Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jó_ebédhez_szól_a_nóta

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyentájt, amikor a közélet is a strandon sütteti magát, vagy legalábbis romkocsmák félhomályában mereng, nos, akkor figyelhető meg igazán, milyen mélyről tör elő az aggodalom, a krízis érzülete, a reményvesztettség marcangoló érzése. Az uborkaszezon depressziója ilyenkor…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.08.11 23:34:40
@sisszi:
"elég érdekes a sziget-volt-sound és tusványost egy polcra rakni"

Ja. A Tusványosra mikor volt hivatalos a Prodidzsáj vagy a Dévid Getta?
Magyar előadók koncertjei, ROMÁNIÁBAN.
A képükről nem sül le a bőr...
Soha nem lesznek 370 ezren.
Nem, nem, soha!
Olvasgatjuk a kommenteket a blog.hu-n, a Facebookon, és persze hatalmas az ellenzékiek túlreprezentáltsága - de ez ne tévesszen meg minket. Az agresszív kommentelők lámpavasat, elszámoltatást ígérgetnek, ám valójában annak örülhetnének, hogy az ő pártjaik úszták meg…..
Bár pár napja az Európai Bizottság jelentése "súlyos aggályokat" fogalmazott meg a román médiahelyzettel kapcsolatban, hétfőn José Manuel Barroso kijelentette: egyáltalán nem szándékoznak arra utasítani a bukaresti kormányt, hogy az módosítsa a szabályozást. "Szerencsére"…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.04.07 16:39:12
@bella _ciao:
"tényleg! írtok valamit végre seszták miklós it biznicéről is valamit? úgy érdekelne a véleményetek az offshore-ról. "

Ez valami ballib betegség... ez nem kívánságműsor, ez egy blog. Biztos találsz más blogokat és újságokat, ahol a kedvenc témáidat a kedvenc tanulságaidat levonva taglalják...
kerdem Index, hazugság a neved 2013.03.08 11:31:53
Nagy zajjal kerepel a nyugdíjascsesztető: tiszta szemű, ártatlan fiatalok az egyik, aljas komcsi nyugdíjasok narancszászlót lengetve a másik oldalon. Legalábbis az index és az ifjú Debreczeni Józsefek akolja, a Véleményvezér szerint. Ez természetesen nettó hazugság.Tegnap…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.04.07 16:16:36
@Stofix:
"A békemeneten sem láttam még fiatalokat de a Hallgatói Hálózatnak már az ország legtöbb egyetemén vannak helyi sejtjei."

Nem láttál? És te vádolod hazugsággal a szerzőt? Bruhaha. Majd legközelebb integetni fogok neked...

"Ha ez nem igaz,akkor miért nem rendeznek fiatalok egy szimpátia tüntetést a fidesz mellett?"

1. Mert a heccelés, a hangulatkeltés, a 68-as szellem idézése a ti asztalotok.
2. Mert ahogy a Békemenetet, azt is simán állami szervezésnek tudnátok be. Nektek mindenről mindig AZ jut az eszetekbe.

"Pedig ezzel jól megmutathatnák a HaHának,hogy a magyar fiatalok nem kérnek belőlük."

A magyar fiatalok annyira cikinek érzik a HaHát, hogy le sem szarják. Ebben az életkorban és ebben a korban CIKI politikai pártok szekerét tolni. A HaHa annyira civil, mint amennyire Bajnai volt soha-többet politikus...
Ugyanaz a néhány száz aktivista fog hetente akciózni a Bajnai-gárdistákkal karöltve.

"Egy komoly több tízezres tüntetéssel egyszer és mindenkorra bebizonyíthatnák,hogy ezek csak egy törpe kisebbsége az egyetemistáknak."

Egy komoly, több tízezres tüntetéssel a HaHa is bebizonyíthatná, hogy az egyetemisták mögöttük állnak, ahogy mondják. Vajon miért nem sorakoztak fel ezerszám mögöttük? Félnek, mi? :)

"Lehet,hogy a békemeneten többen vannak mint a milla tüntetésein,de az átlag életkor egyértelműen a baloldalon az alacsonyabb."

