Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mv.

168 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A masszázsblog komoly 13 évet ugrott vissza az időben, hogy előkotorja egy régi opusát. Vica és Verza négykezese Kizárólag azoknak, akik nem prűdek és bírják a hülyeséget! :-) Minket pedig teljesen érdemtelenül besoroltak a 18+ kategóriába, pedig nem erotikáztunk egy kicsit sem, hját akkor most…..
13 éve írtuk: Vica és Verza négykezese Sosemvolt masszázs a XIII. kerület angyalföldi részén, a sztoriban felbukkan Indiana Jones, Németh Sándor a Hit Gyülekezetéből, Rékuc, egy állítólag Svédországban élő állítólag erdélyi bloggerhölgy, aki anno külön posztot szentelt annak, mennyire utálja a…..
masszázsblog 2023 2023.01.03 23:00:33
BÚÉK!..
Mi a rudli jelentése? Falka vagy állomány, állatok csoportja.  A német Rudel (=falka) szóból eredeztethető Mi az a szarvasrudli? Amikor szarvasok csoportja vonul, kisebb riadalmat okozva az autósok között.Ilyenkor több száz, olykor több ezer állat rongyol A-ból B-be, ennek okául sokan sokfélét…..
masszázsblog A hülyeség... 2022.02.08 13:20:23
A hülyeség nem xilofonozik, hanem foszforeszkál! (Sándor György)..
A burgying jelentése 2021 december közepén jelent meg a hír, hogy egy fekete párduc kóborol az Alföldön.Ennek ugye a fele se tréfa, gondolhatná mindenki, aki nem tartozik a párductagadók közé. Később Kecskemét környékén vélték fölfedezni a cicust és többen hitetlenkedtek, hogy arra nem jöhetett,…..
Mi az hogy megcuffolni? Valamit ellopni.példa innen:"a kedves előző tulaj kiszerelte? hm, ismerős, az enyémet is megcuffolták eladás előtt... " másik példa Végh Miki Nórika című regényéből:"a vámosok megcuffolták az összes Lux szappant" Megcuffoltuk a sövényt? Igen, a szó másik jelentése a…..
Szextingelés? Mi az? A kifejezés a harmadik évezred első évtizedében jelent meg, amit néven nevez, bő évtizeddel korábban, a kilencvenes évek második felében, amikor egyre nagyobb tömegek jutottak internethez. Akkori közhely volt, hogy az elsőáldoz izé az első internetes keresés a szex szóra…..
masszázsblog Hopp egy aranylánc! 2021.05.11 09:25:58
Nem csoda, ha már az utcán szólítják le az embert, hogy akar-e masszázst? Részletek a masszázsfigyelőn!..
Hát nem is tudom, mit tennék, ha leszólítana az utcán egy nő, hogy megmasszírozna.Sajnos néhányan bedőltek neki.A police.hu oldalon közzétett hír nem mai, a tanulság mindig aktuális!..
Mi az a tüske? Szúrós dolog, amibe vagy belelépünk, vagy megisszuk. Mikor iszunk tüskét? Amikor a bótban veszünk egy felest.Ezt hívják tüskének...
Mi az a clickbait? Kótyonfitty weboldalak, hírportálok kattintásvadász címei.Az a fontos, hogy rákattints a hírre, ugorjon a számláló és leszedjék a pénzt a hirdetőtől, ugyanis a hirdető akkor és azért fizet, hogy kattints. Azt már pont leszarja mindenki, hogy az átvágás miatt töredék másodperc…..
Mi a gezéresz jelentése? Három összefüggésben jött eddig szembe ez a szó: 1. jajveszékelés, siránkozás, nyafogás 2. felhajtás, cirkusz, zűrzavar 3. rendetlenség, rumli..
Masszázsvideók Szerencsére mind több olyan klip jelenik meg a neten, ami szakszerű és erotika mentes masszázsfogásokat mutat be. Masszázstévé Az egyik csatorna, ahol ilyeneket lehet látni Huncutságok a blog.hu-n Nem masszázs kategória, hanem inkább a csintalanságoké, pl. pucér nők fotói kis…..
