Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giedi prime

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1971-ben napvilágot látott egy olyan mozi, amelyre a nagyközönség egyaránt nem volt felkészülve. Nem sokkal a bemutatója után maga a rendező tiltotta le filmjének vetítéseit a családját érő fenyegetések miatt. 1999 óta pedig rendszeresen bemutatják és mára egy igazi popkulturális ikonná nőtte ki…..
giedi prime 2020.07.29 22:20:49
@giedi prime: A horrorsó teljesen..
Blogkocsma Bőrkés bableves 2020.03.04 07:00:00
A manapság a boltban kapható füstölt árunak ehetetlenül kemény a bőre. A vágóhídon csak forrázzák a sertést, az pedig nem elég ahhoz, hogy kellőképpen megpuhuljon. Ennek ellenére nem szoktam kidobni, mert az ételbe főzve ad egy kis füstölt ízt a fogásnak. A fagyasztóban egy műanyag dobozkában…..
A napokban szerepeltem az M2 Petőfi TV-n, ugyanis azokról a divatbakikról kérdeztek a műsorban, amelyekbe ebben a nagy melegben a leggyakrabban belefutunk ;) Ciki villantások sora került szóba az adásban, amit itt tudsz egészében visszanézni:   De mivel ezekre nem lehet elégszer felhívni a…..
Itt a nyár, a horgászszezon. Tó mellett nyaralunk, a nádasokban, stégeken vagy csónakokban csendben üldögélő horgászok látványa megszokott. A minap azonban olyan dologgal találkoztunk, ami igencsak megdöbbentett, mert eddigi 35 évem alatt (amióta itt töltöm a nyarakat) egyszer sem találkoztam…..
Mivel az életmódomnak nagyon fontos része a mozgás, már egy jó ideje kacérkodok a gondolattal, hogy kicsit átalakítom a blogot és ennek is szentelek egy külön rovatot. Mivel az utóbbi időben egyre többen kérdeznek róla, elérkezett az ideje annak, hogy a tervből valóság legyen.…..
giedi prime 2018.06.05 08:35:49
A héten visszaértem a háromhetes indonéz utamról, és vasárnapra már magamhoz is tértem az eddigi legmeredekebb jetlagemből, amin ezúttal az ebédkörnyéki szundival töltött fantomértekezletek sem segítettek. Így is megérte az út, hihetetlen mennyiségű élményt gyűjtöttem be a három hét alatt, viszont a…..
Minden lakóközösségben fellelhetőek a már-már kötelező karakterfigurák. És mivel természetesen mindig nekünk van igazunk, így ezekbe a típusokba csakis mások tartozhatnak. Lássuk!..
Visszaállt a szigor a Wizz Air járatain, újra keményen nézik és méricskélik a kapunál a kézicsomagokat - Budapesten. A rózsaszíneknél csak egy, különösen kicsi pakk vihető fel ingyen. Korábban a mérésre-bírságolásra szerződtetett társaság különösen bunkón végezte a…..
Eljön minden férfi életében az idő, amikor rájön, hogy horgászni jó és kellemes, főleg ha fog is az ember valamit és hazaviheti megenni. Na, de csak nem eszi meg senki egyben a halat. Ez egy különleges post- segítség, nem recept azoknak, akik szeretnék maguk megpucolni a…..
Banksy, a világhírű street artist - nő. Ezt állítja a CityLab című amerikai lap. Mert hol van még egy olyan graffitis, aki ennyi nőt ábrázol a művein?! Ennyit?? Akár csak egyetlen egyet! Banksy vitathatatlanul szereti a nőket, kislányokat, gyerekeket, a nőinek tulajdonított…..
giedi prime 2015.05.14 10:20:27
Ma megnyitott, vasárnap estig látogatható a Budapest Motor Fesztivál. Sok nagy márka távol maradt, de így is elég sok újdonság gyűlt össze - van miért kimenni. A javát végigjártam és lefotóztam, bár egy csomó minden így is kimaradt. Kattintsa végig a galériánkat, rengeteg…..
Utoljára? Utoljára. Vagy nem. Mindenesetre, ha Tolkien fián múlik, biztosan nem kerül Peter Jackson és kompániája kezébe apja többi szerzeményének a joga, és milyen igaza is van a már 90 esztendős Christophernek... Ő kellő kritikával szemléli az álomgyár egyre csak növő…..
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
Sokáig nem hittük, hogy utasalázásban a Wizz Air képes túlszárnyalni a Ryanairt, de legutóbb saját bőrünkön is megtapasztalhattuk, milyen az, amikor az elborult agyú poggyászmérő kisiparos mindenképp le akar húzni 45 euróval. Horrortörténetek a trehányul pakoló utasokra…..
Nekünk legalábbis tizenhat azonosságot sikerült összeszednünk a két sorozatból, ezeket most listaszerűen vezetjük elő. Amit csak akkor olvassanak el, ha mindkét sorozattal teljesen naprakészek. 1. Annak már egyszer szenteltünk külön posztot, hogy Charlie Hunnam (SOA) és Travis…..
  Szánalmas, hogy ezt a cikket már meg akartam írni, és most már konkrét apropója is lett a baráti körömből. A motorosokkal szemben sok dolog jobb, mint régen, de mindig akad egy-két súlyos homályökör és nagyon bajt tudnak csinálni. Sajnos az utóbbi időben divat lett a "ez…..
giedi prime 2014.09.11 19:25:26
A szamuráj útja magányos és szigorú erkölcsi törvények által meghatározott. Az ura tulajdona a teste és a lelke, nem fordulhat ellene, akkor sem, ha ez az életébe kerül. Az ősi Japán hallgatag, legendás harcosa volt, olyan értékrenddel, ami ma már nem létezik. Vagy mégis? Jim…..
TComment Miért jó vonulni? 2014.04.16 06:15:00
Bántotta a fülemet a dudaszó, ezért kicsit előrébb sétáltam. Ekkor egy másik típusú zaj ütötte meg a fülemet, melyet a fennakadás okozói keltettek. Motorröfögtetés. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
giedi prime 2014.04.16 15:37:32
@lyken: Lehet, például itt: A ferihegyi gyorsforgalmi úton még hány embernek kell meghalnia/nyomorékká válnia, hogy megszűnjön a halálút. Ismerem a mercis srácot. Ő is motoros.
A napokban szembesültem vele, hogy a híres Nulladik óra, azaz a The Breakfast Club című film, a történet szerint 1984 március 24-én játszódik, tehát éppen 30 éve. A The Guardian készített is ennek örömére egy összeállítást, miszerint milyen menő év volt már 1984, mert a…..
Értem én a sztorit: egri diákként mi is fejünkbe vettük, hogy megtaláljuk a város legjobb kocsmáját. Amit csak lehetett, meglátogattunk, ittunk bort, sört, fröccsöt, szeszt, de a végén mindig visszatértünk a Hársfába, Marikához és Éva nénihez. Az lett volna a…..
Az amerikai marketingesek már rég azon dolgoznak, hogy a vagánynak látszó, gördeszkás generációt motorra ültessék, ami többé-kevésbé sikerült is – a Harley-Davidson Sportsterek ismét egyre több fiatal garázsát díszítik. Ennek ellenére a Skateboarder Magazine srácai…..
Bezzeg régen, bezzeg az oroszok, bezzeg a kétüteműek – ah, folytathatnánk a felsorolást karácsonyig, de minek: akinek nem volt Jawája, az nem értheti, legfeljebb sejtheti micsoda buli lehetett ez. A beágyazott videóban az 1976-os, szovjet márkatalálkozóról készült…..