Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tapossuk A Szabadságjogokat

2 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lacafacázik a Xiaomi, ha a vásárlók kiszolgálásáról van szó. A tavaly novemberben megjelent Xiaomi Redmi 4A volt a gyártó legelső hihetetlen olcsó telefonja, amit most is lehet kapni és csupán 99$-t kell leszurkolni érte a virtuális kasszánál. A belépőszintű kis mobil nagy eladási számokat…..
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása. * Hogy kik vagytok, valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. A német sajtó bizonyára mindent meg fog tenni azért, hogy homályban tartsa, hogy egykor a szüleitek, vagy az elmúlt év során ti magatok költöztetek egy szebb jövő reményében…..
Hát volt a hétvégén egy Fidesz kongresszus. Sokat gondolkoztam azon, hogy mit lehetne újat mondani, olyat ami nem fogalmazódott már meg az elmúlt évtizedben egy Fidesz-kongresszusról. Igazából, az újságíróknak és a kritikusoknak könnyű a dolga: elővenni az eggyel korábbi Fidesz…..
Tapossuk A Szabadságjogokat 2015.12.15 12:17:35
Tapossuk A Szabadságjogokat 2015.12.15 12:18:14
Néha nem ártana gondolkodni. Amikor a szociális érzékenységéről és visszafogott életmódjáról híres Rogán Antal megszólal menekültügyben, az majdnem mindennek az alja. Nem akarja a kebleit mutogató, helikopteren közlekedő, komoly létszámú személyzetet foglalkoztató…..
Tapossuk A Szabadságjogokat 2015.09.02 23:06:58
Miért nem kéne hagyni nyilatkozni? Mert nem olyanokat mond, ami neked kedves? ... eddig tart a híres szólásszabadság a libsiknél. Ha nem a libsi vélemény van képviselve, akkor megszűnik a tolerancia és a szólásszabadság.
Amúgy meg mit nem lehet érteni azon, amit mondott? Gondoljatok bele: van egy lakótömb, mondjuk 100 lakás. Ebből 99 magyar, 1 cigány család. Ki uralja az udvart? Megsúgom: a cigány. Senki ne mondja, hogy nem: ilyenben élek.
Lefordítsam a mostani helyzetre? Van egy ország, hívjuk Magyarországnak. Lakik benne 10 millió ember. Ebből 9 900 ezer magyar, 100 ezer szír, vagy afgán, vagy cigány (tetszőlegesen behelyettesíthető bármelyik sivatagi majomfajjal). Ki fogja uralni ezt az országot? A választ ki lehet találni... Nem fogják tőled megkérdezni, hogy kivehetik-e az iskolai menüből a disznóhúst. Kiveszik. De a karácsnyfát se keresd az iskolai ünnepségen, mert az nem lesz. Zavarná őket, sértené a vallásukat. Azt mondod: "de hát mi vagyunk többségben!" Le leszel sajnálva. Senki nem fogja bevállalni, hogy nemet mondjon, mert akkor autók gyulladnak ki, kórházak robbannak fel, stb...
Lehet szidni a Fideszt, meg a Gyagyás Tónit, meg mindenkit, de aki azt mondja, hogy itt nem lesz kalifátus (csak jelzem, pár hete még a libsik azt mondták, hogy semmilyen menekültprobléma nincs, ennyit az előrelátásukról), az téved, vagy hazudik. Gyanítom az utóbbi.
Teljesen értetlenül állok a mai hír előtt: lezárták a Keleti pályaudvart. Megnyitották a Keleti pályaudvart, de a menekülteket nem engedik be.  Közben az atv.hu megkeresésére a MÁV sajtószóvivője elmondta, hogy a társaság jegyellenőrei mindenkit felengednek a vonatokra, akinek…..
A fogyatékos személyek kirekesztődésének a nagy létszámú intézmények a fő letéteményesei. Az elszigetelődés azonban családon belül is kialakulhat, és van olyan társadalompolitikai megoldás, amely éppen az ilyen típusú kirekesztődésnek kedvez. Ezért kell nagyon óvatosan bánni az olyan törekvésekkel,…..
Lökj oda a balos értelmiségnek egy emancipációs vitát, rögtön szétszedik anélkül, hogy valaha is meg tudnák oldani. Most itt van a cigányok pasztorizációja, előtte a melegügy, az emlékműügy, a holokausztügy, a jóistentudja, milyen -- túlnyomórészt -- identitásügy, de ahogy…..
Tapossuk A Szabadságjogokat 2014.07.15 13:40:40
@Szelid sunmalac: így van! Csak egyet kiragadva: autószerelőbűnözők trükköznek alkatrészekkel, stb, hogy tisztességtelen haszonra tegyenek szert. Van ilyen. Kérdés, hogy a két bűnözői forma közül melyik okoz nagyobb károkat, melyik tesz tönkre több embert.
Ki más vértezhetne fel minket jobban a jobboldali értelmiségivel szembeni verbálkaratéra, mint szerkeszőségünk szentfazeka, a keresztény-konzervatív-népnemzeti-turulszárnyakon-repkedő-csodaszarvas: Csicsó Ferenc.   Mielőtt belevágnék, szögezzük le gyorsan: valódi…..
Tisztelt Mt!   Nemrég olvastam az oldalukon, hogy egy középkorú hölgy milyen reménytelem helyzetbe került, miután elveszítette az állásást. Természetesen teljes mértékben megértem a levélírót, egész biztos nem könnyű továbblépni és elhelyezkedni, de nekem úgy tűnt a…..
A legendás Obersovszky - Schmitt Pál interjú ... na jó, ez nem jó szó .... felnyalintás óta nem láttam ilyen minőségi interjút a TV-ben.Kálmán Olgának amúgy nem volt egy jó műsora, sorban érkeztek hozzá a bukott szellemi sasmadarak: Fodor Gábor, aki közös baloldali…..
Tapossuk A Szabadságjogokat 2014.04.09 21:39:41
Szánalmas vergődés... Minden baloldali megzakkant a 4 év alatt. Farkasházy ámokfutása jutott megint eszembe:

