Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. (cath.univ.) Adofizeto

0 bejegyzést írt és 403 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most értem haza, gyorsan leírom. Hát köszönöm, hogy végül is megnézhettem a Fradi (oppardon a Groupama) stadionavatót. Mondták nekem, előzetesen, hogy életre szóló élmény lesz. Mint ahogy életre szóló élmény volt az 1974-es, az 1911-es és az 1899-es pályaavató is. Csak az a…..
Dr. (cath.univ.) Adofizeto 2014.08.11 11:22:58
Havasi Bertalan szóvivő IIHF-kompatibilisre nyalta a miniszterelnök hátsóját. Az eredetileg nyertes ukrán helyszín helyett a magyar miniszterelnök hátsója adhat helyet a 2015-ös divízió I/A jégkorong világbajnokságnak - adta hírül a Nemzetközi Jégkorong Szövetség…..
A hajnalban beszerelt kamerák mellett elektromos kerítés, valamint az Új Magyar Gárda büntetett előéletű kutyás őrei is védik a német megszállás emlékművét. "Nagyon szép az a sas, nem lenne jó ha baja esne" - nyilatkozta a gárda ornitológus szekciójának vezetője, majd…..
A gaboni elnöknek azután fakadt ki Twitterén, hogy a vb-döntő után többen is összekeverték a Videoton II középpályásával. A félreértésre az adhatott okot, hogy az afrikai politikus (j) és Orbán Gáspár (b) a magyar miniszterelnök két oldalán ült, és a helyszínen…..
Már többször kifejtettem, hogy mélységesen elítélem azt a mifelénk nem ritkán űzött provinciális és pitiáner gyakorlatot, hogy egy gyermeket szülei viselt dolgai szerint állítanak pellengérre. Ezzel együtt sem tudok mit kezdeni Orbán Viktor fiának önérzetesen sértődött…..
Lázár János állítólag nagyon elszomorodott, amikor meglátta a Story magazin címlapját. Meg nem erősített, és úgy általában minden, minőségi dolgot szerető embert egyáltalán nem érdeklő információink szerint közvetlen telefon vezetett Ómolnár Miklós leváltásához. A…..
Dr. (cath.univ.) Adofizeto 2014.06.27 20:26:59
@M_R: Nem túl valószínű. Annyira ciki nekik ez a dolog, hogy ma már el is kezdte az érintett az agymosást, hogy a lengyelek be voltak rúgva. Szerintem jobb stratégia lenne azt állítani, hogy soha életében nem találkozott Putyinnal.

