Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoltana

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan van olyan szerver amit ismertek és szerintetek jó, ugye? Esetleg admin vagy és nem jönnek elegen a szerveredre? Vagy inkább új szerver után néznétek? Itt a lehetőség! Kommentben várjuk a szerverhírdetéseiteket! követelmény: -max napi 3 komment nem…..
zoltana 2021.06.06 13:00:36
Sziasztok!
Szeretnék bemutatni egy igazán egyedi túlélő minecraft szervert, melynek neve CyberMagicTech.
Figyelem: a szerver modokkal, Technic Launcher-en keresztül működik, vanilla kliens nem jó rá.
A szerver normál survival keretein belül helyezkedik el.
A játékosok választhatnak mely modokon keresztül érik el az automatizálást, mindenki szabadon válogathat.
A kezdő játékosoknak is kedvezünk egy piaccal, aminek köszönhetően nem kell felfedezni minden biomot.
Az alábbiak találhatóak a szerveren.
- Több mint 60 féle új állat. Később akár állatkertet is tudsz nyitni.
- Változatos étkezés: Legalább 300 új fajta étel van a játékban, így lesz bőven választék belőle. Nem eheted mindig ugyanazt, mert kevesebb kaját tölt vissza.
- Egyedi felszerelés: Készíts eszközöket, fegyvereket, páncélt, különböző anyagok összebarkácsolásával, ezáltal speciális tulajdonsággal ruházhatod fel azokat.
- Több díszítő elem, új blokkok, és vésők amikkel szétszedhetsz egy blokkot, és akár saját szobrot, festményt tudsz belőle csinálni.
- Kolónia vezetés: Építs kolóniát egyedül, vagy csapattársaiddal. A kolóniák npc-kből állnak, amik felépítenek, és termelnek neked, sokféle építményt tudnak építeni, különböző stílusban.
- Ipari Forradalom: Építs különböző feldolgozó gépezeteket, és maximalizáld a termelést. De vigyázni kell, mert ezek kibocsáthatnak káros anyagokat, amik rossz hatással vannak a környezetedre!
- Chernobyl: Építs egy hatalmas atomreaktort, de aztán meg ne ismételd chernobylt!
- Realisztikus vasutak, és mozdonyok, amik képesek nagy távolságba szállítani játékosokat, és tárgyakat.
- Fejlett Rekreáció: Több szórakozásra alkalmas dolog is megtalálható a játékban: Kaszinógépek, Saját zenék lejátszása, és akár mozizási lehetőség is adott.
- Űrutazás: Építsd meg saját űrhajódat, és fedezd fel a galaxis-t. Rengeteg bolygó, különböző szörnyekkel, és érdekes tájakkal.
Ha felkeltette az érdeklődésedet, és szeretnél csatlakozni, további információkat a discord szerverünkön találod:
discord.gg/rqp3x26Sg9
Sziasztok! Itt azokat a szervereket sorolom fel, amik szerintem a legtöbb látogatót vonzzák, és a legjobbak, eszerint a két szempont alapján állítom össze a listát! MesterMC Szerintem a MesterMC egy jó kis szervercsoport, annak ellenére hogy én meguntam már itt a játékot, mert…..
Hogy mi is az az FTB és a Tekkit? Én most csak a tekkit videóját tettem be, mivel az FTB Trailere nem mond sokat a számotokra, de rá lehet keresni sok sorozatra. :) Én személy szerint kedvelem a modokat és a modpackeket, megvan a maguk varázsa.Van aki velem együtt érez, és van aki…..
A 3 versenyző, döntsétek el ti, hogy nektek melyik tetszett. 1; Szakács Mátéhttp://www.youtube.com/watch?v=h16npR3udBc&feature=youtu.be2; Ficsór Bálinthttp://www.youtube.com/watch?v=b4BSRqxcpPY&feature=youtu.be3; Master…..
zoltana 2013.05.19 14:49:52
Csak az nem értem hogy honnan jött ez a bl1nd név amikor az elején és a végén is felvan tüntetve kik készítették a videót zoltana és jimmy, csak azért mondom, mert bl1nd csak egy szinkronszínész volt és nem volt feltüntetve, hogy egyedül csináljuk a videókat, csak a szinkronszínészek ne legyenek sokan. Hát összvissz Adam és Blind volt szinkronszínész jimmy csinálta a videó szerkesztést és én zoltana animáltam, viszont a videó minősége miatt lehet a stáblistát nem lehetett elolvasni és azért lett félreírva, illetve fogalmam sincs jimmy hogyan szerkesztette megbíztam benne és itt az eredménye. Remélem lesz majd még valamikor ilyen verseny vagy pedig egyedül újra próbálhatom. És igen hanrys animation toolal készítettem nekem nagyon bejött, mivel nem sonyvegasban kell képekből összevágni, hanem csak szépen beállítani a pozíciókat én személy szerint mást nem is használtam eddigi próbálkozásaim során nem sokat gyakoroltam, de az első felvett videómhoz képest ez tökéletes még egy héttel a verseny előtt azt sem tudtam, hogy tudok járást animálni, mivel pont ez a legnehezebb része, de mégis kitűnt a sorból ez a videó, bár mint animáció, de örülök, hogy ez sikerült, de lehetett volna jobb is. Gyakorlás teszi a mestert eleinte csak szórakozásból mozgattam, animáltam ragdollokat végre volt valami értelme.Ez a verseny. Az hogy 20 an jelentkeztek az is érthető nem mindenki tud vagy akar animálni, ha azt elég is lenne képekkel az sem könnyű. Most ez a videó így sikerült nemtudom van e mégegy esélyem, de ha van nekifutok mégegyszer, és akkor már egyedül. Elnézést, hogy megint sokat írtam kedves GMST, de beszédes típus vagyok.
zoltana 2013.05.31 20:53:37