www.atv.hu/videok/video-20131025-csatt-2-resz-2013-10-24

A kedvenc részem, 14:40-nél indul:

"Farkasházy Tivadar: Az utolsó kérdésem, hogy legyen egy személyes kérdésem: 2000 júniusában ugye jártál Marokkóban?
Borókai Gábor: Nem.
Farkasházy: De voltál, több fényképen rajta vagy.
Borókai: De nem Marokkóban voltam, hanem Szaud-Arábiában.
Farkasházy: Nem, Marokkóban.
Borókai: De én nem jártam Marokkóban, de folytasd nyugodtan tovább.
(Valaki a háttérben: Ő tudja hol járt)
Borókai: Nyugodtan folytasd tovább.
Farkasházy: Szaud-Arábiában jártál - ott járt Marokkóban egy magyar kormányküldöttség, amelyik tárgyalt a királlyal...."

Szóval döbbenet, na... Hogy képzeled te, Borókai, hogy tudod hol jártál 2000-ben? Hogy képzeled, hogy én nem mondhatom meg neked, hol jártál akkor, vagy bármikor?
Schiffer, te hogy jössz ahhoz, hogy nem értesz velem egyet? Velem, a Nagy Kálmán Olgával!?!

Na de viccet félre téve: az ATV próbálja menteni az MSZP-t és az Összefosást úgy, hogy kicsinálja az LMP-t. Ennyi...
Már csak néhány nap és a szavazófülke magányából az urnákhoz járulva döntenünk kell az ország további sorsáról. Sokaknak még mindig nem egyértelmű, hogy kire szavazzon, a bizonytalanok száma történelmi magasságokban van, miközben a pártok támogatottsága történelmi…..
Fideszfigyelő Viszlát Viktor! 2014.02.22 22:20:15
Megbukott az ukrán elnök, aki az Európától elfordulva, az orosz ajánlatot fogadta el. Viktor Janukovics példája tanulságos lehet Orbán számára is. Hiába tűntek fásultnak az ukránok, hiába volt megosztott az ellenzék, hiába a tűnt stabilnak a rezsim. Ennél a látványos…..
Tapossuk A Szabadságjogokat 2014.02.23 12:25:53
@Rezsicsökkentő Hapcibenő:
Hiába nyomjátok az ökörségeiteket, semmit nem értek el vele. Ettől egyetlen egyel sem lesz több szavazója az Összefosásnak.
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
Tapossuk A Szabadságjogokat 2014.02.20 19:05:22
@Média Panda: Tényleg nem szeretném, ha egymás idejét rabolnánk, szóval csak röviden: túlzol, és akkor még finoman fogalmaztam. Ukrajnában az emberek nem élnek úgy, mint a magyarok (tudom, mert sokáig jártam oda) és még jó ideig nem is fognak. De amúgy jól csinálod, a cím kellőképpen szenzációhajhász és hangulatkeltésnek tökéletes. Ettől persze még nem lesz igaz. És kinek kell ez..? Megéri?
Y-GEN Állam férfi nélkül 2014.02.10 13:41:55