(Megjegyzem, nekem az eredeti elnevezés (Fürge Újjak) is necces volt mindig is, biztos azért, mert egy perverz kretén vagyok.)
Az extraprofitot termelő rapperekne is lecsapna Gulyás Gergely. A chipsadó és a reklámadó után újabb extraprofitot termelő ágazatra terjesztené ki a közteherviselést a Kormány - egy fideszes egyéni indítvány megadóztatná a hazai gengszterrapet is. „Ezek az előadók…..
A katari rendezés elnyerése körüli korrupciós botrányok miatt folyamatosan támadták a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséget (FIFA), ezért döntő lépésre szánták el magukat. A FIFA közleménye szerint a pályázatra, amit tegnap írtak ki, 12 ország jelentkezett (többek között…..
Egyre inkább átértékelődik a tudomány számára minden, amit a fogva tartott tengeri állatok viselkedéséről eddig tudni lehett: a Sydney-i ócenáriumban az  őrök rajtakapták a pörölycápát, amint sminkeli magát. Mivel ellenőrizetlen, hogy milyen apró tárgyakat,…..
Legutóbb 2011-ben adott interjút az akkor még csak frakcióvezető Lázár János. A hónap közepétől azonban már a Miniszterelnökséget vezeti majd miniszterként. Több ügyben is kérdeztük. Nemrégen röppent fel a hír, hogy 35 millió forintért szervez fácánvadászatot…..
Dr. (cath.univ.) Adofizeto 2014.06.04 20:47:47
@béla a görög: Én a manyup. elrablásakor/kizsarolásakor ill. a fegyveresek és tűzoltók korkedvezményes nyugdíj elvételekor vártam a zavargásokat, de ha a Barátok közt leállása miatt lesz, nekem úgy se rossz! :)
Dr. (cath.univ.) Adofizeto 2014.06.05 18:11:41
@zizi77: Ezer bocsánat, a faszt kicsit erősnek éreztem, rögtön már a komment elküldésének pillanatában, de agyvérzés közeli állapotban voltam, miután megláttam ezt a jólfésült (már-már buzilobbi-gyanús) férget.
Csütörtök este a Híradóval és Obersovszky Péterrel tiltakoznak a tervezett reklámadó ellen. „Úgy véljük, az RTL Klub és a többi médium aránytalan megsarcolása országos közügy, ezért csatlakoztunk a felhíváshoz. Fontos nekünk, hogy a nézőink minél sötétebbek…..
Dr. (cath.univ.) Adofizeto 2014.06.05 18:02:36
A fél évig tartó kutatás szerint kész csoda, hogy vannak még norvégok - áll a Fideszen kívül mindenki mástól független Századvég kutatási eredményében. A Századvég Alapítvány közleménye szerint amikor a norvégok megtudták, hogy komoly tétje a férfi hímivarszervek…..
"Úgy gondoljuk, hogy Imcsi sokat tud tenni a buzilobbi céljai érdekében, és ehhez a haja is megvan" - mondta el a buzilobbi vezetője, a Bilderberg csoport stylistja. Kerényi Imre elmúlt napokban tett kijelentései felkeltették az általa támadott buzlilobbi érdeklődését. Meglepő…..
Közös nyilatkozatban könyörögnek a belga botox és kokainkereskedők: nem bírják már erővel. "Mi nagyon tiszteljük a magyarokat, de tényleg. Az összes 2009 előtti rekordot megdöntötte a Tomi, szóval tényleg respekt, de a vevőink már kezdenek leszokni, szinte már csak a…..
Dr. (cath.univ.) Adofizeto 2014.05.28 18:05:06
- Ma van az elsővérig-sértődés világnapja. - 1833. május 27-én írta első, Homokozni nagyon szeretek c. versét Petőfi Sándor. - 91 éve kerültek forgalomba az első erotikus vágányzárak. A nap bölcsessége: "Ha lépted könnyű, szeled kevésbé érződik." - ősi kínai…..
Dr. (cath.univ.) Adofizeto 2014.05.27 12:27:58
@kittrabi: Csodálod?! Az elmúltnyolcévben mindenkire, még Petőfire is hatással volt Magyar Bálint és a bizonytalan identitású liberálisok nemzetpusztító tevékenysége!

Szerinted nem buzizik gyanúsan túl sokat Kerényi elvtárs?
Lázár János levelet írt a Civil Összefogás Fórum ügyében - vége a közpénzből szervezett Békemeneteknek. „Arra kérem a Nemzeti Együttműködési Alapot, hogy függessze fel a támogatási programját az ügy mindkét fél számára megnyugtató rendezéséig” - írta Lázár.…..
Dr. (cath.univ.) Adofizeto 2014.05.09 15:50:15
@csak egy néző: Esetleg lemaradtam egy éjszakai alkotmánymódosításról? Mert tegnap még kérdezni lehetett.
Dr. (cath.univ.) Adofizeto 2014.05.10 08:06:25
@béla a görög: Igazad van, mi legyünk politikailag korrektek.
Még egy olyan emberrel szemben is, aki nem hogy politikailag nem korrekt, hanem úgy en bloc, emberileg nem korrekt. Úgy is mondhatnám, hogy egy geci állat, de nem mondom, mert mi azon túl, hogy politikailag korrektek vagyunk, még szépen, választékosan is beszélünk.
Az Európai Bizottság elnöke, José Manuel Barroso ezzel tervezi megadni a magyaroknak a kellő tiszteletet. A portugál politikus várhatóan stadionokban vesz majd részt a gyep karbantartásában, valamint a meccsek utáni takarítási munkálatokban. "Ez még egyelőre csak terv, az…..
Húsvéti fészeknek nézte a Pancho Arénát a húsvéti nyúl és teleszarta focistákkal. Éppen a stadion átadására készült az ünneplő tömeg, amikor a felcsúti arénára hatalmas sötétség szállt, pedig Németh Lászlóné nem is volt a közelben. A TEK helyszínen tartózkodó…..
Dr. (cath.univ.) Adofizeto 2014.04.26 09:49:34
@ms65zeg: "Gondolom kerítés, és balkonmászó hahahás!?" Elég egysíkú a gondolkodásod. (Az egysíkú talán túlzás is, mert az már két dimenzió, te abban már elveszel...)
A kerítés- és balkonmászás (igen, így írjuk a magyar nyelvtan szabályai szerint, te hazafi :))) pedig -ezt most még nem érted, mert beszűkült tudatú HÍVŐ vagy- érted is történt.
Dr. (cath.univ.) Adofizeto 2014.04.29 19:48:12
@ms65zeg: Éppen most szereztétek meg a második 4 évre a teljhatalmat, az első 4 éves ámokfutás után, te meg még mindig a köcsög Gyurcsánynál vagy leragadva. Ez valami perverzitás nálatok?
Dr. (cath.univ.) Adofizeto 2014.04.29 19:59:45
444.hu/2014/04/29/ilyen-az-amikor-orbant-szidja-egy-europai-politikus-de-a-magyar-forditasba-ez-mar-nem-kerul-bele/

