Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Werkolandinheaven

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fontos, hogy az alább olvasható terápiát saját felelősségre vállalta édesapám. Jómagamnak semmilyen orvosi irányú végzettségem nincs! A terápiát saját és a környezetemben élők közvetlen tapasztalatai, és rengeteg olvasott információ alapján állítottam…..
Az Új Időszámítás első hete után pont ugyanolyan zavartalanul áramlanak keresztül rajtunk a menekültek, mint a Régi Időkben, mégsem volt teljesen értelmetlen a röszkei zavargás kirobbantása. Lehet mutogatni micsoda erőszakos állatok ezek, és tanári módon szopórollerre…..
Werkolandinheaven 2015.09.19 19:32:04
A gerincem vizsgálata során bekerültem a mókuskerékbe és természetesen más betegséget is találtak, amibe kis híján beledöglöttem. Erről itt olvashattok. Ahogy már írtam az utolsó hatos című posztomban az orvostudomány a kezdődő gerincsérvvel (előboltosulás) nem tud sok…..
Néhány intézkedés a közelmúltból: végtörlesztés, árfolyamgát. Önkormányzati adósságok állami átvállalása. Nyugdíjeinstand. Kicsit korábbról, korábbi ciklusokból: féktelen devizahitelezés állami beavatkozás és érdemi kontroll nélkül. Bank-konszolidációk. Mi a…..
Werkolandinheaven 2013.01.16 21:48:18
Belsőség Maserati a vízilónak 2012.12.16 15:21:30
A kisgyerekben az a jó, hogy bármivel képes eljátszani: a legmeglepőbb tárgyakkal hosszú ideig elbíbelődnek, nem érdekli őket, hogy nem tízezrekbe kerültek – dolgozik a kis kéz, világot teremt a fantázia. Stump Bandi tudja, az autók aránylag hidegen hagynak, de a Maseratit…..
Egyes chocoMe kreációk feltétekkel díszített oldala eddig is felért egy-egy „műalkotással”, azonban mostantól az angyalföldi csokoládémanufaktúra arról is gondoskodik, hogy a táblák mindkét oldala kívánatos legyen a szemnek. A most bevezetett új öntőformával a…..
Werkolandinheaven 2012.12.22 23:15:34
Kedves Lucullus!
Többször kóstoltam a ChocoMe termékeit és ami miatt nem kedvelem az az ízek harmóniájának hiánya, vagy az a visszafogottság, ami az igazi csokoládék világának része. A választható "feltételek" ízvilága túl harsány és elnyomja magának a csokoládénak az ízét, nem kiegészíti és érdekesebbé teszi, hanem elnyomja azt. Nekem a rászólt (gyümölcs)darabok túl nagyok és ezáltal az együttizleles érzetet rontja. Nehéz ügy, mert hogy lehet mondjuk 2 chilis étcsoki között különbséget tenni: azt hiszem a kulcs, a csokoládé minőségén tul az, hogy mennyire egészíti ki jól, ad hozzá élvezeti értéket az extra ízesítés, összességében milyen ízvilág jön ki. Nem akarom a mércét túl magasra tenni,van szerencsém karácsonyként Hermé, Mulot csokoládékat kapni, ott ez az összhang megvan, semmi tolakodó, nem odaillő íz. De ha csak az itthoni palettát nézzük, a Rózsavölgyi termékeknél is ez mind adott, egy ünnep a szájba venni bármely kreációjukat. Ízletesek és ízlésesek. Igen, ez amit még hiányolok a ChocoMe-nál, hogy a termékek nem ízlésesek (nekem), inkább csomagolástól elkezdve az ízek külön külön is tolakodoak. Es ha már gasztronomiarol beszéltünk, akkor alapelv, hogy az ízek, hozzávalok egyenként is érezhetők es élvezhetők legyenek és egymást is -nem elnyomva- kiegészítsék, illetve hogy az adott párosítás ne csak l'art pour l'art történjen, hanem végeredmény tekintetében értelmet nyerjen. Összességében nekem a ChocoMe termékek az elvezet szempontjabol tulpozicionaltak, azt hiszem sokkal inkabb egy nagyon jo marketingolhato ötlettől es ügyes üzleti megvalositasrol van szó - amihez meg egyébként gratulálok.
Hát röviden ennyi.
Kellemes ünnepeket es jo Lucullus vacsorakat kívánok önöknek ah uj évben is :-)
Igazából két kérdés maradt nyitva az év utolsó fontos makrogazdasági témájú bejelentése előtt. Egyrészt, hogy vajon az egymásnak ellentmondóan nyilatkozó Matolcsy miniszter, vagy államtitkára hazudott a várható finanszírozásról, másrészt pedig mennyire is lett az IMF…..
