Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Politikailag inkorrekt eszkimó

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Mi kell Angliához? 2013.05.05 06:53:00
Alázat, nyelvtudás és az ország szokásainak, írott és íratlan törvényeinek betartása hiányában szinte előre jósolható a kudarc – írja Gábor két és fél év tapasztalat után. Egy étteremben kezdte, mert valahol el kell kezdeni, azóta vezető fejlesztő egy webdesign cégnél.…..
Azzal kell szembesülnöm, hogy amikor az Átlátszó Oknyomozó Újságíró Központ szeretné megtudni, hogy az MTVA mennyit fizetett ki Kovács Ákosnak háromszázhúsz rádiós szignálért, akkor a közhivatal megtagadja az adatszolgáltatást, Ákos pedig úgy hallgat, mintha a karthauzi…..
Politikailag inkorrekt eszkimó 2013.05.03 21:57:08
Puzsér Róbert Média: a népek ópiuma címmel tartott stand-up estet csütörtökön a Bazaar Klubban. Terítékre került Hajdú Péter, Friderikusz, Tvrtko és Horváth Ádám, a Szomszédok rendezője is. Kérdés, hogy mennyivel különb náluk a magyar média fenegyerekének kikiáltott kritikus, aki maga is a…..
Politikailag inkorrekt eszkimó 2013.04.28 13:40:16
@KopaszMercis:

Nem akarom Hofihoz hasonlitani oket, mert o a magyar stand-up szent tehene, de szerintem az eloadasaikban ugyanugy van tarsadalomkritika. Nyilvan nem lehet oket egy Carlinhoz hasonlitani, de szerintem a produkciokat onmagukban kell vizsgalni, nem mashoz viszonyitva. Amugy Bodocs Tibi pl. nagy Carlin rajongo.

www.youtube.com/watch?v=9RgN0YQcLVk

www.youtube.com/watch?v=2hZTIJk-y-I

Mindenestre ezt azert nekik is levetitenem.

www.youtube.com/watch?v=1emc7I7mi8o
Politikailag inkorrekt eszkimó 2013.04.28 14:09:49
@Athos64:

“Szerintem nem Hajdú Péter és társai generálják az igénytelenséget, hanem az igénytelen nézők generálják a maguk számára az ilyen műsorokat és sztárokat.”

Ez egy hazugsag. Nem a tied, de te is bedoltel neki. Nyilvan, a tehetsegtelen TV-s producereknek egyszerubb a TV-nezore fogni mindent. Vedekezzen a nezo, nehogy a musor keszitoinek kelljen. A media allandoan a nezettsegre meg a szamokra hivatkozik, de a nezoket (es van egy olyan gyanum, hogy a szamokat is) konnyen lehet manipulalni.

Es itt nem csak a TV-rol van szo, hanem a bulvarrol, mint mufajrol.

Hiaba nem nezek en TV-t, nem olvasok bulvarlapokat, mindenhonnan omlik az emberre az informacio, foleg az internet miatt, es ugy erzem ezt nem mindig lehet kontrollalni. A facebook elterjedesevel ez csak meg rosszabb lett. Te sem nezel TV-t, megis tudod ki az a Hajdu Peter, ki az a Norbi, ki az a Kiszel Tunde. Es ez a jelenseg engem zavar, mint befogadot. Ezt nem lehet elintezni azzal, hogy “Ha senki nem nézné az ilyen műsorokat, nyilván nem lenne kifizetődő gyártani őket.”

Barcsak ilyen egyszeru lenne, de a vilag sajnos nem ennyire fekete-feher, mint amilyennek te leirod.
Politikailag inkorrekt eszkimó 2013.04.28 14:29:21
@Athos64:

Rendben, te mondtad, akkor nezzuk a tenyeket. A konyv cime ez:

A hét mesterlövésze - Az 50 legjobb film
Puzsér Róbert rádiós beszélgetései

Az ismertetoben pedig ez all:

"Puzsér Róbert – nagy sikerű rádióműsora, A Hét Mesterlövésze nyomán – ezúttal az elmúlt évtizedek filmtermését teszi szigorú kritikája tárgyává."

