Regisztráció Blogot indítok
Adatok
relesgyilkos666

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Törökországban az elmúlt héten egy apró tüntetésből országos, a kormány lemondását követelő zavargások törtek ki. Az események alakulásában ismét nagy szerepe van a közösségi médiának, melyet az ország három ciklus óta uralmon lévő miniszterelnöke, Recep Tayyip…..
relesgyilkos666 2013.06.04 12:42:47
Ez a globalresearch cikk egy nagy baromság.

Elkaptak néhány szíriai terroristát egy jó adag szaringázzal.
www.voltairenet.org/article178710.html

Az ő feladatuk lett volna, hogy újabb terrorcselekményeket vigyenek véghez, amit Assadék nyakába lehet varrni. Ezzel megnyerve az USA közvéleményét, hogy igenis az országnak be kell szállnia Szíria ellen.

Nos, ezt meghiúsították a törökök, ami nagyon nem tetszett az "érdekkörnek", most meg megy a destabilizálás.
Elképedve (a szó pozitív és negatív értelmében egyszerre) olvastam a Vastagbőr egyik posztjára adott kommentet. Idézem: Ha egy populációbol (mondjuk Magyarország lakosságából) 160 év alatt kb. ötször, vagyis generációnkként egyszer a vállalkozó szellemű, agilis,…..
relesgyilkos666 2013.02.17 14:38:10
Teljesen egyetértek a kommenttel. És igen, a hülyéknek áll a zászló ebben az országban. A tehetséges rosszul érzi magát, a tehetségesnek sokkal jobban kell küzdenie, sokkal több tényezőnek kell egyszerre jelen lennie a személyiségében, hogy kiemelkedhessen. Beethovenek sem minden évtizedben teremnek, inkább évszázadonként van 1-2 ilyen ember. Nálunk sok potenciális tehetség van, csak a környezet, az elbutított emberek és a gátlástalan, mások által rángatott politikai férgeknek köszönhetően esély sincs a változásra.

A kereskedelmi tévékben totális néphülyítés zajlik. A "nagy" hírességek örömmel bólogatnak és hazudják mindenki képébe, hogy zseniális és szenzációs volt az adott produkció, amikor józan ítélőképességű ember számára nyilvánvaló, hogy ehetetlen szart próbálnak letuszkolni a nép torkán. Így torzítják a fiatalok ítélőképességét. Odabent érzi, hogy ez nem tetszik neki, de a példakép, a megkérdőjelezhetetlen szaktekintély mégiscsak azt mondja, hogy ez az etalon és kiváló. Biztos benne van a hiba.

És ezek a bércelebek szépen felmondják az előre megírt szöveget, mert jól jön a zsebbe a tetemes gázsi, közben meg nyakon fossák a saját népüket. Az értelmiségiek szintén kussolnak, egyrészt mert beszariak, másrészt mert anyagilag ellehetetlenülnének. Tehát mondhatjuk, hogy a példaképek is velejéig romlottak. És csodálkozunk, hogy semmirekellőkkel van tele az ország? Csodálkozunk, hogy ebben az országban ezrek hiszik magukról, hogy tudnak énekelni és van merszük elmenni a Megasztár vagy más műsor válogatására nulla énekhanggal?

A híradók nézhetetlenek, külföldi hírek nuku, ne is lássák a parasztok, hogy van egyáltalán más ország is a világon. Ismeretterjesztő műsorok a királyi tévén? Ugyan már, ne tájékozódjon a paraszt. Nulla képességet igénylő ügyességi vetélkedők, na igen, arra szükség van. Legyen Ön is milliomos? Ugyan már, bohóckodjon vele a Friderikusz.

Leginkább Csernus kéne heti ötször főmusoridőben. Mert ennek az orrlógató szolga (Kertész for president) népnek leginkább arra lenne szüksége. Fejmosásra, hogy végre a másra mutogatás és sóhajtozás helyett talpra álljon és kiálljon az érdekeiért.