Találkoztam az Úrral, de ezt most nem részletezném. Ha a majáknak igazuk van, akkor 21-én délelőtt beüt a világvége, és e földi pályafutást tisztelettel és kollektíve befejezzük – túlzás lenne azt állítani, hogy minden szép volt és jó, de azért akadtak kellemes…..
Werkolandinheaven 2012.12.21 20:43:38
@szaros jobbikos voltam, de megjött az eszem:
Ez tok jo gondolat mármint h ne lehessen megtapasztalni az isteni szeretetet h ne vesszen a hajtóerő. De... En mar megtapasztaltam es fantasztikus.... Lehet h azert vagyok leallva? :-))))
"A középiskolások véleményére összpontosítottam elsősorban (amikor megoldottam a fölsőoktatás problémáját, kiegészítés tőlem, Poldi), az egyetemistákat ugyanis nem érintik az átalakulások. Értem én, hogy mit mondanak, mit szeretnének, ezt majd a miniszter megfelelő szakmai…..
Werkolandinheaven 2012.12.20 23:07:57
@Vitéz László:
Pocakos... Vazze, pocakos!
Klasszikusokat csak pontosan
Werkolandinheaven 2012.12.21 00:54:29
@Vitéz László:
:-)
Megnéztem mindkettonknek igaza van: "Nincs köztük kövér, az a halálom ... pocakos tábornokok"- mondta a kövér, pocakos Vezénylő Tábornok, a Nemzet Halála. A többi jelzős szerkezetet hanyagolnám most igy hátha gyerekek is olvassák...
Werkolandinheaven 2012.12.21 01:09:10
@Vitéz László:
A másik kövérről csak annyit hogy amióta házelnök lett nem bírok se vadbarmot, sem pödrött bajszú szürkemarhát enni, majd vegetáriánus lettem, de észbekaptam, hogy akkor csak a gyökerek maradnak...
Ez most durvának hangozhatott, de még mindig visszafogott ahhoz képest amit arról gondolok, hogy ezek az emberszabású (?) lények milyen károkat okoztak ennek az országnak es mindezt büszkén, szándékosan, bűnszövetkezetben, előre eltervelten, folytatólagosan, különösen nagy értékre, aljas indokból es nyereségvágyból, kiemelt kegyetlenséggel, több emberen elkövetve. Ezt ember nem, csak valami felsőbb lény tudja majd rajtuk elverni, de akkor azt nagyon. Megérdemlik majd!
Madách az ember tragédiájának Falanszter színében van az a jelent, amikor a tudósok ránéznek a gyerek fejformájára és az alapján döntik el, milyen szakma való hozzá. A kormány frissen kiadott közleménye szerint a legversenyképesebb, a legtöbb embert váró szakokon nem lesz…..
Werkolandinheaven 2012.12.20 22:19:14
@Mária:
:-))
Lassan már ott sem, fogy körülötte a levegő. Bujdokol mert nincs aki komolyan vegye. Egy szánalmas figura lett belőle. Fizikailag is azért esik szét mert nincs már belső tartaléka, egy roncs lett belőle. De a korrekt az lenne ha elhuzna a vérbe es nem rántaná magával az országot. Ez vagy dili, vagy fegyházban fogja végezni.
Bár a tegnapi események kapcsán sokan máris rendőrállamot és 2006-ot vizionálnak, fontos megjegyezni, hogy a rendőrség az idei diáktüntetések kapcsán egészen tegnapig mintaszerűen járt el és példás önuralmat gyakorolt. Annak ellenére sem nyúlt aránytalan eszközökhöz, hogy…..
Werkolandinheaven 2012.12.20 18:18:29
@Foxtrotty:
Késnek , egyértelmű !
Ugye azt látod h 2006-ban az álarcos csőcselék idején ennek volt racionalitása. De elfogadom h akkor most sem lehet kés náluk. A lenyeg nem ez: hanem az, hogy le kell járatnia a hatalomnak a diák tüntetést
Werkolandinheaven 2012.12.20 18:42:59
@Foxtrotty:
Korrekt amit írsz! Teccik:-)
En drukkoltam h ne legyen semmi balhé , de csak azert mert ezek meg normális fiatalok -esetleges gyülekezeti jogsértés ide v oda. De nézd meg h a kormányszóvivő is próbálta amortizalni oket - vezetőjük 8 éve jár egyetemre. Erre mondom h ez egy fekete-PR-mák nevezett taktika aminek a célja az ellenfél erkölcsi leamortizalasa anélkül h a lényegről beszélnénk.
