Regisztráció Blogot indítok
Adatok
merede

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha 10 éve gyötrődsz egy olyan kapcsolatban, ami igazából kapcsolatnak sem nevezhető, talán könnyű a döntés, amikor azt latolgatod, hogy most a maradék cuccaidat hozd el a pasitól, vagy vigyél még hozzá?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal,…..
Feltettem pár kérdést pár magyarországi tévének az LA Screenings nevű eseménnyel kapcsolatban, ami tulajdonképpen egy olyan tévés vásár, amin az összes nagy stúdió levetíti az új sorozatai első részét, hogy abból válogatva a világ tévécsatornáinak…..
Egyszer volt. (Ilyen még hol nem volt?) Nem az Óperenciáson túl él, de téged biztosan túl él, mert ott él melletted, belőled táplálkozik ez a kurta farkú disznó. Egy verőfényes szerda reggelen a Mindenbe belepofázó ember szinte kipattant az ágyból, nagyot nyújtózott, majd…..
merede 2015.04.29 21:13:04
AKIK 1990 ELŐTT SZÜLETTEK, AZOKNAK KÖTELEZŐ VÉGIGOLVASNI – NAGYON IGAZ!!! (A közösségi oldalakon időnként felbukkanó, a "régen minden jobb volt" közhelyes nosztalgia-érvelésekkel teletűzdelt írás paródiája.) Mi még tudjuk, milyen az, hogy trágyás talicskával menni a…..
merede 2015.03.27 20:18:16
Idén Nőnapra olyan meglepetést szerettem volna készíteni, ami kifejezi, hogy mennyire édesek a nekem fontos hölgyek, de nem is túl bonyolult ahhoz, hogy kudarcot valljak. Ezért feltúrtam az internetet különféle "Nutella" receptekért, vettem egy nagy levegőt, és nekiálltam…..
gyámhivatal Gondnokság - azmiaz? 2012.12.08 10:07:07
A héten egyik nap a közeli otthon lakói tértek be hozzánk az ügyfélfogadási időben. Az egyikükkel szemben gondnokság alá helyezési pert készültem indítani, ugyanis belátási képessége tartósan, teljes mértékben hiányzik, az ápolását végző otthon pszichiáter szakorvosa…..
gyámhivatal Gyerek félbevágva 2012.11.28 18:20:43
A válás vagy különköltözés magában lehet pokol, hát még ha a felek szülők, és rájönnek, hogy a szerelem gyümölcsét nem tudják megosztani úgy igazságosan, fifti-fifti alapon. Alkalomadtán van ilyenkor sárdobálás (és most azokról az esetekről beszélek, ami legtöbbször…..
gyámhivatal Hol kezdjük? 2012.11.27 22:53:42
Idestova nyolc éve foglalkozom a blogcím beszédes, hálátlan munkájával, mire gondolkodóba estem: Hol eresszem ki a napi nyolc óra indulatot, nyomást, hogyishívjákot? Ha az ügyfeleim szemével nézem magam, egy kötözködő némber vagyok, aki a szabályokat olyasvalakikkel akarja…..