Mikor volt utoljára, hogy a politikai pártok hosszútávú célok elérésében összedolgoztak és nem csak a mielőbbi zsebtömés lebegett a szemük előtt? Semmikor. Na ezért kell elhúzni innen a picsába és soha vissza nem nézni. Vagy végre felgyújtani a mutyi által szőtt áthatolhatatlan pókhálót és borítani mindent. Záporozzanak a csontvázak, kerüljön nyilvánosságra az ügynök lista, legyen vége a másik fegyverezésének és tiszta lappal kiganajozni végre ezt a szánalmas pöcegödröt.
Egyszer jó volna karácsony előtt szeretni a Jézust. Ha már arról van szó ugye, hogy megszületett. Egyszer jó volna, ha nem zúdulna már ránk folyton a pártpolitika, mely esküdt ellensége lett a nyugalomnak. Még karácsony előtt, december 23-án is. Hiába dobjuk el messzire…..
relesgyilkos666 2012.12.29 21:19:40
Itt van ez a csúszómászó féreg Orbán, aki lecsulázza a diákokat, leszarja a népet és vihog, ahogy lecsorog a szar a nép fején. Dézsából önti a nép nyakába a szart, a sok hülye meg tapsol neki és még többet kér: önts még ránk szart ó kedves Orbán, úgy imádjuk a szar fanyar illatát.

Odasomfordál az undormányos, gyerekkorban szarrá szopatott Hajdú elé, zsebébe tömi a pénzköteget, átadja neki a kérdéseket és válaszol önmagának. Van még, aki mindezek fényében dicsőíti ezt a beteg embert? Neki, meg a holdudvarának nem probléma a megélhetés, a jövő, hisz termőföldje annyi, mint a szemét, pénze annyi, mint a szemét, s ha esetleg, neadjisten megelégelné a nép a szarkavarásait, elsőként sunnyogna el és kérne menedéket a kontinensen vagy azon túl. Kell dicsőíteni egy ilyen embert?

Mikor esik már le az embereknek, hogy nem a meggyőződésüket kell hangoztatni, és kapaszkodni belé, hanem szépen számba venni azt, hogy az elmúlt években vajon nőtt-e az életszínvonal vagy sem. Mennyit ér a pénzünk? Egyre kevesebbet. Mennyibe kerül a kenyér, a tej, úgy általában véve a kaja. Na mennyibe? Kurva sokba. Milyen fejlesztések, az országot előrébb vivő változtatások mentek végbe? Sorolj fel hármat. Nem megy? Nem csoda.

A régióban miért lettünk vagy leszünk sereghajtók? Miért nő a gazdaság a szomszédban és miért nem nő itt helyben? Mert lopnak.

Mikor volt utáljára, hogy az ORSZÁG ÉRDEKÉBEN a két legnagyobb "rivális" párt összefogott volna egy hosszútávú, előremutató terv érdekében? Semmikor, soha.

Hova mennek el a parkolásból beszedett milliárdok? Mire költik? Útfelfestésekre? Kátyúzásra? Nem hinném, hisz a város nagy részében már alig látni mettől-meddig tartanak a sávok, hol van záróvonal és szlalomozni kell a kátyúk között. Hát ellopják.

Margit híd felújítása? Kétszer annyi ideig tartott. Miért? Mert loptak.

Négyes metro? Hagyjuk is.

Alstrom szerelvények? Ejj, hát itt is zsebre ment a játék.

Hogy lehetnek az APEH adóslistán, egy teljes mértékben digitalizált rendszerben, száz milliárdokat felhalmozó adósok? Lopnak.

Miért csak 2-3 millió ember fizet SZJA-t? Miért csak ennyien fizetnek adót? Ja, hogy népszerűtlen lenne a teljes lakosságtól adót szedni, normális mértékben? Hogy ciki legyen az adóelkerülés? Senkinek nem érdeke, különben nehezebb halászni a zavarosban.

Óriás konzorciumok kedvükre szipolyozhatnak szárazra alvállalkozókat? Állami támogatással? Hagyjuk.

Tönkrement az Ikarusz? Vajon miért? Mert nem tetszett a konkurenciának. Kedves Széles G. a nagy magyar úriember külföldi érdekből tönkrekúrta. Köszönjük meg szépen neki.

Véletlenül leégett a MEV? Mert nem tetszett a konkurenciának. És a nagy hazafi turbómagyar honfitársaink, a szuper titkosszolgálatunk pedig hagyta, hogy ez megtörténjen. Ki is írtuk magunkat azonnal a mikroelektronikai piacról.

Lézerprojektre nincs szaros tíz millió? De értelmetlen stadionépítésre vannak milliárdok? Egyetemek 25-40 éves berendezésekkel kénytelenek dolgozni, mert nem kapnak semmilyen szintű támogatást?