Mielőtt azt hinné a sok libsibolsi, hogy ezek ócska, szemét kommunisták, azért cenzúráznak, hát nem!
Csak nem akarják, hogy a magyar közvélemény az EU ellen forduljon!
:)))
Hírek a pártok európai parlamenti választásokon indított listáikkal kapcsolatban. Vona Gábor pártelnök szerint az orosz államfő képviseli majd leghatékonyabban a magyar érdekeket Brüsszelben, ráadásul még orosz is, ami a politikus szerint „nem egy hátrány". A Fidesz…..
Dr. (cath.univ.) Adofizeto 2014.04.29 19:46:31
@Sejk a derék katona: Az már megy egy ideje, MTI-nek hívják.
Már a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről vissza kellett fordulnia annak az amatőr fogtechnikusnak, aki súlyos hasi sérvvel és nyílt bokatöréssel indult megmászni a K2 hegycsúcsot. Ez lett volna az első ilyen rekordkísérlet. Filippínó szociálpszichológusok szerint…..
Azokat a helyeket, ahol a kisüstök állnak területileg Malajziához, Üzbegisztánhoz vagy Felcsúthoz csatolná a kormány, így kerülve ki a házi pálinkafőzést tiltó EU-ítéletet. Megszületett a kormány válaszlépése az EU pálinka-szabadságharc ellenes lépésére. „Ha…..
A Krímben élő orosz – és egyelőre munkanélküli – atomerőmű-mérnökök között Orbán Viktor a legnépszerűbb magyar miniszterelnök-jelölt. Ha most vasárnap lennének a választások, akkor Orbán Viktor és a Fidesz nyerne a vizsgált szavazói csoportban - közölte a…..
Dr. (cath.univ.) Adofizeto 2014.03.25 07:35:48
@RÖVIDLÁTÓ: Rosszul látod (jó a névválasztás)
A képen éppen -cseppet sem összeférhetetlen módon- 30 évre szóló, 10 évre titkosított államszerződést ír alá saját magával.

(Ha most valaki azt hiszi viccelek, olvassa el Ferenczi Krisztina új könyvét, amiben Mészáros Lőrinc polgármester szerződik a Mészáros Kft-vel vagy Mészáros Lőrinc képviseletében a Puskás Akadémiával. :)
A Hihetetlen Magazin értesülései szerint csillagkapun érkezhettek Szombathelyre az Új Dimenzió Párt tagjai, összesen 47-en. A Haladás pályáján felállított focidimenzió-kapun érkező párttagok képesek a testrablásra és az alakváltásra is, valószínűleg ez tette…..
Dr. (cath.univ.) Adofizeto 2014.03.22 20:19:08
@kittrabi: Ne okoskodj, mert rádküldöm Menczer Erzsébetet a vak komondorral!

444.hu/2014/03/22/cicaharcca-fajult-a-szajkarate-turbora-durvul-kampany/
Dr. (cath.univ.) Adofizeto 2014.03.22 22:37:02
@kittrabi: Meg kell védenem Menczer Erzsébetet, ő egy konzervatív-keresztény politikus asszony, aki szociálisan érzékeny és annyira családcentrikus, hogy még a fiáéknak is kiutalt egy szociális bérlakást. Ez aztán a saját példamutatás és alázat!

(Node viccet félretéve, milyen lelki állapotban vannak ezek az állatok ill. mennyire lehet rossz a lelkiismeretük, hogy szájbavernek egy DK-s AKTIVISTÁT 2 héttel azelőtt, hogy minimum 4/3-uk lesz minden idők legtisztább választásán?!)