Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dracor

46 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WinMagazin Skype Translator 2014.05.29 13:00:56
Az igen! - tört előre belőlem a felkiáltás, és keresgéltem a padlón felejtett állkapcsomat, amikor megláttam , hogy mit nézhetett meg élőben a Code Conference közönsége. Valamit, amit már nagyon régóta nem, ha a Micrososftról volt szó. Egy piacokat megreformáló újdonságot.…..
Dracor 2014.05.30 01:40:36
@Szabolcs Horváth: Majd egyszer... :D
WinMagazin WinMagazin F0015 D4Y 2014.04.01 08:00:00
És íme, eljött az a nap, amikor hivatalosan is bejelentjük oldalunk első hivatalos Windows Phone készülékét, a F0015 D4Y-t, mely a Microsofttal és Nokia-val való együttműködésünk zálogát képezi. A F0015 D4Y a Nokia magyarországi gyárában fog készülni, és a lehető…..
Drága feleségem 3 éve használ Windows Phone telefont, sokáig egy Lumia 800-zal telefonált, fényképezett, internetezett, és még sorolhatnám sokáig, mit tudott kezdeni a kis készülékkel. Mikor a lányunk elköltözött, szüksége volt egy jó telefonra, így megkapta a 800-ast, párom…..
El vagyok képedve. Sok mindent kinéztem a kínaiakból, de ez engem is elképesztett. A Nokia Lumia 929, avagy Icon – ami külsejében a 928 által életre hívott dizájnt követi – jelenleg még csak be sincs jelentve hivatalosan. Ez egy Verizon exkluzív készülék lesz. És…..
Dracor 2014.01.20 11:57:22
Múlt pénteki cikkünk szép kis vihart kavart, végül az egyik kedves vendég egy hosszabb írásműben fejtette ki a véleményét. Vele ellentétben én természetesen megadom a linkjét annak, amire reagálok, hogy akinek van kedve, az el tudja olvasni az eredetit is, nem csak az…..
Elérkezett a pillanat, hogy én legyek az, aki szívességet kér olvasóinktól: szeretném megkérni minél több olvasónkat, hogy az álábbi rövid, Facebook használattal kapcsolatos kérdőívet töltsék ki. A kérdőív csupán 12 egyszerű kérdést tartalmaz, és semmilyen…..
NapiApp Evolve Vision XD9 2013.05.31 14:00:00
Az Evolve Magyarország jóvoltából hozzá jutottunk egy Evolve Vision XD9-hez, amely a gyártó alsó kategóriás tableteként érkezett. A 9,7"-es kijelző méretéhez képest olcsó tabletet nem túl nagy elvárásokkal vettem a kezembe, és az eredmény ennek megfelel - a tesztkészülék…..
NapiApp Nokia Lumia 925 2013.05.14 14:00:00
A mai nappal a Nokia bejelentette az egyre népszerűbb Lumia sorozat következő tagját, a Nokia Lumia 925-öt, ami a Nokia eddigi zászlóshajójának, a Nokia Lumia 920-nak a követője. Az új készülék nem csak, hogy elődjének minden pozitív tulajdonságával bír, de vékonyabb,…..
WinMagazin No time to w8 zsűrizés 2013.05.12 13:00:00
Mint azt már hosszú ideje észrevehettétek, a Windows Magazin a Microsoft Windows 8-as alkalmazás-versenyének hivatalos támogatója volt - és ezzel együtt a zsűri egyik tagját is mi jelölhettük ki, így most lehetőségem van beszámolni, miféle alkalmazásokkal találkoztam a verseny…..
A Windows Phone Dev Center-t már az összes WP-s fejlesztő ismerheti, az appok számától függően többé vagy kevésbé. A Dev Center persze az évek során folyamatosan fejlődik, a mai állapota pedig össze se mérhető a kezdeti stádiummal.Most pedig eljött a pillanat, hogy újabb…..
És lőn, ahogy megigértük, elérkezett a Nokia Lumia 620 tesztjének az ideje. Mivel a készülék egy aránylag egyszerű készülék igen kevés különlegességgel, ezért a teszt se lesz túl hosszú, azonban így is igyekszek mindenre kitérni. I. Első tapasztalatok, megjelenés A…..
És lőn, ahogy megigértük, elérkezett a Nokia Lumia 620 tesztjének az ideje. Mivel a készülék egy aránylag egyszerű készülék igen kevés különlegességgel, ezért a teszt se lesz túl hosszú, azonban így is igyekszek mindenre kitérni. I. Első tapasztalatok, megjelenés A…..