Hát itt vagyunk, a tíz millió büszke magyar országában, mindennel foglalkozunk csak ezekkel az égető problémákkal nem. Köpködünk egymásra, közben pedig kitalicskázzák alólunk az országot, a tehetséges emberek érthető módon elmennek, mert nem látják a kiutat. Nem kell utálni őket, azokat kell utálni, akik lassan élhetetlenné tették és teszik az országunkat.

Kik tehetnek róla? Kik voltak felelőtlenek? Hát ők, a politikusok és mi, a birka nép, amiért szarunk az egészre és csak a pofánkat jártatjuk.

Mit is csinálnak a mi kedves politikusaink? Lopják a nép pénzét. Nem kell szépíteni a dolgot, ezt csinálják. Gátlástalanul lopnak és rabolnak. Privatizálnak teljes piaci szegmenseket, ha kedvük úgy kivánja és ellehetetlenítik a benne dolgozókat. Maffiamódszer, innen már csak egy lépés a totális kleptokrácia.

Keményebb rablás megy itt, mint a rendszerváltáskori szabadrablás idején. Marika néni leemeli a tejfölt a polcról és megeszi, akkor szépen nyakon csípik és megkapja a dádát. Politikusaink nem kapnak dádát, mert azt csinálnak amit akarnak, hála a mentelmi joguknak és annak, hogy minden erejükkel védik egymást, nehogy bármelyiküknek is eljárjon a szája. Pedig dádát kéne kapniuk, mert tíz millió ember jövőjét teszik tönkre, kormányozzák szakadékba az országot, saját és még ki tudja kinek az önös érdekei által vezérelve. Egy gyilkost elítélnek 8-10 évre, egy politikus meg megússza, aki 10 millió ember jövöjével packázik? Hogy is van ez?

Tehát a kedves politikus uraságokat meg kell fosztani mentelmi joguktól, független (?) bíróság elé kell állítani őket és bevágni az egész galerit a dutyiba és persze megfosztani őket az összeharácsolt vagyontól. Mivel a politikus gusztustalan egy féreg állatfaj, így elég néhány nagykutyának alkut ajánlani, örömmel feldobják majd az egész galerit a szaros kis szabadságukért cserébe.

Bár, jobb lenne száműzni őket az országból és szégyenfalra felvésni a nevüket. Szóval ideje lenne elgondolkodni azon, hogyan lehet elmozdítani az élősdi maffiát és végre sínre tenni ezt az országot. Pofázással, néphülyítő műsorokat sugárzó állami és kereskedelmi csatornákkal, a felsőoktatást megfojtó intézkedésekkel semmiképp.

Hadseregünk nincs, erőforrásaink nincsenek, amiben jók lehetnénk ott is bénázunk a kontraszelekció miatt, politikusaink gusztustalan férgek, a nép fikázza egymást és nagy magyarországról álmodik, közben szarrá megy az ország gazdasága. Kertészt elüldözik, az egyetlen embert, aki ki mert állni és elmondani, mi az alapvető gond? Kiváló az összkép, de ezt esszük nap, mint nap. Nagykanállal tömjük magunkba a szart.

Kutatási és Fejlesztési központot kéne faragni az országból, elvégre fejben oly erősek vagyunk, nem? Olyan szintre hozni az országot, hogy mi diktálhassuk a feltételeket és ne szoruljunk állandóan külföldi segítségre, ne kelljen szar külföldi óriáscégek seggét nyalni azért, hogy pár száz munkahelyet teremtsenek betanított munkásoknak. Azért, hogy tényezők és ne bohócok legyünk a térségben. Hogy legyen normális fizetésünk, tehessünk félre a hó végén és ezáltal biztosított legyen a jövőnk. Ez lenne a cél, nem?
Az amerikai Élelmiszer és Gyógyszer Ügynökség (FDA) egy speciális ajándékot hozott nekünk: a genetikailag módosított lazacot, mely kétszer olyan gyorsan nő, mint a természetes társa. Részlet az USA Today december 21-i számából: „A Élelmiszer és Gyógyszer Ügynökség…..
relesgyilkos666 2012.12.24 00:08:01
@bonebear: Ez a kulcs. Kiengedik a szabadba, minden lazacban benne lesz a génmódosított variáns, tehát kisajátítja magának az adott cég a Lazacot, mint halat. Az ő terméke lesz. Ld. Monsanto. Undormányos világ felé haladunk basszameg.

Amerika pedig velejéig romlott foshegy.
Tisztelt Olvasók, az alábbiakban teszünk egy gyors kirándulást a Jobbik képviselőjének agyába.…..