Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacasa

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mutti és barátnője szerint amikor a Barát Taxinál fél orája nem sikerül egy előre kifizetett reptéri transzfert megoldani, ordibálással és bunkóskodással ütik el az időt az operátorok. A történet vélhetően az előrefizetésen bukott el, többet ilyet ne csináljanak:A mai napon…..
Warnika nem érti, az E-ON miért a felhasználó nevéhez és nem a szolgáltatási címhez köti a folyamatossági igényét:Az E-ON áramszolgáltató elindított egy bónuszkedvezményt, ami arról szól, hogy aki idén eddig pontosan fizette be a számláját (és elég nagyvonalúan ezt a…..
lacasa 2010.11.04 09:44:54
Esküszöm nem értem, hogyan juthattak a dolgok odáig Veronika és a a Szigetszentmiklós-Gyártelepen lévő Spar boltvezetője között, hogy ennyit huzakodjanak egy 500 forintos engedmény miatt. Veronika mailben megkapta, kinyomtatta, a boltvezető leszarozta, aztán látszatra kifizette, de…..
Elmeséljem nektek,hogy néha milyen látomásaim vannak? Ha mondjuk egy milliomos fickó lennék,aki teljesen korlátlanul rendelkezhetne a szabadidejével,akkor biztos,hogy magasabb szintre emelném ezt a szexuális szenvedélyem. Nem kérdés,hogy kiépítenék egy húsiimádó fellegvárat.…..
lacasa 2010.02.25 21:25:02
Eszter szombaton a Dunakeszi Auchan automatájánál tankolt, mint 2 nappal később kiderült, gázolajat benzinüzemű autójába a 95-ös pisztollyal. A móka 43 ezer forintjába került: Február 20-án a Dunakeszi Auchan automata benzinkútjánál 95-ös oktánszámú zöld színű…..
lacasa 2010.02.24 21:54:56
@Silver12: a Zetec motor a kialakítása miatt többet is elmegy mint 10 kilométer,mivel a hozzá tartozó fedcomp megpróbálja kompenzálni a gázolaj által jelentkező kopogásos égést. kb 15 km után átáll vészprogramra amivel a motor leállítása nélkül,max 60 km/h tempóval, még kb 20-30 km.-t meg lehet tenni.( NEM TESZ NEKI JÓT! )
A legutóbbi étkezési utalványos posztunkra érkezett egy komment egy pénztárostól és egy levél a Spar kommunikációs vezetőjétől. A komment: "Sparos vagyok, nem védem a céget, de tudnotok kell: a Spar pénztárain futó program nem kerekíti az összeget, viszont egyes…..
A. levelét nem azért posztolom be, mert olyan különleges esetet tárna a Homár olvasói elé. Az üzenet lényege annyiban összefoglalható, hogy a magyar divatüzletekben nem ritka a bunkó eladó. A. stílusa azonban önmagában is élvezetessé varázsolja a rövid füstölgést, a…..
Összegyűlt egy rakás elbaltázott leértékeléseket leleplező fotó, ami nem csoda hiszen a karácsony miatt hiperaktívak a fogyasztók. Olvasóink örök szerelme pedig a BKV-gyalázás mellett a leértékelésvadászat. Mai első vadunk a Vodafone: Ezt a képet ma délután csináltam a…..
lacasa 2009.12.16 17:42:50
@KáposztaMedve:
A tolatás előfordul. Néha 65km/h tempóval is.Igaz csak lakott területen kívül.
Na most akkor vennem kéne ilyet? .......... Á talán mégse..
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
lacasa 2009.11.27 09:43:45
Gábor igazi áldott naiv ember, neki őszinte meglepetés, hogy a tévében hirdetett aprítógép nem aprít, viszont szétreped, ha meleget töltünk bele. Gogyábor annyira indulatba jött, hogy olyan vicceseket mondott, mint hogy "Remélem a TV-ben szereplő vén fülbevalós majomnak csak…..
lacasa 2009.11.23 08:59:48
@Acmee:
Nekem is! Nekem is! Nekem is!
Minden háztartásba ilyet!
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
András a rég kihalt magyar felfedezők és kalandorok nyomába lépett, amikor egy érintetlen, zabolátlan vidéken, a budapesti XIII. kerületben új hegységet fedezett fel. Egészen friss hegységet. Az új Jelky András kalandjai a motoros- és autósgyilkos vízválasztón lent olvashatók:…..
Homár mikronews: Amerikában és Kanadában lecserélnek úgy hetvenezer darab, latopokhoz használt lítiumion-akkumulátort, mert túlmelegedhetnek és kigyulladhatnak. A valóságban eddig két tűzeset volt, de sajnos egyik júzer sem vált eleven fáklyává. Típusszámok, részletek itt,…..
lacasa 2009.05.15 13:10:40
Hogy a sztoriban szereplő póló anyaghibás volt, vagy egyszerűen ilyen anyagból készül mind, azt innen nehéz lenne eldönteni, de azt még az eladók is elismerték, hogy ami egy mosás után összemegy, az szar. Ehhez képest a címke hiányára hivatkozva nem tudták kicserélni, mondván…..
lacasa 2009.04.29 12:43:10
lacasa 2009.04.29 12:44:18
Dániel története mindenkinek ismerős lehet, aki járt már autószerelőnél. Az eredetileg 15 ezerre kialkudott olajcsere költsége végül majdnem a duplájára nőtt, az autó fizetés után nem indult és még taxizhatott is a benzinkúthoz felesleges üzemanyagért.Kedves Homár! Alább…..
lacasa 2009.01.08 19:57:17
A Homár nagy barátja a pszichedelikus reklámoknak (ha lenne tenger ideje, biztosan csinálna villodzó animgifet Lady Vakolatból), úgyhogy csak bátorítani tudja a reklámügynökségeket, engedjék szabadjára kreatívjaik fantáziáját. Ne féljenek a butaságoktól, a butaság a barátjuk!…..
lacasa 2008.09.05 19:25:14
Hosszas levélváltás és fenyegetőzés után megérkezett hozzánk az öt napja késő sofőr ügyfelének írt válasza. Azon a rosszemlékű éjszakán fájdalomcsillapítótól kiütve hibázott, ezt elismeri, de az ügyfél panaszkezelési módszerét kikéri magának. (És most hagyunk egy…..
lacasa 2008.04.16 22:14:08
lacasa 2008.04.16 22:18:30
Cuki ügy, mondanánk, ha nem csokiról lenne szó és nem utálnánk szóviccelni. A valaha volt legborzasztóbb fotók Tibi csokiról címmel posztoltuk be Anita megrázó fotósorozatát egy zacskó kukacos csokibonbonról. A bejegyzés természetesen érzékenyen érintette a terméket gyártó…..