En egyébként örülnek ha a tüntetés eszkalalodna es a zemberek raereznenek h igenis van joguk szervezkedni sajat jogaik védelmében. A mostani diákok tiszták nem romlottak ezert ez a legnagyobb fegyverük es higy simán megmondják a tutit. Az kulon elismerés h eddig atlattak minden cselszovesen
Szerda este a szervezett megmozdulás lezárultával a tömeg nem oszlott fel, hanem spontán tüntetés jelleggel a Lánchídra ment (1986. március 15, megvan?). Az eddig a tüntetőkkel, még a spontán szakaszban is együttműködő rendőrség innen több fiatalt bekasztlizott, bevitték őket…..
Werkolandinheaven 2012.12.20 08:57:56
@blah:
DE! ki mas merne bármilyen döntést hozni ilyen horderejű ügyben. Ha elkurjak akkor tenyleg forradalom lesz. Mit gondolsz a kormányszóvivő honnan tudta hogy a diákok vezetői hány éve egyetemisták ? - igen annyira be vannak szarva h titkosszolgálattal figyeltetik oket!
HOL BUJKÁL A GYÁVA FÉREG ORBAN? Meg mindig a foga faj? Gyere elő es vidd el a balhét!!
Werkolandinheaven 2012.12.20 09:51:57
@Muad\\\'Dib:
Hagyjuk lszi a szemekyeskedest
Kerdes: honnan tudja a kormányszóvivő h a diákvezetők hány éve járnak egyetemre? 1/ ha jogellenesen "lekerdezik". 2/ ez személyes adat, nyilvánosságra hozatala sz.adattal való visszaélés, azaz GSZA bűncselekményt követett el.
De marad meg a kerdes? HOL BUJKÁL OV? Miert egy nőt es egy papot tart maga elé a gyerekekkel szemben?
Werkolandinheaven 2012.12.20 10:25:14
@Muad\\\'Dib:
Koszi :-)) ez jofejseg
Az hogy tudtak es nyilvánosságra hoztak felveti a gyanút h megfigyelés van. OV paranoid nem biz semmit a véletlenre, mert tudja h ebbe a tüntetésbe konkrétan belebukhat. Es egyébként az sem fair h a vezetőket megpróbáltak aljas módon lejáratni. Tipikus fekete PR a la Hablony-orban módra. Ezeknek semmi krupulusuk sincs.
He, Tík! Igen, ti, akiket már a megszólításban sem merek a népemnek nevezni. Mert már nem tudom mik vagytok, de azt igen mik nem: a Nemzeti Együttműködés Rendszerének tagjai. Itt hagytatok egyedül a parlamenti gombnyomógépsorral, a népfront-menetesekkel, és ezt a Bayert se vitte…..
ProgBlog A különbség 2012.12.18 20:23:59
„…Ha nem tudsz mást, mint eldalolniSaját fájdalmad s örömed:Nincs rád szüksége a világnak,S azért a szent fát félretedd.” Petőfi Sándor: a XIX. század költői – 1847. január   Beértett a termés: amit a Jobbikkal vettetett el a „nemzeti jobboldal”, azt tegnap…..
Werkolandinheaven 2012.12.18 22:29:48
Egészen elképesztő reakciókat vált ki a hatalomból az, hogy a fiatalság nem hagyja átverni magát: Egymás után hívták be a balatonalmádi Magyar-Angol Kéttannyelvű Gimnázium végzős diákjait, és tanáraikat az igazgatói irodába és faggatták ki arról, hogy beszélnek-e…..
Csomagolhatnám valami píszí köntösbe, de minek? Édes Viktor, a kedves nép tegnap este becsomagolta számodra a lófaszt, átkötötte ízléses masnival, és lendületből betolta a fa alá. Elképzeltük ahogy körbeülitek a frakcióasztalt, szagolgatjátok az alkalomhoz illő fahéjas…..
Werkolandinheaven 2012.12.18 17:14:38
Azt hittem, rosszul hallok a mai kormányszóvivői tájékoztatón! Legutóbb ilyet a Kádárék csináltak, valamikor 1987-88-ban. Az akkor egy döglődő diktatúra végnapjait jelezte előre..."...ne forduljon az elő, mint ahogy itt nézem, hogy van olyan hallgatói önkormányzati vezető, aki…..
Érdekes volt a hétfői, Lágymányosról induló diákdemonstráció. Az állami finanszírozású felsőoktatási keretszámok drasztikus megvágása, gyakorlatilag a tandíj bevezetése miatt eleve elégedetlen volt a hangulat. A követeléseket tartalmazó 5 pont elfogadása után felvetődött…..
Werkolandinheaven 2012.12.10 22:39:09
Nemzetmentők! Teljes harckészültség! Szorítsuk össze a fogunkat, ez most (megint) rázós lesz! Zsolt, a miniszterelnök-helyettes fővadász is fennakadt a liberál-bolsevikok hálóján. A rosseb vinné el, hogy ezek mindig találnak valamit. Ezek ilyenek. Ezek. Zsolt lezártnak tekinti.…..