A Békemenet tüntetéseire a fiatalok is jóval nagyobb számban mentek el, mint a Milláéira. De számít ez? Vagy ti tényleg társadalmi csoportokat akartok egymás ellen uszítani, a minél-rosszabb-annál-jobb elve szerint?

"Vegyék egyszer és mindenkorra tudomásul,hogy a lázadó fiatalság mos a baloldalon áll.
... Én is egyetemista vagyok és már egyre jobban szimpatizálok a kommunizmussal."

Úgy látom, te a che guevarai értelemben vett demokráciaeszmény letéteményese vagy...
¡No pasarán! :)
kerdem Sirályság 2013.03.26 11:35:12
Megint föl van tekerve a hiszterométer: fasiszta brigantikkal harcolnak a diktatúra utolsó civil hadtestei a Sirályban. Elbarikádozott civilek, szemben velük a karhatalom. A borzalmas fasiszta államhatalom a régi zsidónegyedben tombol, ám a csillogó szemű civilek kitartanak. Aha. Ez…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.04.07 15:51:28
@imr:
"ha tudnád milyen körülmények között élnek és dolgoznak ezek az emberek"

A belvárosban romkocsmát üzemeltetni minden hírforrás szerint bukó dolog, erősen veszteséges. Hát ha még engedély nélkül csinálják, és adót sem fizetnek érte...
Hogy nem szakad le az ég...
kerdem Üzenj te is a libsiknek! 2013.04.03 10:55:54
Kálmán Mihály és Prinz Dániel levélben válaszolt Lakner Dávid cikkére, melyben a mandiner szerzője az Üzenj te is! honlapot kritizálta. „Sajnálunk titeket. Tényleg. Jó lenne, ha együtt is ki tudnánk állni közösen vallott értékeinkért” – üzenték. Igazából valahogy…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.04.07 15:44:12
@Cook kapitány:
"de a magánnyugdíjpénzek elvétele"

Amik sosem voltak a zsebünkben, ellenben ami államadósságot a rendszer generált, azt pláne nem tesszük zsebre...
Ha bárki úgy érzi, hogy a magántulajdonát elvette az állam, mehet az Európai Bíróságra.
kerdem A dömper nem játék! 2013.03.13 10:03:35
Megalakult az Óvodai Hálózat! Sokan vannak és nagyon aggódnak ovistársaik szabadsága miatt. Mintegy ötven középsős óvodás ma reggel elfoglalta a kispesti játszóteret. Az ovisok közleményben fogalmazták meg a kormány felé tett követeléseiket, amit jelükkel…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.04.07 15:35:08
Közel a határidő, mikor az adózó állampolgárok adóbevallásukkal együtt nyilatkozhatnak arról is, hogy személyi jövedelemadójuk 1 százalékával mely civil szervezet tevékenységét kívánják támogatni. Tavaly megközelítőleg 2,5 milliárd forintot ajánlottak fel az adózók a…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.04.07 15:30:50
@kaktusztea:
"Ejj, ecsém, de nagy demagóg vagy!
De ha már.., akkor én is :)"

A blogod alapján mindenképp. De szerencsére a demagógia nálad nem párosult szorgalommal. 1 poszt/év. Yo! :)

"Persze egy megfontolt, jövőjéért tenni akaró, felelős magyar állampolgár nem tékozolja el az 1%-ot ezekre a rühes kóbor kutyákra, hanem körültekintő módon átutalja a Békemenet alapítványának.."

Emlékszel? " A kóbor kutyákat befogjuk és telepre visszük."
A Gulag-ot még privatizáltan, kulturált kapitalista üzemeltetővel sem szeretnénk kipróbálni.
Prinz Dániel és a Kálmán Mihály az Üzenj te is Orbán Viktornak! című portál szerzői a mai nap folyamán cikkben reagáltak szerző társunk, Szolomayer Balázs a minap közölt írására. Ezzel kapcsolatosan nem árt, ha néhány dolgot leszögezünk a KerDem blog szellemiségével…..
Kálmán Mihály, Prinz Dániel, az Üzenj te is Orbán Viktornak! oldal szerkesztői kérésére közöljük válaszukat. Lakner Dávid cikkére adott válaszunk kiverte a biztosítékot a NER valódi hívőinél is: az IKSZ-KDNP nem hivatalos pártblogján Szolomayer Balázs fogadatlan…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.04.07 14:53:32
"De vajon szokásjog-e például, hogy egy, a jogtudománytól meg nem rontott pojácát nevezzenek ki köztársasági elnöknek?"