Allitasod szerint eleg jol ismered a konyvet, megis elkerulte a figyelmedet az az apro reszlet, hogy az elmult evtized filmtermesebol valogattak. Ha ismerned a musor tematikajat, akkor ez nem okozott volna meglepetest. A kony cime eleve utal arra, hogy a lista szorosan kapcsolodik a radiomusorhoz. Ugy tunik, hogy teljesen felreertelmezted a konyvet, szo sincsen az 50 valaha keszult legjobb filmrol.
Talán emlékeztek még Kata kalandjaira, melyek legutóbb Csehországban, meglehetősen kalandos körülmények között szakadtak félbe (aki nem emlékezne, itt pótolhatja). Ma folytatódik a sztori, eljutunk Hollandiába és kiderül, hogy ott sem minden fenékig tejfel,…..
Politikailag inkorrekt eszkimó 2013.04.16 13:35:23
@Negyvenértelmiségi:

"Én annak a híve vagyok, hogy egy munkahelyen annál jobb, minél rosszabbul érzik magukat a dolgozók, mert akkor nem fogják viccelődéssel kitölteni a drága munkaidejüket."

Ez egy poszt-kadari mentalitas. Ez az egy mondat nagyon jol megtestesiti mindazt, ami miatt kis orszagunk ezer sebbol verzik, es ami miatt diplomas emberek meg a segedmunkat is szivesebben vegzik kulfoldon, minthogy az on altal preferalt munkahelyeken dolgozzanak.

Onnel dolgozni, kedves Negyvenértelmiségi, maga lehet a mennyek orszaga. Ez persze csak vicc volt. Ezt kenytelen vagyok kihangsulyozni, mert ugy tunik, hogy semmi humorerzeke nincsen, es meg a vegen tenyleg elhiszi, hogy orom onnel dolgozni.
Politikailag inkorrekt eszkimó 2013.04.16 15:55:37
@fourgee:

"Ez az, szívd szét az agyadat, aztán fikázz másokat online - mert személyesen nem mernéd."

Ezen jot rohogtem. Neked a fourgee nev szerepel az utleveledben is, ugye?:D

Nem csak bigott, de ketszinu is vagy. Jomagam a kaven kivul semmilyen stimulativ szerrel nem elek, de biztos vagyok benne, hogy a barati tarsasagodban akad nem is egy ember, aki aktiv fuhasznalo. Gondolom oket is megtagadod.

Az elet nem olyan egyertelmuen fekete-feher, mint amilyen az a te latoszogedbol tunik, hanem sokkal bonyolultabb annal. Nem kene vakon itelkezni, meg leirni embereket azert, mert nem ugy latjak a vilagot mint te. A poszt iroja a munkakorulmenyeire panaszkodott, erre te beraktad ot is a "minimálbéres, panaszkodó, minden pénzüket elverő, de magukért tenni nem akaró magyarok" cimkeju dobozba, holott nem is ismersz minden reszletet. Amit vegkepp nem ertek, hogy mitol alacsonyabb rendu dolog egy raktarban dolgozni, mint hamburgerbe huspogacsat sutni.

Gondolom mar alig vartad, hogy a vilag tudtara add, hogy te mennyire felsobbrendu leny vagy, mert egy konyhan dolgozol.
Az angol és a magyar kulturális különbségekről esett már szó a blogon, arról azonban, hogy miként óvja a civil társadalom értékeit előbbi és hogyan kezeli ugyanazt utóbbi, jóval kevesebb. Ahogyan Sámán írja, Angliában az erőszak nem ott kezdődik, hogy valaki átvágja…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Politikailag inkorrekt eszkimó 2013.01.08 23:34:09
@redsea:

Nagyon Kadari a mentalitasod. Magyarazd mar el nekem, hogy mitol lenne sunyisag feljelenti egy olyan ceget ahol lelki terror alatt tartjak az embert es mellesleg torvenytelensegek fordulnak elo. Szintiszta fasizmus ami ott folyik. Nem inkabb a fonoke az, aki egy utolso sunyi gazember? Ha egyszer nincs mas megoldas, akkor meg kell tenni a lepest. Remelem lesz eleg lelki ereje a poszt irojanak, hogy vegigvigye. Az a baj, hogy az emberek/dolgozok tobbsege ilyen esetekben tul gyava, nem fogjak fel, hogy tuleroben vannak, mintha valami psziches benultsag lenne urra rajtuk akkor, amikor hatarozott tettekre es munkahelyi osszefogasra lenne inkabb szukseg. Kicsiben Magyarorszag helyzete tukrozodik vissza belole. Ha esetleg akad valaki aki besokall, es lepne, akkor rogton begetnek a beszari gyava alakok: "mi van sunyin jelentgetsz?". Nem is kell az embereket elnyomni, sajat magukat regulazzak meg. Erthetetlen.
A nők elleni erőszak egyik igen gyakori formája az, amikor értelmi fogyatékos vagy mentális zavarokkal élő nőket kényszerűen sterilizálnak vagy kényszerítenek arra, hogy megszakítsák terhességüket. A rendszerváltás óta egyre nehezebb információkat szerezni a témáról, de egy 1989-ben publikált…..
Akadt már egy pár viharos au pair történet itt a blogon, ezért is örültem meg Klaudia írásának, aki személyes tapasztalatból kiindulva próbálta meg (szerintem sikerrel) felvázolni ennek a nagyon különleges és sok potenciális feszültségforrást magában foglaló munkának a…..
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.12.11 16:03:15
@NIKI LAURA:

Nem tudsz olvasni?
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.12.11 16:05:52
@hogyne,persze,igazad van!:

Egy jotanacsot adhatok? Munkaval kapcsolatos magan emailt nem szokas kozszemlere tenni.
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.12.11 16:08:09
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Nem lehetett semmi Peruban felnoni.
Még két hét sem telt el azután, hogy az Izraeli Hadsereg „Védelem Pillére” névre keresztelt hadművelete véget ért, Palesztina hivatalosan is az ENSZ ún. nem-tag megfigyelő államai közé került, ami a teljes államiság elérésének előszobája. Az ENSZ közgyűlésében (lásd a…..
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.12.10 17:11:29
@Muad\\\'Dib:

Nem akarnak levagni semmit. A gazai kivonulaskor az izraeli kormany visszatelepitette Izraelbe az osszes ott tartozkodo telepest, sot meg Ciszjordaniabol is nehany telepet. A telepek nem akadalyai a bekenek.
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.12.10 17:47:18
@Muad\\\'Dib:

Eszrevettem, hogy mar nem eloszor mondasz nagy butasagokat ebben a temaban.
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.12.10 01:32:11
@wilson77:

"Ám nem mindenkivel magázódom."

Ok! Megnyugodtam! :)
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.12.10 12:28:20
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.12.10 12:37:23
@medvécske: Figyelj! Megsugom, hogy itt nem errol van szo. Annyit tudtunk meg az irasbol, hogy a croissant nem sult at. Korrekt. Ezzel semmi baj. Viszont meg mindig nem tudtuk meg, hogy mi baja volt a szendvicsnek (ami majdnem tokeletes volt, de megsem), es miert volt rossz a kave illetve a tejhab.
Az ELTE Társadalomtudományi Karának dékánja, Tausz Katalin közölte: súlyos etikai szakmai vétséget követett el Semjén Zsolt, a szakdolgozatával kapcsolatban. Mint ismeretes a HVG.hu előbb arról közölt cikket, Semjén Zsolt a Pázmányon írt szakdolgozata, majd pár nappal később…..
Most, hogy Havasi Bertalan, a miniszterelnöki sajtóiroda vezetője a leghatározottabban kijelentette, hogy Semjén Zsolt véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti a plágiumügyét, végre elkezdhetünk foglalkozni Semjén Zsolt plágiumügyével és véglegesen és hivatalosan is ipari…..
Valami kimozdult a helyéről és azóta folyamatosan nem passzolnak a dolgok. A legnagyobb baj pedig az, hogy kezdünk hozzászokni az irracionális jelenségekhez. Fel sem tűnnek már olyan dolgok, amiket csak néhány éve még el sem tudtunk képzelni. Megszokjuk, de facto elfogadjuk, hogy…..
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.12.07 13:28:26
@ByA: Koszi. Szerintem is. Amugy egeszen veletelenul oktoberben egy focimeccsen 'Egyutt' szurkolt Orban es Bajnai. Szerintem ilyen veletlenek nincsenek.

