Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SANY HUN 1

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre megérkezett a várva várt első mozgóképes anyag a Gears of War 2-ből. A videó valószínűleg az első részben már megismert a helyszíneket összekötő egyik járműves részt mutatja be. Hőseink Derrick óriás méretű csapatszállító járműveken közelítik meg a Locust…..
Egy ilyen szürke hideg estén, az ember már nem számít ekkora meglepetésre mint amivel kirukkoltak kedvenc Epic-es fejlesztőink. Egy hivatalos megjelenési dátum ami 2008 november és egy izmos 18+ teaser mely a következő rész új elemét mutatja be. Live-osok a marketplace-en letölthető…..
Kellemes karácsonyi ünnepeket és három led mentes békés karácsonyt kívánok minden kedves blog látogatónak!Hamarosan újra indulunk az eddiginél sokkal komolyabb tartalommal és szolgáltatásokkal a megszokott minőségben. Kitartás már nem kell sokat aludni.....
Felkerült több webolddalra is a december 4-én érkező hivatalos dashboard update teljes részletes listája. Nem részletezném aprólékosan csak kiemelném a legfontosabb pontjait, a frissítések lényegében megegyeznek a napokkal ezelőtt általam már egy cikkben leközölt…..