Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Susie201

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Kedves Mt! Szeretnék tanácsot kérni a következő történet miatt. Dunakeszin dolgozok mint banki tanácsadó egy éve, Budapestről járok dolgozni. A párom 30 évesen sztrókot kapott, így szerettem…..
James Corden most Madonnát vitte el autókázni és énekelni, és milyen jól tette. Az énekesnő vicces volt és laza, és ugyan nagyon látszik rajta, hogy két kézzel ragaszkodik régvolt fiatalságához, de ez abban az amerikai szórakoztóiparban, amiben a nő 40 év felett szinte csak elvétve létezik, érthető.…..
A The Hollywood Reporter lebegtette meg a hírt, miszerint elképzelhető, hogy a Dexter nyolcadik, egyben utolsó évada után a Showtime csak folytatná a franchise-t, mégpedig egy spinoffal, aminek Debra Morgan, Dexter iszonyú mocskos szájú húga lenne a főszereplője. David Nevins, a…..
Az RTL II-re jön a Homeland, a Showtime többszörös Emmy- és Aranyglóbusz-nyertes sorozata, amiben egy iraki hadifogságból hazatérő tengerészgyalogos és a történetét (elfogtak, börtönbe vetettek, vallattak, nem törtem meg) sanda szemekkel figyelő CIA-ügynök a főszereplő. Az…..
A múlt szerdai itt. Szerda van és nekem van mára egy jó és egy rossz hírem. A jó (?) hír, hogy ma megismerhetjük Zsófi apját, a rossz pedig az, hogy ma jön a lány utoljára. Hiányozni fog. Zsófi mai kelléke tehát az édesapja, aki a pszichológus háza előtt várja a lányát.…..
Múlt péntek itt. Péntek van. A heti események tükrében, Máté halála és a fűszálas hasonlattal meggyászolt házasság-végek után, a mai ülés hangulata enyhén szólva is megjósolható. Ezen előzmények után, ahogy meglátom András feketébe öltöztetve, egy szemernyi kétségem…..
Susie201 2012.12.10 17:58:29
@döm: Teljesen ezt érzem én is. Eddig is feltűnő volt, hogy András péntekenként mennyire más páciensként, mint terapeutaként, valóban nagyon hasonlóan viselkedik Ágnes előtt, mint a betegei. Elszomorodom, ha arra gondolok, ez az utolsó hét. Rég volt ilyen sorozat, ami ilyen mélyen megérintett, nem beszélve ezekről a remek színészekről, akik egy hollywoodi produkcióban is megállnák a helyüket, élmény a játékuk.
Múlt csütörtök itt. Csütörtök van. A tegnapot egy nagyon drámai véggel zártuk. Máté halott. E tény valószínűleg rányomja majd a bélyegét a mai és leginkább a pénteki részre. Andrással nyitunk, egyedül van a szentélyben, újságot olvas. A téma természetesen a baleset,…..
Susie201 2012.12.07 19:48:06
@mokamini:
Lehetséges. Mikor bejelentette, hogy elköltözik, nekem is azonnal a gyerekek jutottak eszembe. És az, hogy András mennyire leszarhatja ezt az egészet, ha erre már rá sem kérdez.:(((
Susie201 2012.12.07 20:12:11
@mokamini:
Még a sorozat elején volt egy jelenet, mikor a kisfia ki akarta kunyizni, hogy ne kelljen iskolába mennie. András elég röviden lerendezte a gyereket, ahelyett, hogy kiderítette volna, mi a baj igazából. Nyilván apaként sincs helyzet magaslatán.
Egyébként szerintem nem lehet könnyű pszichológusnak lenni, hallgatni a sok sérült ember nyavalyáját. Nem tudom , hogy lehet egyik percről a másikra ebből kikapcsolni és a saját életével foglalkozni. Andrásnak ez nem nagyon mehet, nem véletlen, hogy Judit azt érzi a páciensei fontosabbak mindennél.
