Regisztráció Blogot indítok
Adatok
12.11.22.

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
12.11.22. 2012.12.21 10:21:10
@FehérVándor: Szia! Köszi szépen a választ, de sajnos a link tartalmát nem lehet elolvasni :( rákattintok, azt írja ki, hogy "sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés". Viszont az a fura, hogy most nem találom azt a cikket amit tegnap olvastam a Mennyei Tervről, helyette most csak ezt találtam:
S: Sok helyen lehet olvasni arról, hogy létezik egy Mennyei Terv és mindenki december 21-ről beszél mint szignifikáns, fontos dátumról. Mit gondolsz, december 21 lesz az átváltozás pillanata, a momentum amikor mindannyian felemelkedünk?

C: Nem, a folyamat tovább fog tartani. Amit én hiszek, az az, hogy legkésőbb december 21-re a háttérhatalom eltávolításra kerül, mind a fizikai síkon mind pedig a nem-fizikai arkhónok. Amikor ez megtörténik és felszabadulunk, ettől a pillanattól kezdve elkezdhetjük gyógyítani magunkat, a bolygót és fókuszunkat a Felemelkedés folyamatára irányítani. De a folyamat tovább fog tartani és nem egyik pillanatról a másikra fog végbemenni.

S: Értem. Tehát ezek szerint nem hiszed, hogy december 21 lesz a kezdete az Aranykornak?

C: De igen, mivel a háttérhatalom el lesz távolítva. Ez egy olyan jelentős lépés, amelyet elképzelni sem tudsz. Olyan mértékben fogja az emberiség életét megváltoztatni, ami minden emberi elképzelést, várakozást felülmúl. Egy kvantumugrás, ami sosem történt meg korábban ezen a bolygón.

Ez a részlet Cobra rádióinterjú 3.-ból való, bár itt úgy fogalmaz, hogy úgy hiszi, legkésőbb dec. 21., de nagyon sokszor olvashattuk ezt a mondatot erősebb megfogalmazásban is. Úgyhogy továbbra sem értem, elvileg már megtörtént az Esemény... Azért köszi, hogy válaszoltál :)
Kedves Olvasók, Sajnos ez egy ad hoc jelleggel született írás, most kaptam Benedictustól a fordítást, én korábban nem tudtam kirakni. Ehhez nem tartozott leírás Cobrától, csak linkelt különböző oldalakat, az instrukciókat egy másik, 1992 óta aktív csoportosulás honlapján…..
12.11.22. 2012.11.22 16:55:00
@elyshia: el tudnád mondani mit kellett csinálni 12.11-kor? én mindenhol utánanéztem, de nem találtam instrukciókat. Miért volt más mint a többi meditáció? Nem ugyanazt kellett vizualizálni az energiák lehorgonyzása érdekében, mint amit vasárnaponként szoktunk?
12.11.22. 2012.11.23 15:38:35
@elyshia: köszi a választ :) ezek szerint jól csináltam, igazad van, bár nekem egy kis problémám akad az instrukció nélküli meditációval, hogy könnyebben elkalandozik a figyelmem ha nincs meg lépésről-lépésre a követendő gondolatmenet. A hétvégi meditációban már egész jól vagyok, hiszen sokszor csináltam, rutinból megy. :) Én is imádkoztam, azért, hogy Gaia minden lakójával együtt felemelkedjen.