Mint pl. a német Joachim Gauck-ot, aki jól ismert érdemei mellett teológus végzettségű?

"Másrészt abból, hogy nem tudjuk, hol a határ a diktatúra és a demokrácia között, miért következne, hogy nem lehet összehasonlító jellegű állításokat tenni a demokrácia és szabadság relatív fokáról, minőségéről?"

Lehet, azonban ez már szubjektív összehasonlítás, és csak annak érvényes, aki elfogadja. Kell lennie egy objektív, általánosan elfogadott normának arra, hogy mely államberendezkedést tekintjük demokratikusnak, és melyet nem. Ilyen norma van, ne kreáljunk újat, és főleg ne kreáljunk újat kettős mérce alkalmazásával. Ami megfelel máshol, az legyen jó idehaza is.
A ballib média és közönség nem a demokrácia árnyalat-változásairól beszél, mint ahogy azt Ön sejtetni engedi, hanem a végéről. Nem az van a (kevés számú...) zászlóra írva, hogy "Nagyobb szabadságfokot!", hanem azt, hogy "Alkotmányt! Demokráciát! Jogállamot!". Elenyésző számú kivételtől eltekintve.
Ez egy újra és újra megismételt temetés, melynek igazát maguk a "gyászolók" hangoskodása cáfolja. Na és persze az üres címlappal megjelenő kiadványok.

"Egyébként a KerDem blog a demokráciával kapcsolatos sarkos megállapításokkal sem mindig ilyen óvatoskodó, nemrégiben például hősiesen kimondták a véleményüket a CSCE-meghallgatásról, így: “Az álláspont tiszta. Az érvelés korrekt. Magyarország demokrácia. Gratulálunk Szájer Józsefnek és Gulyás Gergőnek.” "

Miért kellene óvatoskodniuk, hiszen Magyarország tényleg demokrácia. Ahogy Európában sincs két egyforma államberendezkedés, és minden demokrácia különbözik a másiktól, úgy az előző magyar ciklusok demokráciája és emez itt, ezek is különbözhetnek, és most már tényleg különböznek.
Hiszen mi, Fideszes szavazók arra adtuk a felhatalmazásunkat, hogy a Fidesz változtassa meg, demokratikusan. Voltunk annyian, hogy a felhatalmazásunkat érvényesíteni tudják háttéralkuk nélkül.
Egyet kérek Öntől. Becsüljük egymást annyira, hogy ne weimarozzunk. Annyira unalmas...

"Attól, hogy nincs olyan, hogy teljesen független, szerintünk (és valószínűleg a szerző szerint is) a függetlenség nem abszolút kategória, nem is mérhető, de egy relatív függetlenségi skálán azért el lehet helyezni személyeket. Például Sólyom László, aki több mint két évtizede nem tagja egyetlen pártnak sem, függetlenebb köztársasági elnök volt, mint Schmitt Pál, aki Orbán Fideszének a terméke. Bod Péter Ákos, aki több mint két évtizede nem tagja egyetlen pártnak sem, függetlenebb MNB elnök lehetett volna, mint Matolcsy György, aki Orbán Fideszének a terméke."

Göncz Árpád az SZDSZ terméke, és Szili Katalin az MSZP terméke. Göncz Árpád pozícióba is került, és kétséget kizáróan bizonyította ezt. Szili a taktikázás áldozata lett, de sok kétségem nincs felőle, hogy ő is lojális marad pártjához és annak "értékeihez", ha megválasztják.
Mádl Ferenc szintén Fidesz-érzelmű, Áder János vérfideszes.
Sólyom László a korabeli ballib sajtó szerint úgyszintén a Fidesz bábja és kiszolgálója volt, és csak elnöksége után "vált" függetlenné (ebben egy leheletnyi párhuzamot vélek felfedezni Dávid Ibolya megítélésével...). Tessék kicsit visszaolvasni.