Máté múlt héten itt. Kedd van. Máté ma egy hete katartikus élményt élt át itt, a Terápiában. Sírva törtek elő belőle olyan érzések, amelyek létezéséről eddig mit sem sejtett. Akkor úgy érezte nem akarja ő ezt, nem bírja elviselni ezeket az intenzív élményeket, nem jó…..
Susie201 2012.12.05 20:36:04
@karinn:
Valószínű ez lehetett az ok. Kár, hogy Ágnes előtt nem beszél már a pácienseiről, mert Judit is ott van. Emlékszem az első pár Ágneses találkozónál volt néhány velős véleménye a pácienseiről és azt nagyon élveztem, sokkal inkább, mint ezt a házassági krízis témát.
Laura a múlt héten itt. Sokat gondolkodtam azon, hogy folytatódhat a Laura szál. A zöld kanapán? Vagy marad a plátói vonal? Laura megértette Dargay múlt heti tanmeséjét a tanárnős sztorin keresztül? Felfogta, hogy annak idején Imi bá csúnyán kihasználta? És, hogy Dargay nem…..
Susie201 2012.12.04 21:02:20
@genevieve:
Szerintem Laura minden férfival így viselkedik, neki ez lételeme. Sokan mondanák erre, hogy ízig vérig nő, nekem idegen ez a viselkedés, ugyanakkor kicsit irigylem is.:)))
Egy ilyennek teljesen mindegy hol van, ugyanezt a bájolgást bárhol megejti.
Én inkább a bizonytalanságot éreztem benne végig, leginkább magában nem biztos. És amikor közli, hogy András nem hasonlít az apjára annyira, azzal egyúttal kimondja a tényt, hogy köztük semmi nem lehet.
András pedig bármennyire is romantikus érzéseket táplál a nő iránt, (mert fiatal, gyönyörű, sérült és táplálja az egóját) nem tudja levetni terapeuta énjét, ezért kérdez vissza folyton és legfőképp ezért nem közeledik a nőhöz.
De tényleg nagyon érdekes, hogy mennyire másképp látjuk.:)
Susie201 2012.12.04 21:13:39
@genevieve:
Nem vagyunk bajban! Nekem legalábbis lesújtó a véleményem az olyan pasikról, akiknek az ilyen mórikáló nők jönnek be.:)))) Bááár, Laura szerintem még a kevésbé elvetemültebb fajtából való.
A múlt pénteki ülés itt. Péntek van, de mielőtt elmennénk Ágneshez, íme egy kis elmélet. Most, hogy elértünk a sorozat három-negyed részéhez felvetődik a kérdés, ki mit tanult a Terápiából? Én például azt, hogy minden ember azonosul az őt körülvevő emberekkel,…..
Susie201 2012.12.03 20:16:36
@genevieve:
A megcsalás nekem fájó téma, volt benne részem. Meg akartam bocsátani, de közben újra és újra kiderültek a hazugságok, így nem tudom sikerült-e volna. Ilyenkor főleg a bizalom sérül, ezt a legnehezebb elviselni. Mindig azt lesni, most igazat mond vajon, tényleg ott volt, ahol mondta, stb....Senkinek nem kívánom ezt az érzést.
Nem drukkolok a megcsaláshoz, csak kicsit élvezem ezeket jeleneteket, a sokatmondó pillantásokat, elképzelem az érzéseket. Nagyon rég volt ilyenben részem, ennyi a magyarázat.:)
Susie201 2012.12.03 19:37:07
@subidubidu:
Én is nagyon várom a Laurás napot.:) Múlt héten próbáltam magam beleképzelni a helyzetébe.Már csak azért is, mert hasonlóan reménytelen érzelmet én is átéltem már. Sokkoló lehet egyszer csak rájönni, hogy viszonzásra találunk. Laura plussz még erősen sérült is. Nagyon kíváncsi vagyok hogy lesz kettőjükkel?
Valahol mélyen még szunnyad a romantikus énem, mert a hétfői szeánszokat mindig megkönnyezem.Ahogy Mácsai nézni tud...húúú...:))))