Nyirokmasszázs, nyirokdrenázs Masszázs szolgáltatás kapcsán felmerülő kifejezések, viszonylag kevés vendég keres kifejezetten ilyet és a masszázs szolgáltatást nyújtó szakemberek közül is kevesen hirdetik, még kevesebben végzik szakszerűen. Mert bonyolult és mert az átlagnál elmélyültebb…..
Masszázs információk és a facebook A facebookot sose szerettük, egy szükséges rossznak tartottuk, mert valamire való vállalkozásnak ott is meg kell mutatnia magát. Sokak szerint ami nincs rajta a facebookon, az nem létezik.A facebook számtalanszor került kellemetlen helyzetbe, amikor kiderült, hogy…..
Merthogy ugye járvány van, vagy micsoda? masszázs és covid Volt néhány hét, amíg a kormány egyszerűen megtiltotta a személyi szolgáltatásokat, be kellett zárniuk a fodrászatoknak, kozmetikáknak, masszázsszalonoknak, konditermeknek, hogy csak néhányat említsünk. Volt aki kifejezetten ellenezte a…..
Mit jelent az hogy alkalmasint? Az alkalmasint azt jelenti, hogy valószínűleg.Példa: Alkalmasint esni fog, mert beborult az ég. Mit nem jelent az alkalmasint? Az alkalmasint NEM jelenti azt, hogy alkalomadtán.ROSSZ PÉLDA: Alkalmasint mosogass el. Rosszul használják azt hogy alkalmasint? Aki az…..
Mi az az oltásirigység?   Magyarországon természetes és nagyon emberi jelenség: aki még nem kapott oltást, az irigyli azt aki igen aki kínait és oroszt kapott, az irigyli azt Pfizert, Modernát vagy Astra Senecát aki Modernát vagy Astra Senecát, az irigyli azt, aki Pfizert aki még csak az…..
Mi az a penthouse lakás? Egy magyarországi társasház legfelső emeletén lévő lakás, aminek az alapterületét megközelítő méretű terasza van és legalább két irányba panorámás. Mikor penthouse egy lakás? Akkor hogy ha az előző bekezdésben írt kitételeknek megfelel, tehát ha a lakás a társasház…..
Zsennyeg jelentése hangoskodik, lármázik zsennyegnek a gyerekek az óvoda udvaránüres kocsmában magában zsennyeg a rádió  mérgelődik, zsörtölődik, pampog itt zsennyeg a feleségem, hogy igyekezzek mána szomszéd egész délután azért zsennyegett, hogy ugatott a kutya..
Mi az unokázás? A szülök dolgoznak vagy valami más fontos dolgot csinálnak és megkérik a nagymamát vagy a nagypapát, vigyázzon a gyerekekre. Ilyenkor a nagyszülők vigyáznak az unokákra és foglalkoznak velük nagy szeretettel, tehát  unokáznak. Mi az unokázós csalás? Amikor a nagyszülők már nem…..
Mi az a bódottá? Épelméjű kifejlett ember úgy mondja: boldogság.Csicsimicsiék nem.   példák: A Honeybeast harmadik stúdióalbuma Futás sötétben - Félelem és reszketés vs. öröm és bódottá? Ölöm ész bódottá van! Péntek óta megfelelő szinten a járatok .....
Mit jelent az hogy nagyot ment? Arra mondjuk, amikor egy írás, fotó vagy videó hirtelen nagyon sok emberhez jut el, pl. közösségi oldalakon ezrek, tízezrek, milliók osztják meg, vagy valaminek az értéke rövid idő alatt ugrásszerűen megnő. Példa: Lacika fotója a vetkőző barátnőjétől nagyot ment a…..
Mikor van pucung? Amikor valaki rossz fát tesz a tűzre és előveszik érte.Azaz kikap.Leszúrják, mint a pengős malacot. Lesz pucung! Fenyegetés.Anyuka jelzi kicsi gyerekének, hogy baj lesz, ha így folytatja...