Regisztráció Blogot indítok
Adatok
margueritka

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van az a régi vicc, hogy Brezsnyev, Nixon és Mao ül az asztalnál. A Jóisten megkérdi, ki mit szeretne. Brezsnyev: azt kívánom, hogy Washingtont pusztítsa el egy bomba. Bumm. Nixon: azt kívánom, hogy Moszkvát nyelje el a föld. Boingg. Mao: köszönöm, én csak egy teát kérnék. Mintha ez volna most a…..
Valaki nagyon utálhatta Szabó Istvánt, hogy születésnapja alkalmából épp a Találkozás Vénusszalt tűzte tévéműsorra. Valahogy nekem ez az életmű legmélyebb pontja, saját jogon is, mert semmi sem áll meg benne, meg a pálya szempontjából is. Mintha itt hagyta volna végképp cserben a rendezőt a jó…..
A Xanax nevű szer a benzodiazepinek csoportjába tartozik, általában szorongásos betegségek, pánikbetegség és depresszió okozta szorongás kezelésére alkalmazzák- sajnos nagyon sokan hanyag módon, és nem a megfelelő dózisban. Magyarországon gyakorta a Frontint szokták felírni,…..
Gyurcsány Ferenc nem kavicsot, hanem egyenesen sziklát dobott a magyar politika vízébe, amikor lényegében orosz ügynökké nyilvánította Orbánt. Ügyes stratéga? Egyszerűen csak tematizál? Esetleg igaza van? Próbáljuk meg szétszálazni a történteket.  Mit is mondott Gyurcsány Ferenc? Sok évvel…..
Valószínűleg tovább mélyül a válság az MSZP-n belül. Szanyi Tibor a Fidesztől minimum nem távoli Pesti Srácoknak az alábbi nyilatkozatot adta Orbán Viktor tegnapi európai parlamenti meghallgatása előtt: Én otthon támadom a magyar kormányt, Strasbourgban és Brüsszelben…..
Lázár János életvitelszerűen használja a fia, Boldizsár nevére "családi összefogással" :) :) :) vásárolt Svábhegyi luxusingatlant - tudta meg a környéken lakóktól az Egyenlítő blog. Több, cáfolhatatlan bizonyíték alapján kijelenthetjük: Lázár hazudott, amikor a Blikknek…..
margueritka 2015.01.26 12:57:20
Még mindig hét versenyző esélyes a Rising Star megnyerésére, méghozzá az a hét, aki az énektudás alapján meg is érdemli. Ettől függetlenül ebben a műsorban továbbra sincs három óra, az utolsó hatvan percben konkrétan a hajamat téptem, köszönhetően az újabb változásnak a…..
Maksa Zoltán először elsütött egy borzalmas viccet a Hír TV-n, majd az ezt követő felháborodásra reagálva kimaksolta (haha) a bunkóság fogalmát, de Bárdos András úgy érezte, érdemes még egyszer rákérdezni erre a dologra a humoristánál. Az elég kemény hangnemben fogalmazó…..
margueritka 2015.01.07 23:52:58
@Zb74: Figyelj, vannak dolgok dögivel (és témák), amit az ember nem fogadhat el, ha humanista.
  Láttam már bátor lakberendezésre példát, és néhány botrányos, de figyelemreméltó giccset is - amiről írtam is egyszer itt. De ilyet, ilyet még nem... Egyedi textileket használtak, hogy feldobják a fehér falakat. A hálószobákban csodaszép textiltapéták vannak a…..
Van egy ország, ahol minden megtörténhet. Egy ország, ahol visszamenőleges törvényeket lehet hozni. Ahol az adózási törvényekkel a gazdagok járnak jól. Ahol az lehet gazdag, aki rokona, barátja, ismerőse az ország vezetőinek. Ahol az lehet vezető beosztásban, aki hűséges a…..
Ez a hét sem telt el eseménytelenül külügyi téren Magyarország számára: mindkét jelenlegi főszereplő, Navracsics Tibor és Szijjártó Péter is mozgalmas hetet tudhat maga mögött. Ám míg Navracsicsnak a háttérből kell szemlélődnie, Szijjártó már láthatóan bele tudta magát…..
A legutóbbi poszt hozzászólásai rávilágítottak valamire. Sokan, akik viszonylagos, vagy tényleges jólétben élnek, nem hajlandóak tudomásul venni, hogy létezik szegénység, van éhezés. Többen, több helyen vitatták a szegénységi statisztikák adatait.  "Ha ennyi szegény…..
margueritka 2014.10.13 13:33:29
@maxval a bircaman: Az az egyenlőtlenség, amiből indultunk, az egyre csökkenne, mint ahogy csökken Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában. Nálunk a mélyszegénységen a normál szegénység is létezik, olyan családok és emberek milliói, akik lehet, nem éheznek, de nem nyaralnak, nem vesznek okostelefont, vagy másmilyet sem, akiknek a ruházata lassan elkopik, akik nem tudják pótolni háztartási gépeket, és jóformán a nyaralást teljesen elfelejtették már. Vegetálás az ő életük is, semmi más. És csak nézik, hogy miért kell a kormányfőnek 400 milliárdért a Várba költözni. De jó részük mégis rászavaz. Miért, vajon?
