Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marteen vg

12 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Il Nostro Calcio Sasok vs. Farkasok 2017.11.17 23:14:56
Nem tagadom, Lazio szurkolóként nehéz elfogulatlanul írni, a holnapi derbyről. Nehéz objektíven néznem az ősi rivális teljesítményét, játékosait, nehéz megítélni, hogy mi várható a fővárosi rangadón. Azért teszek egy próbát, hátha sikerül...
Vége a válogatott szünetnek (én egyre jobban utálom azt az időszakot), ahogy a mercatonak is, így újra pályán a kedvenceink, és a kedvenc bajnokságunk csapatai. Lesz egy komoly rangadó, és több érdekes meccs is. Lássuk hát!..
Il Nostro Calcio Apa, kezdődik! 2017.08.17 16:53:50
Hétvégén rajtol a világ legjobb bajnoksága, a 2018-as világbajnokságnak hála, a szokottnál jóval előbb. Igazi rangadó nem lesz, de így is akad néhány pikáns, érdekes mérkőzés. Jöjjön az első forduló beharangozója!..
Nem, nincs komoly válságban, vagy gondban a Juventus. Gazdaságilag roppant erősek, még mindig az ő keretükben van a legnagyobb potenciál, ugyanakkor az idei évük jóval nehezebb lehet, mint az eddigiek. Talán még új kihívókat is kapnak...
Ki ne emlékezne a kiváló spanyol játékosra, aki korának egyik legjobbja volt, egészen addig, amíg horror összegért nem vásárolta meg, a már erősen csőd közelében lévő Lazio a kétezres évek közepén? Mendieta jött, és semmit nem mutatott, sokan a mai napig úgy emlékeznek rá, mint a Serie-A valaha volt…..
Ahogy mondtuk, megpróbáljuk feléleszteni a blogot, ezért a két római csapat mercatojáról, keretéről és lehetőségeiről lesz most szó. Vajon milyenek a kilátásai a fővárosi kluboknak? Mivel a két klub teljesen máshogy működik, teljesen más lehetőségekkel (bár hasonló eredményekkel) ezért külön-külön…..
Kedves olvasók, a közelgő Európa-bajnokság kapcsán zenés játékra invitálnánk Önöket! Kontinensünk nemes hagyománya, hogy országaink időről időre megmérkőznek különböző sportágakban: futballban, zenében, az egész világot felperzselő, pusztító háborúkban. E három közül kettőt kombinálnánk…..
Kedves olvasók, a közelgő Európa-bajnokság kapcsán zenés játékra invitálnánk Önöket! Kontinensünk nemes hagyománya, hogy országaink időről időre megmérkőznek különböző sportágakban: futballban, zenében, az egész világot felperzselő, pusztító háborúkban. E három közül kettőt kombinálnánk…..
marteen vg 2016.02.01 22:44:35
Marci nevű vendégszerzőnk, aki korábban már klaviatúrát ragadott nálunk az utánpótlás neveléssel kapcsolatban, maga is labdarúgóedzőként tevékenykedik. A napi aktualításon felül ez adja cikkünk fő pikantériáját. Mint ahogy azt már mindenki tudja, Dárdai Pál…..
Elmesélek egy történetet. Történt egyszer régen, egy távoli országban, hogy egy pimasz, önmagát viccesnek gondoló kölyök, úgy gondoltam, hogy ugratja kicsit a szomszédokat. A kölyök próbálkozott mindennel, de legnagyobb megdöbbenésére a szomszédok nem foglalkoztak vele,…..
Meglepően és szomorúan tapasztalom azt, hogy rengeteg lány ismerősöm semmi mást nem csinál különböző közösségi portálokon, mint megállás nélkül posztolja a képeket a melleiről, fenekéről. Tizenéves lányok pucsítanak úgy, mint Nicki Minaj (sokszor nála is nagyobb…..
A Fidesz népszerűsége az elmúlt hetekben, körülbelül 15% pontot zuhant, eközben az ellenzéki pártok támogatottsága, szinte semmit sem nőtt. Világosan látszik, hogy azok az emberek, akik elpártoltok a Fidesztől, beléptek a bizonytalanok/nem szavazók táborába. A Fidesz-KDNP 2010…..
Az érzéseinkről beszélni mások előtt nem könnyű. Pláne nem őszintén. Nagyon nehéz megnyílni egy idegen előtt, egy másik személy előtt és bevallani neki azt, amit iránta érzünk. Legyen ez szerelem, szeretet, gyűlölet, irigység, harag, vágy. De vajon mi az oka annak, hogy nem,…..
Létezik olyan, hogy valakit meglátunk az utcán, egy étteremben, a buszon és első pillanatban bele szeretünk? Mikor először találkozik egymással a tekintetünk, egyből tudjuk, hogy ő a nagy ő? Érezhetünk valaki felé olyan erős érzéseket, hogy egyből szerelmesek legyünk? Nehéz…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Marci nevű vendégszerzőnk, aki koránál fogva nem láthatott magyar labdarúgó-válogatottat világversenyen, klubcsapatot meg tavasszal vitézkedni nemzetközi kupában, az utánpótlás-nevelésben tevékenykedik. Meglátásaiban annyiban mindenképp osztozik Szerkesztőségünk, hogy…..
Egy korábbi posztunkban már próbálkoztunk hasonlóval, ahol egy vendégszerző, pontosabban egy máshol olvasott komment segítségével próbáltunk meg egy kicsit mélyebbre ásni a magyar foci problémáiban. Annak a lényege az volt, hogy a Pintér féle tolódásos védekezés valójában…..
Nohát csapjunk bele. Először is gratulálunk tippelőinknek, sikerült most jobban teljesíteni, Betta szegény utolsó lett. A Haladás - DVSC (1-1) és az FTC - MTK (2-0) eredményt igen sokan telibe is találták. Gratulációnk Zolika1212-nek szól, aki megnyerte a fordulót! Emi2 megpróbál…..