Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WinMagazin

64 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kódolás világnyelv, ismerete már gyerekkortól óriási előnyt jelent. Ennek szellemében indul el hétfőtől Magyarországon is a Kódolás Órája című eseménysorozat a Microsoft támogatásával. Magyarországon 10 000 betöltetlen informatikusi állás van, így az utánpótlás…..
A Magyar Telekom az országban elsőként előrukkolt az egyik legmenőbb mobilfizetési megoldással, ami csak létezik: a MobilTárca szolgáltatás lényegében egy virtuális MasterCard PayPass bankkártyát integrál az NFC-képes okostelefonba, meg persze ezen kívül vannak mindenféle…..
Partnerünk úgy döntött, Fekete péntek lehet szombaton, sőt még vasárnap is. Ráadásul a megrendelt kütyüket maga a Mikuláslány viszi ki a kedves ügyfeleknek, és igen, azzal a piros autóval, amit alább a képen láthattok. És ez még nem is minden, az egész hétvégés Fekete…..
Ahhoz képest, hogy egy picit elbaltáztuk az első pár órát, majd ezt fokoztuk azzal, hogy a következőt is, pénteki felmérésünkre egészen tisztességes mennyiségű választ kaptunk, amit ezúton is megköszönünk nektek. Gondolom már fúrja az oldalatokat a kíváncsiság, hogy mi…..
Közelegnek az ünnepek és ennek fényében talán sokan fontolóra veszik egy új telefon vásárlásának tervét, vagy saját részre, vagy az egyik kedves családtagunk megajándékozásának a céljából. A Microsoft a napokban tartott egy rendezvényt Németországban és az ott…..
A Microsoft Studios frissítést adott ki a néhány hónapja megjelent, Windows 8.1-re és Windows Phone-ra is elérhető free-to-play címéhez, a Mediatonic által fejlesztett Secrets and Treasure: The Lost Cities-hez. A már letölthető frissítés 75 új pályát ad a játékosok kezébe. A…..
Két halványlila búbánat fáradtolajat fűrészel a pincében. Azt mondja az egyik:– Te, jön a Karácsony!Mire a másik:– Nem baj, majd félreállunk! Hát igen. Hidegszik odakint az idő, melegszenek a szívek idebent – ha mástól nem, hát attól, hogy csutkáig tekerjük a…..
Mostantól Magyarországon is kapható a Lumia 735 okostelefon. A kecses, kompakt készülék széles látószögű előlapi kamerát, integrált Microsoft szolgáltatásokat, valamint felhasználóbarát képkészítést és tartalommegosztást kínál. A Lumia 735 készülék vékony…..
Már Magyarországon is elérhető a Microsoft zászlóshajója, a Lumia 830 okostelefon. A prémium dizájnnal, PureView képalkotási technológiával és integrált Microsoft szolgáltatásokkal rendelkező Lumia 830 készülékkel versenyképes áron elérhetővé válik a felsőkategóriás…..
Október 16-án kezdődik a fenti a címmel az ITfactory  által rendezett tanfolyam, amelyre korlátlan számú online férőhely igényelhető. Olvasóink jelentős kedvezménnyel vehetnek rajta részt! Miről szól ez a tanfolyam? A Windows Server 2012 R2-ben mindent megtalálunk, amire egy…..
A Microsoft kedden, egy korai technikai előzetes (Technical Preview) formájában mutatta be a Windows operációs rendszer következő verzióját, a Windows 10-et, amely október 1-től lesz elérhető PC-re. A bemutató során a hangsúlyt a vállalatoknak szánt fejlesztések, a megújult…..
WinMagazin Mol Bubi 2014.09.15 10:00:00
Mai második cikkünk több szempontból is rendhagyó, a legfontosabb érdekessége az, hogy egy egészen friss alkalmazásról leírta a készítője, miként készült. Akár hiszitek, akár nem, az alábbi írást a hét végén kaptuk az alkalmazás készítőjétől. Fogyasszátok…..
