Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrKrull

182 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan nem nagyon szeretünk írni a különböző törési módszerekről, jelen esetben mégis kivételt teszünk, mert egyrészt a címben szereplő készülékhez a legfrissebb kiadott verzió 2.2, illetve nem is található benne gyárilag magyar nyelv, ami néhány ember számára elég nagy…..
MrKrull 2014.11.15 14:57:27
@Csaba Tóth: Szia, sajnos nincs kézközelben az adott készülék, és nekem nem merült fel ez a probléma. Kérdés, hogy az adott gombokat elég ideig tartottad-e nyomva, valamint a recovery telepítésekor minden rendben ment-e. Ennyi információ alapján elég nehéz rájönni, hogy mi okozhatja a problémát.
NapiApp Vírusirtó telefonra? 2014.11.05 08:00:00
Egyik olvasónknál merült fel a kérdés, hogy milyen vírusirtót érdemes telepíteni a telefonokra. Néhányan ugyan mondanának különböző antivírus gyártókat, de igazság szerint teljesen felesleges a vírusvédelem a telefonokra. És ez természetesen az összes platformra igaz! Sőt,…..
MrKrull 2014.11.06 17:12:21
@Kutyus27: "a legnagyobb veszélyforrás a felhasználók figyelmetlensége", tehát nem arról szól, hogy lehetetlen vírust összeszedni, hanem hogy a felhasználási módtól sok függ. Én pl. évek óta androidos telefont használok, mindig odafigyelek az alkalmazások jogosultságaira, és még nem szedtem össze vírust rá, pedig elég sokat internetezek rajta, és nem mondható, hogy csak a megszokott és megbízható oldalakon szoktam böngészni.
Néhány hete olvashattátok az oldalunkon a Windows Phone és az Android rendszerű telefonok összehasonlítását, most pedig a két nagy rivális, az Android és az iOS küzdenek meg egymással. Előre megjegyzem, hogy a leírtak a saját tapasztalataimon és véleményemen alapszanak, valamint…..
Ugyan nem szoktunk ilyen témájú cikkeket írni, ám most egyszerűen nem tudtam elmenni szó nélkül az internetadó mellett. Manapság az internet olyan szinten az életünk részévé vált, hogy a mindennapi használatát elég nehéz nélkülözni. Vegyünk csak példának egy egyszerű, nem…..
Szinte mindenki hallott már a Bejeweled nevű 2001-es játékról, aminek a lényege, hogy a különböző kövekből legalább 3-at egymás mellé juttassunk. Valljuk be, szép és jó játék, de hamar unalmas lesz, hiszen csak a pontszám számít, semmi más. A Potion Blast Mania nevű magyar…..
Nemrég újabb taggal bővült a magyar fejlesztésű játékok listája, mégpedig a Zombie Run Mania névre hallgató, lényegében versenyzős játékkal. Sokatoknak már ismerős lehet ez a játék, hiszen aki találkozott már a Snail Derby játékkal, annak feltűnhetett a jelentős mértékű…..
A napokban megjelent Androidra a City Sweeper nevű magyar fejlesztésű játék, ami játékos formában mutat rá arra, hogy ne szemeteljünk, hiszen ebben a játékban nekünk kell megtisztítanunk a város utcáit a sok szeméttől. Ehhez rendelkezésünkre fog állni egy ipari takarító gép,…..
Bizonyára mindannyiótokkal előfordult már, hogy olyan képek vannak az androidos telefonjaitokon, amit nem szeretnétek, hogy mások is lássanak, viszont magát a telefont nem szeretnétek levédeni. Ezt a funkciót tölti be a Hide Something nevű alkalmazás, aminek a segítségével…..
A tegnapi nap folyamán jelentette be a Google Indiában a legújabb telefonját, az Android One-t. Ugyan már júniusban lehetett tudni, hogy jön, a tényleges specifikációk eddig ismeretlenek voltak. Eddig... Ugyan a magyarországi megjelenés időpontjáról még nem sok információ van,…..
MrKrull 2014.09.17 11:09:49
@eßemfaßom meg áll: nem tudom mennyire tűnt fel, de saját magadnak mondtál ellent az idézett szöveggel :) "Indiában például olyan helyi gyártók", vagyis azok a gyártók csak az Indiában forgalmazott Android One készülékeket fogják gyártani :)
A Samsung Magyarország révén lehetőségünk adódott tesztelni a Galaxy széria legújabb tagját, a Galaxy S5-öt, illetve a hozzá tartozó Gear Fit okosórát is. Az első benyomásom az volt, hogy ez a telefon az általam megszokott 4 hüvelykes készülékhez képest nagyon nagy, de elég…..
NapiApp 26 ezer angol szó 2013.11.08 12:00:00
Néhány napja jelent meg a 26 ezer angol szó névre hallgató alkalmazás iPhone-ra, aminek a segítségével az angol szavak memorizálása játékossá válhat, illetve fel is mérhetjük az aktuális tudásunkat. A programban jelenleg 26.861 angol szó található, ami azt jelenti, hogy nem…..