Áder János első, már köztársasági elnökként adott interjújában riporteri kérdésre azt mondta, hogy neve felmerülése után egy hetet gondolkozott, hogy lehet-e igent mondani egyáltalán a felkérésre. Mondandóját azzal folytatta, hogy "végig kellett gondolni, az alkotmányos…..
A KARD Az LMP utolsó esélye 2014.01.22 10:17:21
Véglegessé vált az arcvonal. A magát baloldali demokratikus ellenzéknek nevező szedett-vedett posztkommunista csürhe végül az egymás hímtagjának három éven át tartó ráncigálása után mégiscsak összegyűlt a legkevésbé kókadtnak látszó köré. Felköptek és aláálltak…..
Tapossuk A Szabadságjogokat 2014.01.22 20:11:03
Az autósport világa kimondva, kimondatlanul a ma délelőtti sajtótájékoztatótól várta a megnyugtató híreket Michael Schumacher állapotáról, de a vasárnap síbalesetet szenvedő német legenda továbbra is mesterséges kómában van, állapota válságos, és az orvosok egyelőre…..
Tapossuk A Szabadságjogokat 2013.12.30 15:16:54
Adott egy lány, aki valamikor pornózott. Adott egy lány, aki most énekesnőként próbálkozik. Vagy színésznőként. Vagy esetleg valami másként. Mondjuk akár parlamenti képviselőként - ahogy ezt pont az egyik legismertebb pornócsillag tette, aki történetesen magyar. Az egyik…..
Tapossuk A Szabadságjogokat 2013.12.28 08:13:45
Tanulságos kutatási eredményeket közölt a Tárki: a közvélemény-kutató cég szerint a választók között minden életkori csoportban magasan vezet a Fidesz. A kormánypártot a fiatalok körében a Jobbik, az idősek között pedig a szocialisták tudják megközelíteni, de ebben a…..
Tapossuk A Szabadságjogokat 2013.11.20 08:18:14
Tapossuk A Szabadságjogokat 2013.11.20 14:00:01
@Kolb Ace 2: Nyugodj meg, és gondold át, mielőtt vádaskodsz. Senki nem lopott el semmit, téged valószínűleg beetettek.
A finanszírozással kapcsolatban: beleteszem a magam részét az államkasszába (21 éves korom óta folyamatos munkaviszonyom van, egy napot sem voltam betegszabadságon, rendesen fizetem az adót).
"A vizsgált ellenzéki mozgalmak követői bizalmatlanok a „hivatalos” információs csatornák iránt, és alternatív tájékozódási forrásokat keresnek. A válaszadók mindössze 7 százaléka bízik a televízióban és 19 százaléka a nyomtatott sajtóban, ami jelentősen elmarad az…..
1000 leütés Orbán radikalizmusa 2013.11.15 09:44:48
Orbán Viktor 1990 óta négy országgyűlési választást veszített el, e mérce szerint messze a legtöbbet bukott, legkudarcosabb politikus az országban. A 23 év alatt egy valamire fűzhető fel a politikai pályája: ez a radikalizmus. Ennek révén térhetett vissza akkor is, amikor már…..
Tapossuk A Szabadságjogokat 2013.11.15 17:25:11