Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elbrusz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Álom Gyár Zrt. amerikai tulajdonú, HR álmok megvalósításával foglalkozó vállalat, Magyarországon évtizedek óta aktív   felvételt hirdet személyi asszisztens pozícióba   Feladatok a vezérigazgató napi munkájának támogatása; írásbeli dokumentumok előállítása, szerkesztése,…..
  Igaza van Darwinnak: a hülyék elhullanak, ezzel a szép mechanizmussal adják át a helyet az életrevalóknak. Nézem reggel a metróújságot, véglegesedett a szavazólapra kerülő pártok listája. Futom át a listát: .   . . nézem, az Összefogás a 106 egyéni körzetből…..
Elbrusz 2014.03.12 09:27:36
@shm: Kedves Matyinak én is ezt akartam írni, de megelőztél:)
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
„Nem látja a fától az erdőt, aki ez a kérdést feszegeti”- tanítgatta a Selmeczi Gabriellától megszokott finom iróniával  a magyar nyilvánosságot Csepreghy Nándor fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár annak kapcsán, hogy elkezdődik az uniós fejlesztési…..
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..