Gábor Miklós színművész 1919. április. 7.-én született Zalaegerszegen. Édesapja mozi tulajdonos volt, így fiatalkora a filmek bűvöletében telt. Nagy hatással voltak rá Clark Gable és Laurence Olivier alakításai. 1940-ben végezett a Színművészeti Akadémián és játszott a Madách, a Nemzeti és a…..
Régóta nem jelentkeztem elemzéssel. S ez sem igazán az lesz. Van azonban valami, ami foglalkoztat. Semmi eget rengető, de nekem azért fontos. Egy ideje már kerestem hozzá a hangot, a formát. Ez maradt.  (Fotó: Facebook) Most különösen nem azokhoz szólok, akik mindent és…..
Mivel a közszolgálatban a NER idején nem dolgozhatnak hülyék, egyértelmű, hogy szándékos provokáció történt. Nem is egy, kettő. Ezt régen szabotázsnak hívták.Kedden este a Magyar Televízió kettes csatornája műsorát megváltoztatva, egy filmmel emlékezett az elhunyt Robin…..
margueritka 2014.08.18 01:08:41
@♔bаtyu♔: Erről van szó. Ez nem fér össze a Fidesz diktatúrájával. Azért volt megdöbbentő a film az Orbán seggnyalójaTV-ben. Viszont a Demszkyvel vagy zsidókkal összefügg, mert azok lehetnek liberálisok, csak neked tán nincsenek az agyadban a helyén a dolgok.
margueritka 2014.08.18 01:12:32
@maxval a bircaman: Nincs gond. Leadtak egy filmet, ami merőben más nézeteket sugall, igazi liberális nézeteket, mint a teljesen önkényesen kiragadott gyenge Petőfi vers két szakasza. Hülye TV.
Nem bírják ki, hogy ne buzizzanak tele szájjal. Szőnyi Szilárd comingoutolta, hogy mekkora egy seggfej. Játsszuk le, Szilárd. 1. A homoszexuális polgártársaid meg a te apád és anyád nyugdíját fedezik. Csak ők nem dörgölik az orruk alá. 2. Fogadjunk, hogy én meg ki tudok…..
margueritka 2014.06.29 16:38:25
@Frau Janka: Miért az egyenlőségjelet akkor, ha valaki elkezdi a rugdosást, vagy ha valaki nem hagyja?
200 négyzetméteres ingatlan, 4800 négyzetméteres telek, mindez 3,5 millióért – nehéz elhinni, de van ilyen Magyarországon. Az Otthontérkép kínálatában megkerestük az ország legalacsonyabb négyzetméteráron árult házait, mindegyik 100 négyzetméternél nagyobb és mindegyik…..
margueritka 2014.06.18 18:38:16
@xtolzig: Akinek mindene veszve látszik, annak ez mégis megoldás a teljes hajléktalanság ellen. Sajnos, ismerni lehet ilyen családokat.
Szia! Egy kisebb vita alakult ki. Hogy mondod/írod helyesen? Könyörgök vagy könyörgöm? köszi! :) Írni – természetesen – így kell mindkét változatot. A könyörgöm alakra némelyek azt mondják, hogy „helytelen”, mert a könyörög nem ikes ige. Igen ám, de…..
Reflex Otromba sárga csillag 2012.11.27 17:00:02
Végre valaki felhívta a figyelmet a Gyöngyösi Márton parlamenti beszéde ellen tiltakozásból kitűzött sárga csillagok ízléstelenségére és politikai performansz-jellegére. Az még hagyján, hogy Schmuck Andor, az ország nagy többsége által komolytalannak és bohócnak tartott…..
Több mint kellemetlen, de Abszurdisztánban kicsit sem meglepő. KÖZSZOLGÁLATI (!)  Bartók Rádió. Muzsikáló délután, 17:01:40 Auth Magda, a drágajó bemondóasszony (akinek egy másik blog szerint életében kellene szobrot állítani ) élő egyenesben bazmegelt egyet a bakija…..
Három nap telt el azóta, hogy a húsvétkor leszerepelt Auth Magda élő egyenesben bazmegelt, majd nyafogott hírolvasás közben. Az eseményt megörökítettem az előző posztban, amibe belinkeltem a forrást, a Magyar Rádió hangtárát, ahol bárki ellenőrizhette a történteket. A Magyar…..
margueritka 2012.11.25 14:06:41
@Vback Chine: Senki -- de idemásolom, amit lentebb írtam:
Kedves Mindenki!

Ez egy nyers FELVÉTEL, az élő adáshoz köze sincs. A technikus véletlenül ezt adta le. Persze, ne mondjon soha életében egy bmeget sem senki, rendben van, de az igazság a blog szövegével szemben az, hogy ez FELVÉTEL. És a leadó, valamint ellenőrző technikus nem észlelte, hogy nem a végleges ment adásba. Lehet itt még szentségelni, de az igazságot most tudtátok meg első kézből.