Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kettospont.blog.hu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon gondolkodom mostanában, mennyire nem értik az emberek a sajtószabadságot. Ami különösen megdöbbent, hogy még azok sem, akik a sajtóban dolgoznak. Először a Heti Válaszos Szőnyi Szilárd írta azt, amit, most meg Sebestyén Balázs fejti ki véleményét a rádióban: „miért…..
Jobbegyenes R.I.P. LMP 2014.01.07 12:34:12
Vágó Gábor távozása baj. Nem azért, mert nem lesz liberális politikai erő a parlamentben, éppen ellenkezőleg: sokkal rosszabb lesz helyette. Szomorú hírt közölt ma a vs.hu: miután nem támogatták egyéni jelöltségét, és az országos lista élén sem kapott helyet, Vágó…..
Néhány napja írtam a Gerendás Péter búcsúlevelével kapcsolatos sztoriról, amely úgy tűnik, mégiscsak nagyobb port kavart, mint gondoltuk volna. Dacára annak a jobboldali lesajnálásnak is, amely a „húszadrangú művésznek” titulált Gerendás gesztusát övezte, és amelyre…..
Die Hard 5-be vagy a World War Z-be illő akciójelenet helyett MTVA-forgatás miatt zárták le vasárnap a Lánchidat: az évi hetvenmilliárdból gazdálkodó köztévé 1000 fagyoskodó alsó tagozatossal vette újra a műsorzáró Himnusz vágóképeit. A gyerekeknek délután kettőtől este…..