Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kahuna (törölt)

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az El Orfanato után megtöröm egy időre a sort, nem szeretném elveszteni horrorba vetett hitemet. Inkább egy jó kis nevetésre vágytam, amit már nem kínomban eresztek el. A Hot Fuzz ráadásul paródiafilm (már maga a poszter is...Bad Boys 2, remélem vágja az olvasó), így a végén…..
Kahuna (törölt) 2008.05.11 14:11:37
(van vajon HalfPécs fanpage?). Jó előjel, hogy ezúttal nem valami japán horror, amerikai újraértelmezésével kerültem szembe. Ez kérem, spanyolhonból került ki, akiknek már nem egy jó filmet köszönhetünk. Jót sejtet még, a plakáton elterpeszkedő Guillermo del Toro úriember…..
A paródiafilmek nem ma élik fénykorukat az biztos. Annó jobbnál jobb filmeket kaptunk a témában. Airplane, Top Secret, Űrgolyhók, Csupasz Pisztoly, Haláli Fegyver, Nagy Durranás, mind tömve volt jó poénokkal. Nekem még a Mafia! is bejött. Majd elindult ez a ma is tartó…..
Folytatódik a 2001-ben bemutatott Donnie Darko, amely azóta már kultsátusznak örvend.Chris Fisher, a Mocsok és az Éjvadász rendezője dirigálja majd le a filmet.. Daviegh Chase visszatér, ő az első felvonásban alakította Samantha Darkot. Ed Westwick (Son of Rambow), Briana Evigan…..
Végre kezdődik a gondolom nem csak általam nagyon várt 2008-as fantasztikus mozis nyár (igen, tudom, hogy még csak május lesz holnap)! A Vasember nyitotta a megaprodukciók sorát és itt offolnék is rögtön egy kicsit, kitérve a mozi előtti trailerekre. Saját hibámból az In…..
Half Pécs Squad Teeth (2007) 2008.05.07 16:36:00
A horror hálátlan egy műfaj. Manapság a mennyiségre gyúrnak a minőség helyett, és a készítőknek semmi eredeti ötletük nincs. A Teeth nem valami klisére épülő tinimészárlás, a cselekmény igencsak fantáziadúsra ígérkezett. Én vártam a filmet, de nem hittem volna, hogy ez…..
Nézzük mit tartogat e hónap. Amerikai premierekről van szó elsősorban (ígéretesebb alkotásoknak szentelve a helyet persze. hazai dátum is, már ha van).Nos, most kezdésnek lehetne arcozni egyből jenki barátainknak. Mi, dicső hazafik, ugyanis hamarabb láthattuk a Vasembert, mint ők.…..
Higgy neki, hisz zsaru! A film főszereplői zsaruk. Az ilyen művek sokfelé elkanyarohdatnak. Lehetnek vígjátékok simán vagy átmehetnek akciósba is. Van ahol a két főszereplő szívatja egymást végig, van ahol a belső ügyosztály néz a körmére az őrsnek és olyan is akad ahol…..
A Crank végén Chelios (Jason Statham) szép nagyot esik, még a pattan is egyet leérkezve. Ez nem akadály a folytatás elkészíéséhez. A második részben így fog kinézni a szive az adrenalin huszárnak...
Hitchcock-sorozat, ötödik rész. A Szédülés után még a Psycho, majd talán a Madarak és ennyi. Így terveztem eredetileg a sorozat végét. De. Közben hozzájutottam pár, eddig általam nem látott Hitch filmhez is, ezért most beülünk a DeLorean-ba és visszaugrunk 1958-ból '42-be és…..
poprocks Megint aussie: Gotye 2008.04.23 18:15:53
Hihetetlenül kreatív és tehetséges zenész. Egy koncerten dobol, énekel, gitározik, hegedül és még néha mosolyog is:) Az éve felvfedezettje albumot 2007-ben Ő kapta Ausztráliában.Ha ezt a dalt meghallom libabőrös leszek: ..
Nicholas Cage. Erről a szebb napokat is megélt névről mostanában leginkább a gyagyi szóra lehet asszociálni. Tudtam ezt én is, de vágytam egy kis agykikapcsolós látvánnyosságra és azt hittem a Next-től majd megkapom ezt. Na ja...hinni a templomban.Az alkotás…..
Filmdroid Egy másmilyen szuperhős 2008.04.24 10:23:00
Ő Hancock, néha csövesnek néz ki, kicsit alkesz, de elkapja a bűnözőket, bár közben némi kárt is okoz. Will Smith főszereplésével készült film az év egyik legnagyobb durranásának ígérkezik. ..
Kicsit megkésve, de megtekintettem ezt a produkciót is. És milyen jól tettem!Történet: Smith (Clive Owen) répát rágcsálva ül egy buszmegállóban, amikor elrohan mellette egy várandós nő, akit egy sötét ruhás pisztolyos férfi üldöz. Hősünk természetesen nem nézheti ezt…..
Half Pécs Squad Animátrix 2008.03.30 22:15:00
Nem is értem, hogy én miért csak most láttam ez(eke)t a film(ek)et. A Mátrix-ot életem egyik legmeghatározóbb filmélményének tartom ugyanis és lassan megbarátkozok a folytatásokkal is. Azt szögezzük le itt az elején gyorsan, hogy az Animátrix jobb a második és…..
Filmdroid Metal Gear Solid mozi 2008.03.14 19:52:12
Bizonyára sokan ismerik a Metal Gear Solid játékot (jómagam nem kerültem a közelébe eleddig). Nos mint sok más játékot ezt is elérte a végzete, megfilmesítik. Producere Michael De Luca lesz, kinek nevéhez fűződik a Szellemlovas, Zathura vagy a Penge 2.Rendezői székbe pedig Kurt…..
Filmdroid Majom dobócsillaggal 2008.03.14 11:18:50
Rákerestem az imdb-n és nem találtam róla semmit. No sebaj.Vicces vagy beteg film lesz vajon?..