"Alkotmánybíróvá az új, konszenzusmentes rendszer szerint, egypárti szavazással fideszes parlamenti képviselőket választottak, az ÁSZ-t is volt fideszes képviselő vezeti."

Az "új, konszenzusmentes rendszer", az "egypárti szavazás" a vadonatúj, egypárti kétharmad következménye. A "rendszer" minden egyes ciklusban konszenzusmentes lehet, ha egyetlen párt kétharmados többségbe kerül a Parlamentben, legyen az a Fidesz, vagy bármely más párt. Tessék kétharmadot szerezni. Ezt a jogot, a konszenzusmentes döntések jogát a választópolgárok adták a Fidesz kezébe, demokratikus választással. Sőt, továbbmegyek.
A választópolgárok ERRE a Fidesz-politikára adták a felhatalmazásukat, és ez UTÓLAG is bebizonyosodott, mint az a közvélemény-kutatások adataiból is látszik.

"Náluk függetlenebb személyek is voltak már ezekben a pozíciókban, hogy finomak legyünk."

Stumpf és a többi fideszes alkotmánybíró ehhez képest alaposan keresztbe tett a Fidesznek. Ugye, ha tényleg Orbán lakájai, akkor pl. semmi szükség nem lett volna az ideiglenes rendelkezések alkotmányba emelésére, egy újabb alkotmánymódosításra, hogy ezt írja minden ellenzéki tüntető a zászlójára...

"Nos, Oroszországban is van ellenzéki média és ellenzéki pártok, de valószínűleg Szolomayer sem tartja teljesen kóser demokráciának a putyinizmust."

Nos, Ön biztos lehet abban, hogy Szolomayer demokrácia-definíciója és víziója ennél szigorúbb.
Továbbá arra kérem, ne higgye, hogy a magyar és az orosz ellenzéki pártok és média helyzete közé akárcsak a felületes újságolvasó polgár egyenlőségjelet tenne.
Vagy Ön szerint Magyarországon is kilövik időnként a kellemetlen újságírókat, és pépesre verik az ellenzéki tüntetőket?
Ugye nem? Hát hagyja a putyinozást másra.
Elindult a Trónok harca 3. évada, a fél világ megint a haját fogja tépni vasárnaponként, hogy „bazzeg már megint vége”, és senkinek nincs mersze egy rossz szót szólni erre a sorozatra, mert különben felakasztják. Pedig hát…lenne mit mondani. Mindenekelőtt ki kell…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.04.05 19:42:31
Bolyki Gyuri írása Tudod, tisztellek, szeretlek, és pont ezért fontos a leveled. Olyannyira fontos, hogy szeretném, ha a sok mocskolódó kommenten kívül kapnál egy szakmabeli, higgadt, tárgyilagos reagálást.  Legfontosabb mondataidra szeretnék reflektálni, és megosztani…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.04.03 14:26:22
@szuperapu:
"Nagy szarban a magyar kultúra"

Idáig van igazad. A többi már csak a te fekete/fehér világképed és korlátoltságod gyümölcse.
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.04.03 14:36:12
@Legelő Őse:
"Neki mostanra lett annyira rossz, hogy a saját facebook oldalán a saját rajongóinak, személyes hangon, nem jó érzéssel."

