Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilla50

0 bejegyzést írt és 312 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Kövér László deklarálta, hogy nem vagyok a magyar nemzet része.  Hülye-e vagy Lacikám? Az elődeitek már 1938-ban kizártak engem a magyar nemzetből, pedig még nem is éltem. Aztán kiraboltatok minket,  kinyírtátok a családom, és most kezdesz ugrálni, édesöcsém? Honnan akarsz te engem még…..
Lilla50 2020.04.30 10:20:17
@Virág et.:
akkor nem lenne felelősségre vonható!
dehogy hibbant meg!
Hittel hiszi amit mond és ezért veszélyes!
Mint egy középkori keresztes lovag!
A Momentum a Soros, meg az új Gyurcsány. ..
Lilla50 2019.12.30 10:00:13
www.nyitottszemmel.hu/pages/cikk_print.php?cikkID=316&fbclid=IwAR15ajgmogDyxxpDvebzdBX_UmTflQYvJm4zDEUuAEubNDbabpQemxXSuqA

a kormányzati sajtó a fenti gondolkodás antitézise!
Mi pedig lépkedünk a háború felé
NemGogol Rónai Egon hazudott 2019.06.28 21:29:55
A főpolgármesteri előválasztást szervező aHang beismerte, hogy nem hívtak jelölteket az eredményhirdetésre. A hazai sajtó ennek megismerhető tudatában 24 órán át hazugnak nevezte Kálmán Olga jelöltet, és a szervezőkkel együtt hagyta hazugnak és gyávának nevezni őt saját szavazói körében is.Rónai…..
Választási együttműködést pusztán taktikai alapon nem tudok értelmezni. Én még biztos mandátumért cserébe sem tudom szemen köpni az erkölcseimet. A családom, a szüleim, a testvérem, a barátaim, a tanáraim, az edzőim nem azért segítettek emberi tartásra szert tenni, hogy azt utána aprópénzre váltsam,…..
Lilla50 2019.02.08 08:33:30
24 pontban sorol. Én pedig ezzel a történettel válaszolok! :" Ismeretes egy történet a briski rabbiról, aki egy alkalommal vonaton, szerény körülmények között utazott hazafelé. Egy fülkén kellett osztoznia egy csoport durva lelkületű, kártyázó zsidóval. A társaság egy tagja, akit zavart a rabbi tartózkodó viselkedése, azt követelte tőle, hogy vagy szálljon be a játékba, vagy hagyja el a fülkét. Amikor a rabbi nem tett eleget a követelésnek, a fickó erőnek erejével eltávolította őt a vonatfülkéből.

Amikor aztán a vonat megérkezett Briskbe, ahol a tettes is leszállt, megdöbbenve látta azt a tolongó sokaságot, akik kijöttek fogadni a rabbijukat. Megszégyenülten rohant oda a rabbihoz bocsánatot kérni, de az megtagadta tőle a bocsánatot. Nyugtot nem lelvén, újra meg újra próbálkozott. Végül kapcsolatba lépett a rabbi fiával, és neki esedezett, hogy találjon valami módot arra, hogy feloldozást nyerjen az apjától.

A fiú, akit meglepett apjának ez a rá cseppet sem jellemző viselkedése, megígérte, hogy mindent megtesz, amit csak lehetséges. Látogatást tett az apjánál, és elkezdett vele a megbocsátásra vonatkozó jogszabályokról beszélgetni. Beszélgetésükben érintették azt a szabályt is, amely szerint az ember nem utasíthat el olyasvalakit, aki már legalább háromszor kérte a bocsánatát. Megragadva ezt a végszót, a fiú azt kérdezte az apjától: „És mi a helyzet X.Y.-nal, ő már számos alkalommal bocsánatot kért tőled; te mégis megtagadtad tőle a bocsánatot?”

Az apja erre így felelt: „Ja, ő? Neki én nem tudok megbocsátani, mivel nem engem, a briski rabbit sértett meg; ő azt az egyszerű zsidót sértette meg, akinek engem vélt. Kérjen hát bocsánatot egy egyszerű zsidótó"
zsido.com/fejezetek/jom-kipur-meg-kell-e-bocsatanunk-a-naciknak/ Kitől is kérje a bocsánatot ? és ki? és miféle formában? Ha a jobbik a fidesz elllenzéke a cetraális erőtér jobb oldaláról
Igaz, hogy egy blognak, de Balog Zoltán megkezdte a vezeklést. Elismerte, hogy a kormánynak nem dolga, sőt, a gőg jele, ha meg akarja védeni a kereszténységet. Ma már úgy látja, hogy a migránsozást is túltolták... Lehet, hogy Isten megbocsátja bűneit, mi itt a Kávézóban nem vagyunk ilyen…..
Lilla50 2018.10.30 13:49:04
Tanulságos volt a demokratikus ellenzék miniszterelnök-jelöltjeinek és listavezetőinek vitája. Gyurcsány nyert, Szél Bernadettet többször kinevették, sőt, kitapsolták. A kormányzati tapasztalat, a kommunikációs rutin a DK elnökét erősítette. Jól szerepelt Szigetvári Viktor (Együtt), közepesen…..
Nem tárgyalnak senkivel. Ha mégis, akkor teljesíthetetlen feltételeket szabnak. Szél Bernadettel sem lett más a politika. Maradtak a Fidesz segédcsapata. Már-már azt hihette Szél Bernadett és Hadházy Ákos, hogy a meccs megint kihúzható 0-0-val. A "nem állunk szóba sem a Fidesszel, sem a 2010…..
Lilla50 2018.03.21 17:12:14
www.facebook.com/magyarinfo/videos/10156069529643467/?hc_location=ufi

