Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcedli

70 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NapiApp Kerekítsünk 2013.05.03 14:00:00
Itt a Napiapp blogon általában hasznos alkalmazásokat szoktunk bemutatni, most a hagyományoktól eltérően nem ezt tesszük. Teljesen haszontalan, mondhatni értelmetlen és szükségtelen appról lesz szó, amely önmagában semmit nem tud.  Hogy mégis akkor miért írok róla? Mert…..
Nem akartam már a címbe beírni, de azért a leírásba muszáj, hogy mi is ez valójában. Nem másról, mint a Hide It Pro alkalmazásról lesz szó, ami arra szolgál, hogy a telefonunkról eltűnjön minden "érzékeny" tartalom, és csak az férjen hozzá ezekhez, aki tudja hol, és hogyan…..
NapiApp Halogatod a tennivalóidat? 2013.04.03 16:00:00
Számos To-Do jellegű alkalmazással ismerkedhettünk már meg, annyi van belőlük a Playen, hogy Dunát is lehet velük rekeszteni. Mégis mi az, amivel a most ajánlott alkalmazás kitűnik a többi közül? Nem más, minthogy azoknak készült, akik szeretik halogatni a munkát, vagy épp…..
Mindenki máshogy ébred, van aki kipattan az ágyból az első madárfüttyre, van akit meg lehetetlen rávenni, hogy felkeljen, és rá van állva már a keze félálomban is a telefon lenyomására, az ébresztés elhalasztására, hogy csak még 5 percet maradhasson az ágyban, aztán jól…..
Elég gyakran előfordul, hogy két készülék között át szeretnénk másolni egy vagy több, kisebb-nagyobb fájlt. A SuperBeam ezt a fájlátvitelt teszi pofonegyszerűvé, ugyanis egy rendkívül frappáns megoldással kivonja a képletből az ilyen-olyan szolgáltatások kapcsolgatását,…..
Blogunkon már számos jegyzetelésre szolgáló alkalmazást mutattunk be, álljon itt most egy olyan, amely egy praktikus funkciójával kitűnik a többi közül, ez pedig a GNotes. Árulkodó a nevében szereplő G betű is, ebből a tapasztaltabbak már sejthetik, hogy valami Google-lel…..
Kissé rendhagyóan ez az alkalmazás csak azoknak szól, akiknek rootolva van a készüléke, mivel az alkalmazás funkciói ezt megkövetelik. Lám még egy érv amellett, miért is hasznos a rendszergazdai hozzáférés bizonyos esetekben. A Greenify app nem csinál mást, mint hibernálja az…..
Múlt héten a Google megújította a mobilwebes felületét, valamint a Chrome offline Gmail alkalmazását, most pedig mindannyiunk nagy örömére kiadta a Gmail következő, 4.3-as verzióját is a Play Áruházban. Akinél magától még nem frissült, szaladjon, le ne maradjon…..
Alapból nincs erre túl sok lehetőségünk, vagy felhozzuk a legutoljára használt alkalmazások listáját, vagy az indítóképernyőn keresztül bemászunk az app drawerbe, megkeressük és elindítjuk. Vagy ha úgy tetszik, telepítjük a Swapps alkalmazást, és mindezt egyszerűbben…..
...a karosszékből álljanak most fel! Eltunyult világunkban nem árt néha, ha kicsit több figyelmet fordítunk a testmozgásra, ami nemcsak egészséges, hanem segít a munkánkra is jobban koncentrálni, azaz produktívabbak is leszünk. Csak épp nem mindenki van tisztában azzal, hogyan és…..
Gondolom, még mindenki emlékszik gyermekkora egyik nagy klasszikusára, amiben kicsi csapágygolyót kellett a labirintusban terelgetni. Nyilván bűn lenne nem kihasználni a telefonok giroszenzorát ilyen játékokra, szóval aki kedveli az ilyesmit, vágjon bele! A DarkMaze egy igényesen…..
Néha sokat költenek az emberek olyan dolgokra, amik nélkül természetesen meglennének, ugyanakkor ezek a cuccok tisztességes bevételhez juttatják többek között a szórakoztató-elektronikai kereskedelem résztvevőit, így például a tévékereskedőket, amint sorra ajánlják ki a…..
marcedli 2013.03.03 20:24:48
@hungromit: az újabb gyári illetve custom romokkal megy a lejátszása az 1080p filmeknek is, de sehol semmilyen reklámnak ne hidd el, hogy valós 1080p felbontásban működik. 720-on megy, amit felskáláz.
elsődleges gond egyébként a wifi jel gyengesége, és az 1080p-hez az nem árt

olvasgathatsz, kérdezhetsz:

Android Mini PC Google+ community plus.google.com/communities/117023595730524115864
A nagy kedvencemről korábban már írtam, most egy ennél sokkal kevésbé csicsás, ámde érdekesebb funkciókkal bíró alkalmazást szeretnék bemutatni. Az orosz fejlesztő kitett magáért, mivel egy kis használat után annyira kézreálló appot sikerült alkotnia, ami egyedülálló a…..
NapiApp Invitation Processor 2013.02.25 15:00:00
Ennél frappánsabb címet nem tudtam ehhez az apphoz kitalálni, hiába - hétfő reggel van. Aki a Google Naptárat használja másokkal közösen, az biztos szembesült már azzal, hogy meghívják egy eseményre, ő meg szerencsétlenkedik a telefonján, hogyan is fogadja el azt. Nos ezennel…..
NapiApp #@ - Hashnote 2013.02.22 12:00:00
Íme egy jegyzetelő alkalmazás azoknak, akik gyakran használják a közösségi csatornákat, és az ujjukban van a # és @ karakterek használata. Úgy látszik, mostanában többet foglalkozom az egyszerű, de hatékony jegyzeteléssel, mint korábban... A hashnote egy pofonegyszerű…..
Mire jók a logikai játékok? Eleinte könnyen megoldhatóak, aztán később fokozatosan nehezednek, míg az őrületbe kergetnek a problémával, amit meg kell oldanunk. De amire igazán jók, az a kicsi agytorna és szórakoztató időtöltés, és persze az, hogy egy-egy pálya gyorsan, akár…..
Ha 24/48 órás, vagy 24/72 órás szolgálati feladatot látsz el, ezt a naptárat neked írta Várai Tamás. Semmi különlegeset nem tud, mindösszesen ránézésre meg tudod mondani, hogy mikor leszel pihenőnapon, vagy épp mikor dolgozol egy hónap múlva. Nem integrálódik sehova, ez nem…..
Aki automatikus frissítéssel használja a Google Playt, sokszor láthatja, hogy egyik-másik alkalmazása frissült. Kényelmes dolog ez, csak egy dolgot nem tudunk meg ilyenkor, hogy mi változott az alkalmazásban. Márpedig fejlesztőink jóvoltából sokszor remek kényelmi szolgáltatások,…..
Gyakran előfordul velem, hogy egy elintéznivaló eszembe jut, aztán meg kimegy belőle, és később kapkodok. Valami miatt azonban nekem a ToDo jellegű appok nem jönnek be, mert túl sok macerával járnak. Erre találtam megoldást. Az a bajom az összes feladatkezelő alkalmazással, hogy…..
Launcherből vagy indítóból annyi van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni, most mégis érdemesnek tartottam egyet megismertetni veletek, mert ez kicsit megint más, mint a többi. Ahogyan azt már korábban is írtam, inkább az eltérő koncepciókat találom érdekesnek, egy-egy érdekes…..
NapiApp TaxiMost 2013.01.24 12:00:00
Az alkalmazás nevéből sejthető, hogy mire szolgál, és tényleg arra, Taxit lehet rendelni vele az ország teljes területén. Indítás után létrehozzuk a fiókunkat (Facebook és Google fiókunkkal is be tudunk lépni, nem muszáj regisztrálni), megadjuk a nevünket, telefonszámunkat…..
Nemrégiben megjelent a MediaFire android alkalmazása is, így minden akadály elhárult a felhő kényelmes használata elől. Ez tényleg egy rövid poszt lesz, mert nincs rajta mit nagyon ragozni. Regisztrálsz, kapsz 50 GB tárhelyet, letöltöd az alkalmazást, és használod.…..
Gondolom, sokan jártak már úgy, hogy odaadták a telefont/tabletet a gyerkőcnek, ő meg nyugodtan hívást kezdeményezett, elindított ezt-azt, esetleg telepített néhány dolgot a Playről. Ezt elkerülhetjük a jövőben, ha telepítjük az APP Lock alkalmazást. Ez az ingyenes…..
NapiApp Rászoktam a Google Pluszra 2013.01.22 12:00:00
Miért jobb nekem, mint  a többi közösségi hálózat? Néhány érv és gondolat. Közösségi megoldásokból Dunát lehet rekeszteni manapság, lassan minden közösségi alapon működik, ami nem is baj, csak a határokat tartsa be mindenki. Evolúció Kezdtem az iwiw-vel anno (bár…..
Mint azt (majdnem) mindenki tudja, tavaly hatalmas csinnadratta közepette megszűnt a Megaupload fájlmegosztó mindenféle szerzői jogi perek következtében. A szolgáltatás atyja, Kim Dotcom tegnap (az előző bezárásának évfordulóján) útjára indította nemes egyszerűséggel MEGA…..