Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slam

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kaliforgia új évada már elkezdődött, Hank Moody ismét rászabadul a lakosság női felére, és vélhetően mindenkit megdug, aki nem szalad előle elég gyorsan (vagy még őket is). Eddig sem volt szívbajos, a Huffington Post össze is szedte, mennyire nem. A videó szigorúan…..
Slam 2013.01.20 23:23:18
@Miss Bliss: 1 hete kezdődött. ma már s06e02 :)
A Homár eddig ilyet csak a UPC-nél tapasztalt, hogyhónap elején kifizettetik a következő hónapot előre. A jelek szerint az ELMŰ is megelégelte az ingyen szolgáltatást: A minap kaptam meg a szokásos számlalevelet az ELMŰ-től, amit annak rendje módja szerint kibontottam és a…..
Az alábbi posztban azzal vádoltuk a Barátok közt készítőit, hogy valós pornóoldalt reklámoztak a sorozatban, de közben kiderült, hogy erről szó sincs, csak egy éles szemű, és jó üzleti érzékkel megáldott úriember(?) regisztrálta gyorsan az inkriminált oldalt, hogy a…..
Paaaaaaaarti!Gyula is saját kárán tanulta meg, miért nem szabad decemberben online ajándékokat vásárolni. A Pixmaniatól legalábbis: December 12-én rendeltem karácsonyi ajándékokat a Pixmania-tól, a www.pixmania.hu-ról. Az oldalon hatalmas bannerek hirdették, hogy ez…..
Slam 2010.01.03 15:12:05
@BARBARA PIXMANIA: én nov. 29-én (!) rendeltem, és dec. 23-án érkezett meg. még éppen időben. igaz, h megjött karácsony előtt, de több idő volt a szállítás, mint a levél írójának (és mint amennyit közöltek rendelésnél). akkor én is visszakapom a szállítási ktget?

@szmoker: amúgy meg sajtreszelővel rejszolni "enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas". klasszikust csak szó szerint. :)
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
Talán valahol a jószándék vezérte a Libri eladóját, amikor nem engedte kártyával fizetni a vásárlót. Talán többször is előfordult már vele, hogy a POS (point of sale) megszívatta és kétszer húzott le egy összeget, de erre a jó megoldás biztos nem a vásárló…..
Eddig azt hittem, hogy csak a Kádár-kori dolgok tudják kiváltani az emberből azt a tipikus retró-érzést, amit mondjuk egy Márka üdítőitalos üveg megpillantása okoz. De úgy látszik, 1997 is elég régen volt ahhoz, hogy az ember pár percre lefagyjon, amikor meglátja a gimnazista…..
Slam 2009.10.16 13:21:16
Az Internet Hungary-n mutatta be Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a pár hete már működő RTL Most site-ot. A klasszikus Catch Up Tv azoknak segít, akiknek túlórázniuk kellett, beragadtak a liftben, vagy bőrig áztak a buszmegállóban, a lényeg, hogy nem értek haza a kedvenc…..
Már A Harper-sziget tegnapi beharangozójában említettük, hogy a sorozat epizódjai eredetileg remek hangfestő szavakból álló címeket viselnek, melyek az adott részben elkövetett valamelyik gyilkosságra utalnak. A fejlett képregénykultúrával bíró amerikaiaknak nyilván nem okozott…..
Slam 2009.09.24 15:20:26
PTinfo Kegyes hazugság 2009.09.17 19:13:00
Úgy tűnik, most már minden mobilitási héten megkapjuk a Nagy Eljutási Versenyt, ahol jármű feszül járműnek, és ahol jól szervezetten mindig a vasútnak, vagy valamelyik más tömegközlekedési eszköznek kell nyernie a versenyt, némi bundával. A rendezvény lényege, hogy A pontból…..
Slam 2009.09.18 12:54:33
@mestska: azért érd elég különleges helyzetben van ilyen szempontból. érd-alsó, érd-felső, 2 vonal, és megannyi vonat jár arra. dunaújvárosi, battai, martonvásári, székesfehérvári... így könnyű. tényleg sűrűn jönnek-mennek. :)
Csak egy villámposzt a hazautamról: Várom Kelenföldön a martonvásári vonatot, bemondják, hogy 40 percet késik. Nincs probléma, közvetlenül utána jön a székesfehérvári. Az is 40 percet késik. Még mindig nincs gond, mert jön a Dombóvári ’05-kor. Öt perc késéssel begurul,…..
Slam 2009.08.16 17:14:11
@Ákibard!: sztem a kalauzok is azt mondták, hogy a kézifék volt. de az mi is pontosan a vonatokon? azt ki tudja behúzni? a mozdonyvezető? a vagonokban vészfék van, vagy az ua? én is azon utaztam, érd-felsőn kiálltam az ajtóba, mert az a füst / szag ami a vagonokban volt, nem lehetett túl egészséges. meg gondoltam ha ugrani kell az égő kocsiból, onnan könnyebb, mint a kis ablakokon. :) mondták, hogy sok idő lesz, mire kiszellőzik. de utána mentünk tovább, és meg tudott állni a köv. megállókban. :)
Slam 2009.08.26 00:05:51
@lurkó: @Ákibard!: köszi!