A Microsoft, mint minden évben, idén is folytatja remek szokását, miszerint az év több különböző pontjain alkalmazás fejlesztő versenyeket hirdet. Az idei első (és reméljük nem utolsó) verseny témája pedig nem más, mint a Windows 8, egy kevés kis Windows Phone 8-cal…..
A Dragon's Blade után itt a következő, már most sikeresnek mondható RPG, a Doom & Destiny, amely rövidítése érdekes módon megegyezik a világhírű asztali szerepjáték, a Dungeons & Dragons rövidítésével - a D&D ráadásul az egyik legígéretesebb játék, amely az…..
Megérkezett a Windows Phone SDK következő frissítése, amely már nem csak a Windows Phone 7.5-öt illetve a Windows Phone 8-at, de a Windows Phone 7.8-at is támogatja, ezzel a fejlesztőknek több lehetőséget adva, amely elsősorban az emulátort érinti. A legfontosabb újdonság,…..
Ha az ember szeret rajzolni, hajlamos rá, hogy a legfurcsább helyzetben érezze úgy, hogy rajzolni akar, de ilyenkor megeshet, hogy nincs a közelben papír vagy ceruza, esetleg hozzászokott a digitális rajzoláshoz, színezéshez. Erre kínál egyfajta egyszerű megoldást a Didlr Windows…..
A Nokia az utóbbi időben határozottan támadja Windows phone készülékeivel a konkurencia felhozatalát. Ezúttal a Nokia munkatársai egy Samsung Galaxy S3-mal állítják szembe a készüléket - na meg egy teniszlabda kilövővel. ..
Sokan ismerhetitek már a Crowley Tarot HU nevű alkalmazást, amely segít megtudni, mit is rejt a jövő, legyen az közeljövő, vagy valami sokkal távolibb – ez lehet napi kártya, vagy akár egy fontos döntés következménye is. Az alkalmazás pedig most ingyenes lett, kizárólag a magyar…..
Windows Phone és Windows 8, Android és Linux, iOS és Mac OSX - a három IT mamutcég platformjai már igen rég óta egymás konkurense, és ott próbálják túlszárnyalni egymást, ahol csak lehetséges. De mi történik, ha ezek közül kettőt egyetlen gépezetté egyesítenek? Ez történt…..
NapiApp Asus Transformer All-in-One 2013.01.08 18:00:00
Windows Phone és Windows 8, Android és Linux, iOS és Mac OSX - a három IT mamutcég platformjai már igen rég óta egymás konkurense, és ott próbálják túlszárnyalni egymást, ahol csak lehetséges. De mi történik, ha ezek közül kettőt egyetlen gépezetté egyesítenek? Ez történt…..
A ThinkInvisible nevű, magyar fejlesztésű logikai játék alig jelent meg pár hónapja az Android és iOS készülékekre, de már hatalmas sikert aratott a felhasználók körében, és a PlanB Labs jövőjét is mehatározta. Most pedig az alkalmazás megjelent Windows Phone készülékekre is…..
Az oldal költözésekor nyilván észrevehették többen, hogy az alkalmazásunk, amely akkor még WP8.hu néven volt elérhető a piactéren, nem frissült. Örömmel jelenthetem be minden kedves olvasónknak, hogy a korábban az immár WinMagazin nevű alkalmazásunk  frissítése…..
Már sokat hallhattátok tőlünk a héten, hogy nálunk van egy a nagy hírű Nokia Lumia 920 telefonok közül. A készülék nálam volt hosszú távú tesztelésre, így elsődlegesen én fogok beszámolni a tapasztalataimról, élményeimről és fájdalmaimról, de természetesen másik…..
Mint azt tudjátok, a Nokia jóvoltából egy Nokia Lumia 920-as csúcskészüléket kóstolgatunk már legalább egy hete, hogy meg is tudjuk, mit is tud a híres „iPhone gyilkos”. Sajnálatos módon tegnap este egy elég csúnya problémába ütköztem, és mielőtt tovább folytatnám a…..
WinMagazin JBL hangfal teszt 2012.12.18 08:30:00
Nos, a héten bizony nem unatkoztunk, azt elhihetitek - nem csak, hogy leteszteltük a HTC zászlóshajóját, a HTC Windows Phone 8X-et, de bizony-bizony beszereztünk egy Nokia Lumia 920-as tesztkészüléket, és hozzá a népszerű JBL PowerUp Wireless Charging Speaker Nokia hangfalat is, hogy…..