NapiApp WWDC 2013 - iOS 7 2013.06.10 21:53:35
Most ért véget a WWDC iOS 7 bemutatója, ami engem igazán pozitív meglepetésként ért, azok után, hogy milyen koncepciós terveket láthattunk az interneten. Első ránézésre ugyan elég furcsán hatott, főleg az aero stílus miatt, ami egy áttetsző felületet biztosít a rendszer nagy…..
NapiApp Ball in Basket 2013.05.30 12:00:00
Az alkalmazás, amit most bemutatok nektek, igen nagy dilemmát okozott nekem, hogy hova is soroljam, a jó, vagy a rossz játékok közé. Végül az utóbbi kategóriába került, mert ugyan a megvalósítás hagy kívánnivalót maga után, maga az ötlet és az alapjáték nekem nagyon…..
NapiApp Minesweeper Q 2013.05.29 16:00:00
A napokban felmerült bennem, hogy egy kicsit visszatérjek az igazi klasszikus játékokhoz, így eljutottam az aknakeresőig, amit valószínűleg szinte mindenki ismer. Nem is tartott sokáig, mire rátaláltam a Minesweeper Q nevű játékra, ami tényleg az eredeti, Windows-os aknakeresőt…..
Manapság az okostelefonok piacán egyre nagyobb teret hódítanak a phabletek, vagyis az olyan telefonok, amik méretben a megszokott telefonok és a tabletek között van. A sok óriáscég mellett nehezen tűnnek ki a kisebb gyártók, de az ő jelenlétük sem elhanyagolható, mint például az…..
NapiApp Furgon&busz 2013.05.24 16:00:00
Akinek már jutott az a feladat, hogy egy teherautót, vagy kisbuszt kellett kölcsönöznie megadott paraméterek alapján, az tudja, hogy nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Ezt egyszerűsíti le nekünk a Furgon&busz nevű iPhone alkalmazás, aminek a segítségével gyorsan…..
NapiApp SaborSalsa 2013.05.22 16:00:00
Megjelent a SaborSalsa nevű iPhone alkalmazás, aminek a segítségével megtanulhatjuk a salsa tánc alaplépéseit, méghozzá nem csak az egyik fél szemszögéből, hanem külön-külön a férfi és női lépéseket, valamint akár egybe is megtekinthetőek. A férfi és női lépéseknél…..
Megjelent az iTap Media Kft. játéka iPhone-ra, a Screenshot Quiz: Video Games. A játékban letesztelheted, hogy mennyire ismered fel a különböző játékokat csak egy játékon belül készült kép alapján. Személy szerint nekem már az egyik kedvenc játékom lett, mert szeretek…..
Megjelent a Medical Point+ nevű magyar alkalmazás, amely azt a célt szolgálja, hogy bárhol járunk az országban, akkor is megtaláljuk a számunkra fontos egészségügyi intézményeket, legyen az kórház, sürgősségi, vagy akár fogászat. Amennyiben csak gyógyszerre van szükség, mert…..
Megjelent Magyar Miklós legújabb alkalmazása, a Siófok, amiben megtalálható a várossal kapcsolatos legfontosabb információk, amiket nem csak hogy könnyű elérni, de még maga a program használata is ötletesen lett kivitelezve. Az applikációban jelenleg több, mint 200 különböző…..
Mint azt szombaton megígértük, bemutatjuk nektek részletesen a Mazement nevű ügyességi játékot. Az alap sztorija nem túl különleges, de az aranyosságához mindenképpen hozzátesz. Az első indításkor egy intro mutatja meg nekünk a történetet, ahol megtudjuk, hogy egy kis faluban…..
A Wronghut ingyenessé tette a hétvégére a Mazement nevű játékukat, amiről egy részletes tesztet a közeljövőben olvashattok a blogon, addig is mindenkinek ajánlom figyelmébe a letöltését, mert csak egy rövid ideig érhető el ingyenesen. Jó játékot! Letöltés iOS-re: ..
NapiApp Google Now már iOS-en is 2013.05.03 10:00:00
A Google hivatalosan is elérhetővé tette az iOS felhasználók számára a Google Now használatát, amelynek a megjelenéséről egészen eddig csak egy kiszivárgott videóból lehetett következtetni. Ugyan az App Store-ban nem úgy található meg, hogy Google Now, hanem a Google Search…..
A Veletech kiállításon nem csak a mobil platformok kaptak helyet, ugyanis a helyszínen elképesztő minőségű saját készítésű számítógépházakat is láthattunk, amely egy verseny keretén belül zajlott. A nyertes modding kapta a megtiszteltetést, hogy a rendezvény hivatalos…..
HunAnime STEINS;GATE 2013.04.30 12:28:25
Az időutazás kérdése mindig is központi témának számított a (posztmodern) tudományokon belüli „lehetséges-e?” halmaz, kihívás-válasz típusú szférájának. Noha Einstein óta tudjuk, nincs olyan test, részecske, hullám vagy információ, mely a fénynél gyorsabban képes…..