Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szalonképtelen

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Ki fizeti a kérészt? 2007.12.10 05:30:00
Az, hogy a környezetvédők általában romantikus-idealista szövegekkel, fogalom nélkül lépnek fel, még nem jelenti, hogy a környezetvédelem hülyeség volna. (Hasonlóképpen: bár a militarista jelszavakat többnyire furcsa emberek adják elő, ebből nem következik, hogy honvédelem nem…..
szalonképtelen 2007.12.11 21:24:53
Kissé félrement ez a téma az eredeti progiolvasástól, de sebaj.

Árpi, nekem volt olyan francia ismerősöm a német kollégiumban, aki azon puffogott, hogy miért lassan folyó vízzel mosogatom el a vacsoránál használatos két tányéromat. Említette anno, hogy a fél világban vízhiány van. Csak annyit mondtam neki, hogy én meg b+ biciklivel járkálok mindenhova, hosszabb távra meg tömegközlekedek, míg te lazán autózol mindenhová. Nem volt bűntudatom.

Szerintem azért írnak ennyien, mert a te gondolatmeneted ugyanannyira sántít, mint az enyém. Azé verni az asztalt, hogy a 4.2-es audis fizessen még több adót+vmiféle bűntivámot, mert neki az van... ez szerintem pofon a szarnak...Akinek ilyen van, az röhögve kifizet még többet is. Persze egyet értek vele, hogy csengessen többet, de szerintem jóval többet is akaszt így is róla az állam.

Na sántítsunk:
A cipő is egy közlekedési eszköz A-ból B-be. Erre kiválóan megfelelne ma is a cúgos. Nade most az occsó kínai is megteszi, és ha valaki Adidasban jár (jellemző a villogásra/túlfogyasztásra) az biz perkáljon, mert hát miért nem jó az neki, amely mindenkinek jó?

Na az ilyesmitől a sántított eszem megáll...

Ráadásul érződik az írásban vmi idegenkedés a terepjárók/nagy motorok miatt, ami kissé komolytalanná teszi a mondanivalód. Mondjuk annyiból igazad van, hogy mifasznak vesznek ilyet fingom nincs, mert hogy terepre nem mennek vele az tuti.

Na vigyázz, mert láttam én mán karón várnyút;-)
A Fox elérkezettnek látta az időt, hogy az otthon szájkaratézó szakértőknek is elfoglaltságot biztosítson a poszterkészítés terén: ne csak fikázni tessék a csatorna által tervezett plakátokat, hanem tessék szépen saját ötletekkel előhozakodni, minden háztartásba legalább…..
comment:com Ben Stiller sorozatozik 2007.11.27 11:00:00
Van akinek bejön Ben Stiller humora - biztos velünk van a baj, de egy félóra után legszívesebben egy ácskapoccsal esnénk a fejének. A cégével (Red Hour TV) viszont semmi bajunk sincs, sőt örömmel vesszük, hogy sitcomot akarnak készíteni, nevetni ugyanis mi is szeretünk. A project…..
szalonképtelen 2007.11.27 18:42:09
Kocsmanapra nem illik jó filmeket rakni, és a tévécsatornák nem is erőltették túl magukat. Azonban úgy még sose nem volt, hogy valahogy ne lett volna, és ez igaz a tévézésre is, szóval azért lesz mit nézni ma is, ha otthonragadunk. De a filmek többsége a késő esti műsorsávban…..
Szata úgy tapasztalta, hogy nem csak hipermarketben lehet venni gazdaságos termékeket, hanem pl a Rossmannban is. Bizonyára az erős illatok megfékezésére raktak ezekre a mécsesekre kevesebb anyagot:Nagyon dühös lettem ezért billentyűzetet ragadtam. Kb. 2 hete vettem a Rossmannban egy…..
szalonképtelen 2007.11.23 23:08:43
Valószínűleg ez volt az RTL televízió történetében a legviccesebb jelenet, ami valaha képernyőre került. Beleértve a magyar rokon teljes munkásságát is. (De tényleg, emlékszik valaki olyan műsorra az ertéelklubon, amin őszintén, felhőtlenül kacagott volna? Naugye.)…..
szalonképtelen 2007.11.23 23:00:55
Vidám hangulatú, popfesztivállal egybekötött adakozással zárult a Liga-szakszervezetek közös rendezvénye, a Társadalmi Szolidaritás Napja. Az érdekképviseletek közös nyilatkozatukban kijelentik: támogatják a Magyarország fenntartható fejlődéséért folytatott közös harcot.…..