Meg kurvaországban az ájfón is kurva drága, ergo nem lehet etetni a gyerekeket?
Van, akinek a keze nem szorul ökölbe azon, hogy valaki a luxus életmódja finanszírozhatatlansága felett siránkozik és fasisztázik?
1966-os Stratocaster 1 hónapra elég???
Basszameg, abból mi egy fél évig élünk... valószínűleg nem olyan nagy lábon, mint a jobbra hivatott művész úr...
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.04.03 14:45:19
@MindjártTörölnek:
Nálam ez a nap nickneve! :)
Kigondoltam Hangulat 2013.04.02 23:00:58
Egyedül az embernek van hangulata. A csigák pl mindig egykedvűek, a lóhere sosem mosolyog. Én még nem láttam szomorú halat, sem viháncoló denevért. Ettől még nem zárhatjuk ki, hogy van más élőlény is, akinek van hangulata. A hangulat, mint olyan, az ember aktuális lelki…..
Keressük az alternatívákat. Vágyunk arra, hogy megváltoztassunk dolgokat, melyeket jelenlegi adottságok mellett nem tudunk: megváltoztatni a testünket, manipulálni az emlékeinket, felrúgni a fizika, a kémia és a biológia szabályait. A sci-fi ezeket a vágyakat is formába önti, meg…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.31 14:54:16
@McCl@ne:
"Isten összes barma (Mátrix akármelyik része a Blade Runner közelében? Akira nem film?) ideér lassan. "

Bocs, hogy fényt hoztam az éjszakádba.
Vagy patakvizet a szellemi sivatagodba.
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.31 14:56:13
@McCl@ne:
"Ahelyett, hogy itt vergődtök, legalább néznétek meg erről az amúgy a lehetőségekhez képest nagyon korrekt listáról azt, ami kimaradt."

Épp most kezdtem nézni a Serenity-t, tuskókám!
Remélem holnap egy tojást sem fogsz kapni.
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.31 15:01:07
Kigondoltam Válság 2013.03.24 04:04:00
Nem emlékszem, hogy írtam-e már az alkotói válságról, mert olyankor a gyógyszerek meg az elektrosokk miatt elég sok minden kiesik, de mindegy is. Elég sokféle válságba szoktam egyébként kerülni, pénzügyibe, szerelmibe, sokszor egészségügyibe, életmódbelibe satöbbi. Most,…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.24 19:11:18
@**büdösmackó**:
Vajon tényleg a Föld forog?
Vagy a Föld forgástengelyén forog a világ?
Mindig ezt mondom.
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.24 21:21:49
@Kadarka Jánoska:
Az nem létezik!
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.24 21:30:29
@Kadarka Jánoska:
Én manapság azon szoktam gondolkodni, hogy vajon minden poliédert fel lehet vágni az élei mentén úgy, hogy lapjai (átfedés nélkül) kiteríthetőek legyenek a síkban, egy összefüggő sokszöget képezve?

Jó, mielőtt szólnátok, azt már tudjuk 2004 óta Bezdek Dani jóvoltából, hogy a válasz igen, ha a test olyan konvex poliéder, aminek minden lapja szabályosan csatlakozó egybevágó egyenlőoldalú háromszögek egyesítése.
Ekkor minden lap legfeljebb 6 oldalú és magának a poliédernek is legfeljebb 12 csúcsa van, ami az Euler-féle poliédertételből következik.
De mondjuk ez a hülyének is feltűnik előbb-utóbb.
Policity Kilóg a lóláb 2013.03.23 12:10:18
Szájer József és Gulyás Gergely Washingtonban kényszerült újra felvilágosítani a nemzetközi bírálókat, hogy Magyarország erős demokrácia, különösen a 2010-es kormányváltás óta. A meghallgatáson újra kiderült, hogy a hazánk elleni nemzetközi hadjárat érvei és okai…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.24 09:37:48
@jm85: jm85, ön egy tipikus Bajnai-gárdista.
Aki hisz még az esti mesében, az végtelenítve hallgathatja az ön sötét mesterét, de mi, akik ebben az országban élünk, már volt alkalmunk saját bőrünkön megtapasztalni BG szakértelmét.
Először Gyurcsány fejlesztési és gazdasági minisztereként, majd miniszterelnökként is bizonyított.

Az E2014 döglődése jól mutatja, hogy a szavazóknak nem annyira rövid a memóriája, mint azt önök szeretnék hinni.
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.24 09:47:39
@Riley Kestrel:
"Sírok, bazmeg! Ökológiai tévkövetkeztetés, kutatásmódszertan 0. előadás. "

Sírjál, bazmeg!
A szoci és jobbik törzsközönség ezeken a vidékeken kompatibilis egymással. Pl. B-A-Z megyében a Jobbik az MSZP-től szipkázta el szavazói jó részét.
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.17 01:04:29
@váj mí:
Te tényleg csak ezt a lemezt ismered, trollocska?
:)
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.17 01:08:33
@váj mí:
Látom 2008-ban a gazdáid alatt még Zepter-ügynöknek készültél... azt egyből levettem, hogy nem egy IT szakival vagy egy mérnökkel van dolgom, de ez nekem is sok.