hvg.hu/sport/20121017_Nap_kepe_egyutt_szurkol_Orban_es_Bajnai_
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.12.07 13:29:43
Mónika számlájáról vélhetően klónozott bankkártyával levettek 563 ezer forintot idén júliusban. Minthogy sms-értesítést nem kért a számlájáról, csak a 6. pénzkivétel után tűnt fel neki a lopás. November végére az is kiderült, hogy OTP-automatákból vették fel a…..
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.12.07 00:25:34
@Wreck Garr:

A chipes kartyat nem tudjak masolni?
Míg az amerikaiak többsége a bevásárlóközpontokat rohamozta meg a Black Friday (nov. 23., a hagyományos karácsonyi bevásárlási szezon kezdete) alkalmából, addig Cy Kuckenbaker fotós a San Diego-i repülőtéren fényképezett 4 és fél órát. Az eredmény pedig nem…..
A héten az ENSZ Közgyűlése „nem tag megfigyelő állam” státuszt (non-member observer state) adott Palesztinának, ami lehetővé teszi számára, hogy megfigyelőként részt vegyen a Közgyűlés munkájában, de nem ad neki szavazati jogot. Sokan féltek ettől a lépéstől és sokan…..
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.12.05 17:30:12
@fehérfarkas:

“Izraelben sok zsidó békében él együtt az arabokkal/palesztinokkal a saját politikusaik populista uszításai ellenére is”

Ize! Kevered a szezont a fazonnal. Izraelben nincsenek palesztinok. Izraeli allampolgarsagu arabok vannak. Ennek fenyeben eleg vices amikor ezt irod:

“és minél több zsidó ismeri meg az arabokat/palesztinokat személyesen annál kevesebb hatása van a cionista propagandának Izraelben”

Amugy, hogy ki uszit ki ellen, azt nagyon rosszul latod. A gyerekeket a palesztin teruleteken levo iskolakban agresszivan doktrinaljak, mar kiskorukban belejuk nevelik Izrael es a zsidok gyulolelet. Ez teny, nagyon sok felmeres keszult ezugyben, te is utana tudsz nezni, de gondolom ez mar nem erint olyan erzekenyen. Ugye milyen jo, hogy Izraelben egyutt tud elni zsido es arab? Erre az esely az arab orszagokban nincsen meg. Tudod miert? Mert izraeli allampolgar alapbol ki van tiltva onnan. De gondolom emiatt nem vered a melledet, ez mar nem bantja az igazsagerzetedet.

Mellesleg amit irsz, az mind azt bizonyitja, hogy Izraelben fejlett demokracia mukodik. Ezzel szemben Palesztinaban rendszeresen vegeznek ki arabokat mindenfele birosagi eljaras nelkul, ha akar a gyanuja is felmerul, hogy Izraellel kollaboraltak, se birosagi eljaras, se jogi vedelem, semmi. Erted? A Hamasz rendszeresen politikai tisztogatasokat vegez…stb. Ha diohejban akarnam osszefoglalni, a demokracia sarba tiprasa az ami ott folyik. A palesztin vezetok a sajat nepuk ellensegei.
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.12.06 01:12:56
@fehérfarkas:

“Libanont még 2006-ban is bombázta Izrael, a Golán-fennsíkot pedig a mai napig megszállva tartja”

Libanonnal kapcsolatban arrol melyen hallgatsz, hogy mindennek az volt az elozmenye, hogy a Hezbollah (akik nem is csinalnak titkot abbol, hogy eltokelt szandekuk eltorolni Izraelt a fold szinerol: The Hezbollah Programme, The Open Letter 1985) elkezdte raketakkal lovoldozni Izraelt, erre volt valaszlepes a legi tamadas.