Kedves Barátunk, Szeretettel meghívunk a következő Telenor Okostelefon Akadémiára, amelynek témája: „Internet of Things – a gépek lázadása?” – Okos eszközök hálózata, okos otthon, okos környezet. Az okoseszközök egyre több feladatunkat automatizálják és egyre…..
A Microsoft bejelentette, hogy már elérhető Magyarországon a Lumia 530 belépő szintű okostelefon, amely bevezeti a felhasználókat a Windows Phone világába. A készülék páratlan ár-érték arányú okostelefon-élményt kínál a felsőkategóriás telefonokban is megtalálható,…..
Harmincezer diáknak biztosít a Microsoft legmodernebb, felhő alapú technológiájára alapozva e-mail szolgáltatást, belső intézményi címet 50 gigabájtos tárhellyel és 1 terabyte-os személyes tárhelyet a Debreceni Egyetemen. A rendszer bevezetését és üzemeltetését a Microsoft…..
A Microsoft Corp. bejelentette a Nokia Lumia 830, a Lumia 735 és a két SIM kártyás Lumia 730 okostelefonokat, amelyek a legújabb Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtatják és iparágvezető képkészítési technológiát biztosítanak megfizethető áron. A Microsoft bemutatott…..
Budapest, 2014. augusztus 12. – Bemutatták az elsŐ magyar mobil bróker Kft. által, a Microsoft startup programjának támogatásával fejlesztett, a biztosítási szektort alapjaiban megváltoztató alkalmazás legújabb verzióját, az EMMA 2.0-t. A program segítségével mostantól…..
Az Imagine Cup innovációs kategóriájának második helyezése mellett a finn AppCampus különdíjat is bezsebelte a szegedi fiatalokból álló magyar fejlesztő csapat, a Tep a világ egyik legrangosabb technológiai versenyén. A Seattle-ben megrendezett eseményen a csapat innovatív…..
A múlt héten a Microsoft több, fejlesztőknek szóló újdonsággal rukkolt elő. A cél természetesen továbbra is az, hogy minél több fejlesztőt állítson saját platformja mellé. A kódolás nélküli app fejlesztést preferálók számára is jó híreink vannak. Továbbá nőtt a…..
Körülbelül egy hete a Nokia frissítette a rendszerfrissítés követésére szolgáló oldalát, ami azért nem folyton up-to-date, de mégis jól szemlélteti, hogy merre is jár a Cyan. Na de mit tegyen, aki türelmetlen, de nem tudja folyton a gyártó oldalát frissítgetni? Erre mutatunk…..
A Microsoft Devices Group ma bejelentette a Lumia 530 belépő szintű készüléket, amely bevezeti a felhasználókat a Windows Phone világába és páratlan okostelefon-élményt kínál a legújabb Microsoft és Lumia innovációkkal. A telefon várhatóan 2014 augusztusában lesz kapható…..
A Microsoft bejelentette, hogy Magyarországon jövő héttől lesz elérhető a Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtató Lumia 930 okostelefon. A készülék a Microsoft és a Lumia legjobb tulajdonságait egyesíti, így kiemelkedő videó- és képalkotási élményt nyújt. A Lumia…..
A One Drive-val egyetlen helyen tárolhatjuk minden digitális anyagunkat: fotóinkat, videóinkat, dokumentumainkat és egyéb fájljokat. Mivel a saját tartalmunk folyamatosan nő, ezért fontos megbizonyosodnunk róla, hogy a rendelkezésre álló tárhely elégséges-e számunkra. A felhő…..
Májusban adtunk hírt arról, hogy a Deutsche Telekom Business Wall of Fame néven versenyt írt ki kis- és középvállalatoknak szánt appok fejlesztőinek. A verseny azóta belépett a második szakaszba, amelyben a megcélzott vállalkozások szavazhatnak a beküldött appokra. A…..
A Microsoft Devices Group bejelentette a Nokia X2 okostelefont, a megfizethető Nokia X készülékcsalád legújabb tagját, amelyet arra terveztek, hogy további egymilliárd ember számára jutassa el a mobilinternet és a felhő alapú szolgáltatások élményét. A Nokia X2 telefon…..