Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slickk

53 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az adóbevallás elkészítése egy szükséges, de időigényes feladat:   Adóbevallás 2022 - időpontok, nyomtatvány itt >>>     Szja adóbevallás 2022 feltételek itt >>>     Adóvisszatérítés feltételei, részletei 2022 itt..
Csok - Szocpol 2022   Feltételek, részletek itt >>>   Kinek jár a CSaládi Otthonteremtési Kedvezmény?   Meglévő gyermek esetén: Szinte mindenkinek. Házaspároknak, élettársaknak és gyermeküket egyedül nevelőknek egyaránt, a szülők életkorának vizsgálata nélkül. Vállalt (később…..
Adóbevallási tervezet sms-ben 2021 - 2022   TUDNIVALÓK ITT >>> KATT IDE   Adóbevallás itt és itt     Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) automatikusan adóbevallási tervezetet?  A NAV elkészíti és 2021. március 15-től  KAÜ azonosítással (ügyfélkapu, e-személyi igazolvány,…..
A magánszemélyek önadózással is elkészíthetik el a személyi jövedelemadó-bevallásukat, valamint a NAV a nyilvántartásában szereplő, a munkáltatói, kifizetői bevallások, adatszolgáltatások adatai alapján idén is elkészíti a magánszemélyek adóbevallási tervezetét, külön erre irányuló kérelem…..
Adóbevallás határidő 2020: Szeptember 30-ig eltolták az Szja bevallás határidejét a Koronavírus miatt!     Az adóbevallás határidejét kitolták, adóbefizetéseket módosítottak     Gulyás a gazdasági döntésekről is beszélt: 2020. szeptember 30-ig kell elkészülniük a beszámolóknak és…..
Kik kaphatják meg a CSOK-ot?   Feltételek   Sokan nagy reményekkel indulnak neki a kedvezmény megigénylésének, és a jövőről szőtt tervüket erre a támogatásra alapozzák, mindenekelőtt azonban érdemes utána nézni, kik részesülhetnek pozitív elbírálatban, elvégre nem jár mindenkinek alanyi…..
Technikai információk a CSOK-ról   További információk itt és itt   Az új lakások építéséhez, vásárlásához kapcsolódó lakáscélú támogatásról szóló 16/2016. (II.10.) Korm. rendelet 42. § (1) bekezdése és 74.§-a, a fiatalok, valamint a többgyermekes családok lakáscélú kölcsöneinek állami…..
Adóbevallás 2020   További információk : Adóbevallás 2020   Adóbevallás határidő 2020   Az adóbevallási határidőket idén is figyelemmel kell kísérni. Idén is lehetőség van egyszerűsített bevallásra, sőt teljes mértékben leegyszerűsödött az adóbevallás menete. Megszűnt a munkáltatói adóbevallás…..
Az egyéni vállalkozók adóbevallási tervezete    Adóbevallás 2020: határidők, tudnivalók   Az egyes adótörvények és más kapcsolódó törvények módosításáról szóló 2018. évi XLI. törvény (Módtv.) alapján  – átmeneti rendelkezés alapján első ízben - a NAV a nyilvántartásaiban rendelkezésre álló…..
Csok használt és új lakásra 2020     A CSOK 2020 feltételrendszere bankonként még mindíg nagyon eltérő, ezért feltétlenül kérje segítségünket. Tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel 10 millió forint állami támogatáshoz is hozzájuthat!   Mi az a CSOK 2020?   A CSOK (Családi Otthonteremtési…..
CSOK 2020 (Családi Otthonteremtési Kedvezmény)   A CSOK 2020 feltételrendszere bankonként még mindíg nagyon eltérő, ezért feltétlenül kérje segítségünket. Tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel 10 millió forint állami támogatáshoz is hozzájuthat! Mi az a CSOK 2020? A CSOK (Családi Otthonteremtési…..
Adóbevallás 2020-ban   További információk : Adóbevallás 2020..
Csok feltételek 2020-ban..