A Golan-fennsik pedig egy tokeletes helyszin egy Izrael elleni tamadasra a magas fekvese miatt, majd hulyek lennenek bekeszerzodes nelkul kivonulni. FYI, a 6 napos haboru utan, nem sokkal miutan elfoglaltak, az izraeli vezetes ugy dontott, hogy kivonul a Golan fennsikrol, ennek egyetlen feltetele volt: a bekeszerzodes. Ezt Sziria, es a veluk Izrael ellen szovetkezo arab allamok egyhangulag visszautasitottak.

Amugy emlited te is, hogy nincsen bekeszerzodes kozottuk.

“Libanonba vagy Szíriába meg azért nem mehet be izraeli állampolgár, meg a mai napig nincs békeszerződés Izrael és köztük”

Na es miert nincsen bekeszerzodes? Ki miatt hiusult meg? Lasd hatnapos haboru vege, amit mar emlitettem par sorral feljebb. Lasd Kahrtoum Resolution, a felkinalt bekere valaszkent a 3 nem: nem kotnek beket Izraellel, nem ismerik el Izrael letezesi jogat, nem folytatnak Izraellel targyalasokat)

"az utsó bekezdéseben pedig a Hamaszt már megint összemosod a palesztinokkal,"

Mossa oket ossze a fene, de 2006-ban ok nyertek a valasztasokat! Jo napot kivanok! Ez azert valamit jelent. Ha mast nem allando konfliktus forrast. Mind belpolitikai (harcok a Fatah-val), mind kulpolitikai (Izrael elleni raketatamadasok, ongyilkos merenyletek..stb). Sajat nepuk legadazabb ellensegei, meg akkor is, ha jelenletuk csak Gazara korlatozodik.

"sőt, a palesztinok fele Európában, az USÁ-ban és a dél-amerikai országokban él menekültként vagy bevándorlóként"

Ugy tunik, hogy csak a draga arab testvereknek jelentett problemat befogadni a menekulteket, Sziria, Jordania es Libanon kivetelevel, igy maradt nekik Europa es Amerika. Kuvait is befogadott majdnem felmillio menekultet,aztan amikor Szaddam lerohanta Kuvaitot, az irakiak oldalan a sajat befogadojuk ellen fordultak. Nem is csoda, hogy nehany ezer kivetelevel elzavartak oket egytol-egyig, ugyhogy tenyleg rendezodott az ugy, jol mondod. Manapsag a lakossag talan 2-3%-at teszik ki, de ebben nem vagyok egeszen biztos.
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.12.06 12:48:55
@fehérfarkas:

Latom kinodban -hogy fogast keress Izraelen- meg attol sem riadsz vissza, hogy ad hominem tamadj. Mar nem eloszor zug a cionisztazas, mint vad (ismeros felhangot utsz meg), mikozben fontos dolgokon egyszeruen atlepsz. Ha ez neked oromet okoz nem tartalak vissza, de baromira unom, meg kezd mar farasztani a tudalekoskodasod, teljesen celtalan.

Valasszal ne faradj!

End of transmission.
 DJ Bárány Attila Facebookon megosztotta közönségével, hogy miért is jó az, ha az ember "szétpofázik" egy mixet. Ő maga értetlenül áll a jelenség előtt, miért is támadják érte ilyen sokan. Másoknak nyilván az érthetetlen, hogy ő maga, illetve az amit…..
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.12.04 01:32:46
Kordos Szabolcs Tilos a belépés című könyvéről négy posztot is írtam az Urbanistán, annyi izgalmas területet zsúfolt össze benne. Idén megjelent kötete csak egyetlen témával foglalkozik, de az elég sűrű ahhoz, hogy egy egész könyvet megtöltsön: a budapesti taxisoké. A…..
Már harmadik napja, hogy a Jobbik egy elbaszott kommunikációs aktus után magának pofonokat adogatva probálja bizonyítani, országunkat a zsidók uralják. Míg hétfőn Gyöngyösi csak a Hamasz és az Izrael állam konfliktusa miatt listázta volna a zsidókat, Novák Előd ma már…..
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.11.30 15:35:29
@rulla.:
Enyhen skizofren vagy. Amugy jot rohogtem rajta. Cionista ugynok. :)))) Bazmeg! Hogy lehet ekkora okorseget kitalalni?
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.11.30 15:40:28
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Szerintem te beteg vagy!
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.12.03 10:01:53
@protézisesh:

Amit mondasz az nem csak hazugsag, hanem ostobasag is, de a sotetebbik fajtabol. A nemetek nagyon precizen vezettek mindent, szerencsere nagyon sok irat maradt fenn, az egyik legjobban dokumentalt tortenelmi esemeny volt a Holokauszt. Amugy barmelyik halaltaborban van leveltar, be lehet menni barkinek. En Dachauban voltam, megrazo elmeny volt, a kemencekben ott nem kenyeret sutottek.
Baj van, kamerad. Zárjuk le a zsilipkapukat. Mostantól se ki, se be! Fegyveres őröket a parlamenti büfé és a 600 forintos narancslé mellé! Ertsey Katalin izraeli állampolgári is. Izraeli-piréz! (A Barikád már találgatja biztos, hogy a piréz askenázi fajta-e vagy szefárd...) A…..
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.11.30 01:21:21
@Muad\\\'Dib:
@dr. Kóser Malac:

faszközödvanhozzá?
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.11.30 01:24:08
Bizonyára sokan kíváncsiak rá, mi zajlik a politikai élet hol piros, hol narancssárga színfalai mögött. Titkos búvóhelyeken zajló találkozók, még titkosabb megállapodások és rejtélyes összefonódások. Itt semmi sem az, aminek látszik. Az Elvarázsolt Kastély, titkos…..
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.11.30 01:13:37
Gyöngyösi Márton szerint fel kellene mérni nemzetbiztonsági megfontolásokból, hogy hány zsidó ül a kormányban és a parlamentben. A jobbik külpolitikai tagozatának vezetője ezt az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatban vetette fel. Én magam őszintén sajnálom Gyöngyösi…..
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.11.26 18:40:01
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.11.26 18:58:17
@Monarch:

Es ebbol amit mondasz kovetkezik valami? Mert szerintem semmi. Nem igazan ertem. Ha-tegyuk fel-kiderul Vona Gaborrol, hogy bar a felszinen nagyon nacionalistanak mutatja magat, a tettei viszont az ellenkezojet mutatjak (vagyis, hogy nem erdekli az orszag sorsa), akkor ezen felbuzdulva tartsunk vizsgalatot, hogy hany kereszteny ul a parlamentben? Nem ertem a logikat.
Politikailag inkorrekt eszkimó 2012.11.27 02:29:52
@Késes Szent Alia:

"Na most, a zsidó származású tisztviselőket így megkülönböztetni nettó antiszemitizmus. Ami egy dolog, de még irdatlan hülyeség is. (A kettő talán összefügg.)"

Teljesen egyetertek veled!

"És ilyenkor nem azt kell rá válaszolni, hogy de a zsidók elsősorban magyarok, mert nehogy már egy zsidót kötelezzünk önigazolásra a jobbikos seggfej előtt..."

Akar a feszkes fene onigazolasra kotelezni barkit is. Ugy kezdtem (1.pont), hogy semmi jelentosege nincsen annak, hogy hany zsido ul a parlamentben. Valami olyasmit latsz abban a mondatban ami nincs is ott. Eppenseggel pont arra celoztam,-lehet, hogy nem sikerult- hogy a magyar nemzeti ontudatot nem a borszin, a vallas, vagy a faj hatarozza meg. Attol magyar valaki, mert annak tartja magat. Ebbol a szempontbol masodlagos, sot egyaltalan nem fontos, hogy zsido e vagy sem. Igy mar remelem erthetobb.