Van itt jobbik barát több is!
Nézzünk a dolgok mögé, és gondolkodjunk!
Karácsony Gergely, aki másfél hónappal ezelőtt Juhász Péter oldalán még az önálló listákban hitt, az MSZP oldalán már a közös listában hisz. Most éppen arról beszélt, hogy egy közös listán Gyurcsány Ferenc 3. lehetne. Azonnal megindult az MSZP-sek egy részének gyalázkodása korábbi elnökük és…..
Csak ezen az egy ügyön meg kellene buknia Szijjártótól kezdve a keresztényüldözésekkel foglalkozó államtitkárságnak. ..
Lilla50 2017.12.28 14:17:16
@Behaton: is!
fáymiklós Valamit mondani kell 2017.10.25 07:26:00
Nyilván kínos és értelmetlen bármit hozzátenni a Marton László-ügyhöz, meg ha az ember róla beszél, akkor magáról is beszél, vegyetek példát rólam, mennyivel jobb fej vagyok mint a rendező úr. Nem is róla szólnék, hanem a Vígszínház tegnap kiadott közleményéről, ami ötször is megérkezett a…..
VM ismerősöm éles szemmel vette észre az újabb -- szerinte -- horrorfilmbe illő tendenciát a Jobbik és az LMP közeledésére. Mielőtt kommentálnám a konkrét lehetőséget, valamit a tömegtársadalom politikai logikájáról, amivel sokan láthatóan nincsenek tisztában. A tömegtársadalom politikája a tömegek…..
Végre tárgyalnak. Tök feleslegesen elment 9 hónap, ezt majd Botkával megbeszélik, akiknek ez dolga. Mostantól tessék megtalálni azt a 106 demokrata jelöltet, aki a frászt hozza Orbánra. Ez a feladat. Ellenzéki együttműködés nélkül nincs kormányváltás. Ezért üdvözlendő, hogy a DK és az MSZP…..
A Demokratikus Koalíció mai bejelentése kifejezetten okos megoldás. Az ellenzék számos problémáját feloldja, egyúttal szűkíti az eldöntendő kérdések körét. Tényleg Gyurcsánynak van itt a a legtöbb esze. A DK ma bejelentette, hogy továbbra is nyitottak arra, hogy az ellenzék egyezzen meg a 106…..
Megjelent egy úgynevezett heti levél, amit állítólag Botka László jegyez. A szövege azonban annyira gáz, hogy igyekszünk jóhiszeműek lenni. Ezt Botka nem írhatta, legfeljebb a fideszes kötődésű kommunikációs igazgatója. Íme a levél... Kedves Barátaim! Nekem egy célom van: leváltani a…..
Rettenetes, riasztó képek érkeznek Hamburgból. A világ vezetőinek csúcstalálkozóját zavargások kísérik, rendőrök sérülnek meg. Kirakatokat törnek be, autók égnek. Ugye ismerős? 2006 őszén ugyanez történt, csak Németországban senki nem kiált szemkilövető rendőrt, nem támadják az erővel rendet rakó…..
Czeglédy Csabától elhatárolódott Botka László. Saját, most előzetesbe vetett ügyvédjével szemben az MSZP-n belül etikai vizsgálatot indított, a párttal kötött szerződéseit felbontotta. Azonban a szegedi parkolóperben saját, ugyancsak MSZP-tag alpolgármestere ellen semmilyen szankciót nem indított,…..
Lilla50 2017.06.18 13:44:35
index.hu/belfold/2017/06/18/meglepo_visszaterok_dolgoznak_botka_laszlo_kampanyan/

""Csütörtökön ezért kellett magyarázkodnia egy kibővített elnökségi ülésen az új kommunikációs igazgatónak, Kerényi Györgynek. Kerényi azzal magyarázta a kommunikációt, hogy Botkát el kell távolítani minél jobban ettől az ügytől, egy Fideszt szidalmazó kiállással pedig egy cseppet sem segítenek Czeglédy helyzetén. "" --- Gőgös Zoltán azt mondja a per 2011-ből indul---- és a cégi tevékenység azóta szünetel, és most jött el a vezetőszár ideje!
Lilla50 2017.06.18 18:09:16
@Valaci: Botkában és a stábjában --én sem bízom
Elmérgesedett a viszony Botka László és Gyurcsány Ferenc között. A két legnagyobb baloldali párt prominense között azóta dúl viszály, hogy Botka pár hónapja lényegében eltakarodásra szólította fel Gyurcsány Ferencet, és ezt azóta is hetente többször megismétli, amikor mikrofont dugnak az orra…..
Lilla50 2017.06.09 16:04:44
" A szocializmusban nőttem fel, antikommunista háttérrel. Karriert ezeknek? Így gondolkodtam. Ez az attitűd azóta is bennem van. Ez nem érdem, sőt, lehet, hogy flegma, de tényleg sosem gondolkodtam azon, mi lesz később. Most ez a feladat, ez izgat: meg kell nyerni a választást." 24.hu/belfold/2017/06/07/kerenyi-olyan-ciganysimogato-oneletrajz-keves-van-mint-amilyen-az-enyem/ Ő az mszp új kommunikációs igazgatója--
a dk 2011-es formáció. A gondolattalansággal szemben jött létre. Baki, hogy GyF hozta létre, aki attól a legjobban szenvedett--másik 10 társával. Mára dk tagsága leginkább olyanokból áll, akik soha nem voltak párt tagjai. Hogy nem tud a beszorítottságából kijönni? az annak köszönhető, hogy nem a régi munkásmozgalmi baloldaliságot vallja, hanem a progresszív útkereső gondolatok híve.Így aztán jobbról is és balról többet -- csépelik :)