Bevallom töredelmesen, hogy Utánam, srácok!-on, meg Keménykalap és krumpliorron szocializálódva nem tudtam mit kezdeni a Szupernagyi-féle vígjátékkal annak idején. Persze a valódi magyarázat inkább az, hogy a nyolcvanas évek végén már nem erre mozdultunk rá, hanem a kásásra…..
Slam 2009.08.08 17:27:41
@Paó: basszus! hónapok óta ezen agyalok, h mi lehetett a címe. munkahelyen se tudta senki. azt hittem már én találtam ki kiskoromban. :) még a c:c ügyfélszolgálatára is írtam, de nem jött válasz. és most egy szupernagyis post-ban megtalálom. köszi! :) para sorozat volt ez a hegy gyomrában, de azért néztük bátyámmal. és persze szupernagyit is.
A Magyar GP időmérőjének második harmadában, nem sokkal a leintés előtt a gumifalba rohant Felipe Massa Ferrarija a Hungaroringen.A brazilt nagy sebességnél fejen találta egy pályáról felpattanó rugó, ami Rubens Barrichello gépéről eshetett le.A pilóta nem tudott kiszállni,…..
Slam 2009.07.25 19:00:00
@nokeka: egyértelműen látszott a felvételen, hogy a becsapódás után mind a 2 pedált nyomta. ezért volt féknyom, és ezért pörgött a motor még akkor is, amikor már a gumifalban állt a kocsi.
Slam 2009.07.25 19:30:35
@f1rajongo: a szervezéssel nincs gond, palik semmiről nem tehet (hogy is tehetne), csak ne közvetítsen. ennyi.
Slam 2009.07.25 19:31:54
@operatoor: ja, "az f1 kiszel tündéje" elég érdekesen nyilatkozott. szujó nem is próbált többet kérdezni, inkább visszadta a szót. :)
VD felbecsülhetetlen értékű egyedi bérlethez jutott, nem is érti a Homár, miért nem aukciózta még meg:Július 7. délelőttjén vettem egy BKV bérletet, és igazából nem is néztem meg, hogy mit adott a pénztáros, csak eltettem. Szóval kaptam 3700ft-ért egy kéthetes bérletet (az…..
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..
Nemrég lehoztunk egy levelet Csenki Attila humoristától, amiben elmesélte, hogyan kamuzott ótvaros nagyokat a Best magazinnak (hogy pontosan miért, az nem derült ki), azok meg bekajálták az egészet, fotósoppolt tesótól a roma protokollzenész nagyfaterig, aki az egykori…..
Bhv-s kocsiról leszállni kész életveszély, főleg télen, amikor a vonat lépcsői és az állomási peronok is le vannak fagyva. Miért nem sózzák a peronokat? Kinek a feladata lenne? Hasonló kérdési vannak olvasónknak is, reméljük megkapja rájuk a választ: Kedves MÁV-figyelő!…..
Nem olyan szerelvényt küldenek, amely meg tudna fordulni a végállomáson a rendelkezésre álló idő alatt.Az Index Máv panaszkönyv című topikjában gunji jackdaw nick említett két vonatot, amely tapasztalata szerint mindig késik. Ha így van, akkor annak valailyen strukturális hiba az…..
comment:com Ki az a Vadon János? 2008.09.26 11:42:00
Hamarosan indul az RTL celeebszopatós-szigetes valóságshow-ja, a Celeb vagyok, ments ki innen!, amit a szigetes/dzsungeles tapasztalatokkal rendelkező Balázs (A kísértés) és egy bizonyos Vadon János fog vezetni. Bevallom őszintén, Jánosunkra nem nagyon emlékeztem, így meggugliztam,…..
Az E!Online-nak köszönhetően megvan az őszi premierdátumok java része, az újonc sorozatok és néhány veterán még nincs közöttük, majd ha összeszedik megint nekünk egy csokorba, akkor kiegészítjük. Kommentekben is hiába tetszik kérdezni, nem lesz válasz. Az látható menten,…..
comment:com Kezdődik a móka 2008.08.01 16:05:00
A Comic Con-on bemutattak egy Dharma videót, amit spoileres mivolta miatt csak az ugár után merünk beágyazni. A negyedik évaddal tisztában lévő rajongóknak ajánlott darab. ..
Slam 2008.08.06 14:50:11
gondolom ez volt az:
www.youtube.com/watch?v=cDc1zoTUVis
sztem is faraday az. viszont annyira nem értem, h mit mond a muksó. :(
Jó rész, bár nem tudom igazán eldönteni, ki idegesített jobban: az öntelt és hatalomittas Gabrielle, az önző és aljas Edie vagy a tizenötévest játszó Susan. A Lynette-száltól csak simán kikészültem. Kezdjük Miss Marquezzal. A szerénység korábban sem tartozott fő erényei…..
Helyi anomália vagy trend lesz belőle, hogy már a befizetéseknél is kérni fogják a személyit meg a lakcímkártyát? Kinek, mihez, miért, hova? Sárga színű bankunkba látogattam fejér megyei megyeszékhelyünkön a délután folyamán, cég pénzét szerettem volna betenni a cég…..