Remélem kint megtaláltad a számításod, és minőségi pizzákat viszel házhoz, te rabszolga... :)
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.17 01:11:59
@váj mí:
Jó éjt, Isaura! :)
Gyurcsány fölvette magát videóra, és körülbelül a következőket mondta: 1. „Az ország nem működik.” 2. Nem szabad az embereket és az időjárást hibáztatni a kialakult hóhelyzetért. 3. „A kormánynak kell vigyáznia ránk: ha erre nem alkalmas, akkor semmire sem.” Még…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.16 22:03:14
A hvg 2013.03.13-án, szerdán lehozta, hogy hóekéket béreltek a katasztrófaelhárítók, és 12 órás műszakot rendeltek el.
hvg.hu/itthon/20130313_Berelt_hokotrokkal_varjak_a_havazast

Hógolyózós idő lesz az ünnepi hétvégén
2013.03.12
www.origo.hu/idojaras/20130312-hogolyozos-lesz-az-unnepi-hetvege-idojaras-elorejelzes-marcius-15-re-hideg-tel-eso-ho.html

"Télen sem lenne kevés az a hó, ami csütörtökön és pénteken hull" - mondta a március 15-ére érkező lehűlésről Vadász Vilmos, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

Minden hírfolyam arról szólt, hogy brutál mínuszok és orkán erejű szél jön csütörtökön.
Mit kellett volna tenni? Kijárási tilalmat elrendelni?
A ballib média habzó szájjal hiányolta Orbánt a mentésből, nem volt elég, hogy Pintér a helyszínre ment. 15 ezer embert mentettek ki az azóta igazoltan rekord hidegben, rendkívüli időjárási körülmények között.
Akik egy jelentős része magának köszönhette a bajt...
Magyarország független ország, szokták mondani. Ennek ellenére olyan cikk jelenik meg külföldön, melyben azon elmélkednek, hogy az ország vezetőjét hogyan lehetne eltávolítani. Nem Ázsiában, nem a Közel-, vagy Távol-keleten, nem Iránban. Nem, itt Európa közepén mérlegelik…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.16 11:35:20
@Dolgozónép:
De Bajnait és Gyurcsányt nagyon védik a testőrök. Hogyan távolítsuk el őket?
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.16 11:40:25
@Pepibubó:
"Ha a másik megéri, az már gyanús, onnantól az sem számít, nekünk mi előnyös. "

De számít, hiszen ezért lettünk tagok, amiben az 1. Orbán-kormánynak is óriási szerepe volt.
Csak ne hidd már el, hogy az EU jótékonysági egylet... az erősebb kutya baszik elvet mindenhol érvényesíteni szeretnék.

Tudom, ti bolsik már megszoktátok, hogy felfele óriási nyelvcsapásokkal nyalni kell, de Brüsszel nem Moszkva.
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.16 11:41:17
@vlgymir:
" Konkrétan miért kellene számomra rossz világnak jönnie, és az miben nyilvánul meg majd?"

Na over van.
Jó ebédhez szól a nóta!
A tegnapi, Alkotmány utcai, alkotmányellenes alkotmánymódosítás-ellenes tüntetés után a résztvevők egy része teljesen spontán módon, szervezetlenül, mintegy egymás gondolataiban olvasva hirtelen transzparenseket, dobokat és bömbiket kapott elő, és spontán, szervezetlen,…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.10 19:35:52
@Kettes: Igen. Félelmet keltettek bennem. Be kéne tiltani a hipszterszemüveget, a "bömbit", a színes parókákat és a komenista terrornótákat danoló munkásőr bácsikat.
Ha és amennyiben jogállamban élünk!