Csok használt és új lakásra 2018 - változtak a csok feltételei: mutatjuk >>>   A legfontosabb, a feltételrendszer egészét érintő változások a következők:   Hány gyermektől veheti igénybe? Már 1 gyermek után igényelhető (meglévő vagy vállalt) Mekkora a támogatás összege? 600…..
Adóbevallás 2018 határidő További információk ----> ADÓBEVALLÁS   2018. január 31. munkáltatói igazolások kiadása 2018. február 15. adókedvezményre jogosító igazolások kiadása 2018. március 15. elektronikusan elérhetővé válik a NAV által automatikusan…..
Adóbevallás 2018 sms Akinek nincs ügyfélkapuja, 2018. március 19-ig kérheti a tervezet postázását levélben, SMS-ben (06-30/344-4304) vagy a NAV honlapján elérhető űrlapon, formanyomtatványon (BEVTERK), továbbá telefonon, a 1819-es hívószámon, valamint az ügyfélszolgálatokon. Az SMS-ben az SZJA…..
Hétfő óta elérhetőek az szja-bevallási tervezetek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján, az ügyfélkapun keresztül. A dokumentumot célszerű átnézni, hogy biztosan a helyes adatokat tartalmazza. Aki egyetért a tervezettel, annak - az őstermelőket és az áfa fizetésére kötelezett…..
Térkő, sírkő, kapubejáró, kerítés és beton felületek tisztítása! Felületkezelés, tisztítás, impregnálás profi gépekkel!  Csök Imre : 06-20-389-06-13 Ilyen volt .... és új lett ....    ..
Csok feltételei 2017/2018 - 1,2,3 gyerekre! - így kapunk CSOK-ot! A legfontosabb, a feltételrendszer egészét érintő változások a következők: A lakóingatlanok energiahatékonysági szintjét a jövőben nem kell figyelembe venni a kedvezmény összegének megállapításánál (az alapösszegre rakódó 10, 20,…..
Kő, kerítés, homlokzat és sírkő tisztítása Békés Megyében !  Csök Imre  :  06-20-389-06-13 Békés Megye területén Vállaljuk bármilyen kő felületek tisztítását! Olajos szennyezett felületek profi takarítása, tisztítása!..
További információk ----> ADÓBEVALLÁS   Március végéig mintegy 890 ezer adózó maga nyújtotta be személyijövedelemadó-bevallását, több mint 300 ezer adózó kérte a NAV közreműködését a bevallás elkészítésében és mintegy 220 ezren töltötték ki a bevallási nyilatkozatot, ami 2016 újdonságaként…..
Az adóbevallási határidőket 2016-ban is figyelemmel kell kísérni. Az adóhatóság részére teljesítendő bevallások határidejére vonatkozóan változás nincsen 2016-ban, egyszerűsített bevallásra is lehetőség lesz 2016-os évben. További információk ---->…..
Csok feltételei 2017 : 3 gyerekre 10 vagy 20 millió vissza nem térítendő támogatás!   CSOK 2017 FELTÉTELEI RÉSZLETEI - KATTINTS IDE   Óriási az érdeklődés a 10+10 milliósra kibővített csok iránt, amelynek részletei a Magyar Közlönyben kedd délután megjelent kormányhatározatból derültek ki. 1.…..
A Cetelem forint alapú személyi kölcsön szabad felhasználású hitel, amellyel számos tervét megvalósíthatja  ingatlan fedezet és kezes nélkül, legyen az akár lakásfelújítás és -berendezés, új vagy használt autó, családi esemény vagy utazás.   Cetelem személyi kölcsön !   Online hiteligénylés…..
Változik az adóbevallás - a 1553ny nyilatkozatot már nem mi hanem a NAV tölti ki helyettünk, és nekünk csak alá kell majd írni ha egyetértünk a bevallási nyilatkozat tartalmával! További információk ----> ADÓBEVALLÁS   Már 2016-ban megindul a személyi…..