Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MEGATrader I www.forexkezeltszamlak.blog.hu

232 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BitCoinra miért nem épül globális MLM rendszer? Miért vette meg a OneCoin tulajdonosi köre az OPN rendszert? Miért veszítették el az OPN-be fektetők a pénzüket? Miért olyan népszerű a OneCoin, hogy milliók csatlakoznak hozzá? Valóban fizetőeszköz a OneCoin?  Nem egy ismerősöm "zaklat"…..
Neked is volt itt pénzed? Te is elbuktad? Miben bízol még ezután Magyarországon? Bank? Biztosító? Bróker? Az egyik barátom elvált és a volt felesége jól lehúzta anyagilag, persze azt a keveset amit kapott egyből betette egy biztos helyre, a Quaestorba. Én annyit javasoltam neki, hogy hogy bontsa…..
One Coin az újabb őrület a pénzügyek világában... Újabb átverés az MLM világából vagy egy tényleg befektetési lehetőség?  Mi lehet ez? Valódi fizetőeszköz vagy csak egy virtuális pénz? Valóban ugyanaz és ugyanolyan mint a BiTCoin?n "bányásszák"? Van mögötte tartalom? Valóban lehet ezzel…..
Négy éve írom a blogomat, de egy évet kihagytam részben a költözés miatt. Most nézem a blogom statisztikáit! Egy éve nem írtam egy árva sort sem, ennek ellenére folyamatosan naponta 25-30-an olvassák a blogom, minden nap. Azért mégiscsak van valami haszna annak, amit dolgoztam ezen a blogon évekig.…..
Magyarország A kedvezőtlen nemzetközi hangulat ellenére a magyar tőzsde jól tartotta magát, a BUX értéke 0,54 százalékot erősödött 7,1 milliárd forintos forgalom mellett. INDEXEK ÁRFOLYAM VÁLTOZÁS (%) BUX 24126,7 0,54% DAX 9757,88 -0,41% FTSE-100 6060,1 -0,39% CAC-40 4392,33 -0,56% ATX…..
EURUSD.....
Nem sokat foglalkozok mostanság a blogommal. Amióta végleg kiköltöztünk Ausztriába, azóta nem igazán érdekel az hogy a tudásomat szélesebb körben is megosszam, nem igazán érdekel, hogy mi van Magyarországon. Megpróbáltam megváltoztatni egy országot, de beláttam egyedül nem tudom. Rossz az irány,…..
Korábban többször is beszámoltunk arról, hogy Amerikában az elmúlt években látott tőzsdei emelkedéssel párhuzamosan csúcsra futott a kereskedési számlákhoz tartozó adósságállomány, aminek a legfőbb veszélye, hogy a részvénypiacot kockázatosabbá teszi, ilyenkor ugyanis a…..
Hihetetlenül sikeresen lopta a pénzt a Fortress nevű álbrókertársaság, pedig több ordító jel is volt, hogy itt egy hatalmas átverésről van szó. Most már ki is derült, hogy csak egy pitiáner piramisjáték volt. Nagyjából kétezer embertől tízmilliárd forintot csaltak el, aminek…..
A korábbi bejegyzéshez tartozó véleményem részben bejött. A forint esetében inkább azt jósolom, hogy még pár ilyen hétvégi kijelentés és lassan újra fogadhatunk a 320-323-as szintre. A jelek szerintem inkább azt mutatják a trendikus emelkedő csatornában, hogy a forint nem képes…..
Szimpatikus elemzés, bár én inkább az ellenkezőjét várnám: az árfolyam beesik az 1.35-ös szint alá és onnan meg sem áll 1.32700-ig, aztán kis korrekcióval, de tovább halad 1.30-ig. Aztán újratárgyaljuk a kérdést, mert bizarr, de még az 1.14 is benne van... Érdekes, ugye? Hogy…..
Ahogy már korábban is írtam, véleményem szerint a forint elég nagy bajban van. Negatív előjelekkel írnak Magyarországról külföldön, eszetlen centralizáció erősítés, demokrácia szűkítés, a bankszektor részállamosítása. Ezek mind ahhoz vezetnek, hogy a forint gyengül…..
Megveszi a spanyol Santander a GE Money Bank svéd, norvég és dán leánycégeit 700 millió euróért, tovább függetlenítve magát nehéz helyzetben lévő hazai piacától - írja a Reuters. A GE már egy évvel ezelőtt közölte, hogy eladja banki üzletágának egyes részeit - a Budapest…..
Forrás: http://www.youtube.com/watch?v=h1kKcRlK0Fc ..
A hétfői óvatos erősödés után a forint stabilan várja a kedd délutáni kamatdöntést. A jegybankárok várhatóan újabb 10 bázisponttal csökkentik az alapkamatot. Emellett délután az amerikai makroadatok miatt is izgulhatnak a befektetők.  Csillapodni látszik a feszültség…..
Forrás: http://www.youtube.com/channel/UC7k3bYWwRJvdIvgtCRrDI9Q ..
Már hatodik éve tart a bika piac a tőzsdéken, a DAX index pedig már a kerek 10 000 pontos szinttel kacérkodik. Az emelkedések időtartamával arányosan nő a világvégét vizionálók száma, így rengetegen várják már a medvék megérkezését a német tőzsdére is.A hosszú távú…..
Bár a negatív floating-ot nem szívesen engedem el 10-20%-nál tovább, ellenben a pozitív lebegőt, ameddig csak lehetséges. Ehhez azt alkalmazom, hogy először a pozíciót egy nem túl szűk stoppal helyezem el, ami akár 50 pip is lehet, persze megfelelő kockázatkezelés mellett, ami nem…..
Miért adtam ezt a címet a bejegyzésnek? Ennek kettő oka van: az egyik, hogy az emberek pszichológiáját ismerve így többen fogják elolvasni a bejegyzést, mintha azt írtam volna címnek, hogy "Több ezer dollár kerestem", a másik ok, pedig az, hogy idén valóban nem vagyok olyan…..
Az öt és fél éve békésen hegynek felfelé kaptató bika a részvénypiacokon kezd elfáradni. Ilyenkor minimum korrekciónak kellene következnie, de az valahogy elhúzódni látszik. Azzal együtt, hogy a héten Amerikában már csúcsközelben is jártunk, az 1900-as körüli szint az…..
Nem elég, hogy a legnagyobb Bitcoin-tőzsde becsődölt, és dollármillióknak inthetnek búcsút a befektetők, még bankok is belekeveredtek az ügybe. Egy svájci kiberbiztonsági cég nyomozói szerint több pénzintézet már jóval a csőd bejelentése előtt tudhatott a tőzsde várható…..
Szép idő van, jó a kedvem... mennek a számlák szépen... Hamarosan faragnom is kell a nagyobbikból, mert eljött az idő egy újabb befektetéshez... Különböző stratégiák, különböző eredmények, különböző számlákon... Forrás: http://www.myfxbook.com/members/MartonLFX..