A Bajnai-gárdát meg kell fékezni, különben jövő ilyenkorra lesznek háromezren is!
Ott egye meg a fene az összes politológust, aki az LMP szakadását nagy lehetőségnek tartja. Az LMP a hétvégén megásta saját sírját, amelybe jó eséllyel készül belefeküdni az összes többi ellenzéki tömörülés. Azt is megmondjuk, miért. Az LMP-nek befellegzett. Hiába…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.01.28 21:19:53
@lorantka_a_gall:
Kikormolnám Csiba Katalin púzóját bázisdemokratikusan, asszem.
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.01.28 21:40:01
@Styxx: Mármint aki bekajálta...
„Sötét volt, mint egy fasírtban.”  (Hajnóczy Péter: A parancs)   Nincs értelme mellébeszélni: szemfényvesztés folyik. Maszkabált tartanak a szocialisták. Ellenzéki kerekasztalosdit játszanak, programokat írnak, alkotmányt barkácsolnak, azt mutatják, mintha ők…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.01.14 20:44:32
@sorhajóhadnagy:
"A bizalmat és a hitelességet tehát - szerintem - az EU-konformabb magyar kormányzati irányvonal váltotta ki, és ezt előnyösen segítette a pénzpiacok idei bizakodóbb hangulata. "

Mínusz bankadó kőbe vésve, és ez-az, amiért korábban át akarta harapni a baráti EU a torkunkat. A propahanta engem sem izgat fel...
Én pedig arról próbáltam beszélni, hogy ez a pihe-puha politika, mely simogatóan lágyan viszonyul a szavazópolgárok péntárcájához, mentes a nagy sztrájkok által tépett gazdasági sebektől, és mely minden jel szerint stabil politikai erővel párosul, és bár nem az EU-nak tetsző módon, de mégis előteremti a 3 %-os hiánycélhoz szükséges bevételt, nos ez a politika igen, sikeres a szememben, és igen, Orbán akár a legpofátlanabb arckifejezésével is kijelentheti, hogy Európában az egyik legsikeresebb, mindent számításba véve.
Az amerikaiak más tészta, ők szarják a dollárt.
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.01.14 20:47:35
@sorhajóhadnagy:
"Azon azért nagyon meglepődnék, ha az SZKT 2.0-t az amerikai válságkezelés megfelelőjének neveznéd, de nem vitatom el ezt a jogot. "

Azon én is meglepődnék, de mivel Magyarország gazdasági helyzete, struktúrája, lehetőségei és kötelmei ordas távolságra vannak az USA-étól, ezen ugye nem csodálkozunk?

u.i.: nem csak SZKT van, és biztos van ennél jóval keményebb agenda másoknak, az egészet kell nézni...
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.01.14 21:55:59
@sorhajóhadnagy:
www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/nagy_dobasra_keszul_a_magyar_allam.178227.html

Timothy Ash, a Standard Bank londoni stratégája szerint a magyar kormány valószínűleg azt az utat járja, hogy az IMF-megállapodás nélkül most annyi devizakötvényt ad el külföldön, amennyit csak tud, kihasználva az olcsó forrás adta lehetőséget. Hozzátette: már jóval korábban is azt gondolta, hogy ezt szeretné az ország vezetése és amint "tele lesz a koffer" pénzzel, akkor a gazdaságpolitika letér az eddig kijelölt pályáról és a jövő évi választásokhoz közeledve jelentős gazdaságélénkítés veszi kezdetét.
GFG Blog A nagyvonalúságról 2013.01.06 16:41:02
„Pompeius szobrainak felállításával Caesar a maga szobrainak is biztos helyet szerzett.” (Plutarkhosz: Párhuzamos életrajzok)   Van olyan, hogy politikai érzék. A politikai érzék súgja meg, hogy ebben vagy abban a helyzetben mi a politikailag lehetséges, illetve kívánatos…..
Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.01.10 00:07:25
@Patt Garrett:
"Azé' x@r lehet olyan posztot írni, ami alá ilyen kommentek mennek :D "

Szar lehet egy csapat hasonszőrű lumpenprolival egymás faszát szopni lelkesen, mert beszóltatok yól online a 6alomnak... :)