Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fingusz

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bojler vagy átfolyós vízmelegítő? Ismerős dilemma lehet ez az építkezőknek, lakásfelújítóknak. A vízmelegítés módja kardinális kérdés, de csak egy a melegvíz-készítés tervezése során felmerülő kérdések közül. Ha már eldöntöttük, hogy melyik megoldást választjuk, még mindig ott van az elhelyezés…..
Egyetlen rövid kérdés nevetségessé tette a mesterinek hitt orbáni tervet...
Az utóbbi hetekben egyre több ügyfelem és ismerősöm kért tőlem tanácsot utcai támadások elhárítására vonatkozóan. Ezúton számukra, és minden  családtagjai testi épségéről gondoskodni kívánó személy számára kívánom megosztani - reményeim szerint - inspiráló…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Kedves Olvasóink! Van olyan cigányvezető, aki NE bűnözne? Nagyon úgy néz ki, nincs... Az eredeti cikk:Elcoteq lenyúlás – Bogdán az év hőse volt 2009-ben A cserdi polgármestert 50 millió forintnyi mobiltelefon alkatrész eltulajdonításával gyanúsítják, amelyben egyik…..
Ahogy közeledik a bankszámla-apasztás ünnepe, úgy szaporodnak az édibédi karácsonyi reklámok. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a John Lewis nevű brit áruházlánc szabadította ránk az első említésre méltót, most épp az ő #ManOnTheMoon kampányuk visszhangzik az internet…..
fingusz 2015.11.12 16:33:46
Galagonya (Crataegus oxyacantha )Szíverősítő és nyugtató gyógynövényünkNépies neve: gelegenye, fehértövis, Isten gyümölcse, cseregalagonyaA növény leírása: A rózsafélék (Rosaceae) családjába tartozik. Legelők, erdőszélek, cserjések, tövises cserjéje illetve fája, de…..
Andrej Romanovics Csikatilo az egyik legismertebb szovjet sorozatgyilkos. A rosztovi rém néven is ismert ember 1978–1990 között 53 bizonyított gyilkosságot követett el. Ő maga 56 gyilkosságot ismert be, de a nyomozás adatai szerint az áldozatok száma elérhette a 65-öt is. A gyilkosságok nagy részét…..
Kicsit el vagyunk tévedve a „menekültek” jogait illetően. Az a liberális média, aminek például erről is kellene tájékoztatnia, (többek közt magukat a menekülteket is!), inkább cukiság-kampányokat folytat a bevándorlók mellett, illetve hevesen ostorozza azokat, akik…..
Itt a lehetőség! Eladó egy gyönyörű lakás a Mátyás király... akarom mondani a Kós Károly téren, ahol a népszerű sorozatot, a Barátok Közt is forog. A tökéletes állapotú loft lakás 112 négyzetméteres és 3 szobás.  További képek és információi itt található!…..
Most jól felnyomom ám magunkat, megint polgári engedetlenek voltunk. Tegnap ismét letéptük azt a plakátot, mivel vasárnap és szerda között helyreállították. Most már sokkal jobban föl volt ám ragasztva, még spaknit is kellett használnunk. Tegnap nem bíztuk a véletlenre a…..
Déja vu érzésem van: amikor az ember azt gondolja, valami már nem fokozható, kiderül - de. A blog néhány témája esetén ezt az érzést már átéltem, s most ez az élmény ért a méregtelenítő lábfürdőkkel kapcsolatban is. A téma nem új, a megtévesztésen alapuló módszer…..
fingusz 2015.06.03 10:24:48
@Nűnű: Direkt ilyen alkoholistáknak találták ki ,nyugodtan vedeljél tovább míg fel nem dobod a pacskert ! :)
      Torzomborz úr és Nyávogi úrhölgy/3 ~ Itt a vége, fuss el véle!    Végre egy kis szabadidő! Már rég megkezdődött az iskola. Beköszöntött a téli szünet!Samu és Lili már nagyon várta ezt a nevet: téli szünet. Karácsony, ajándék, meghitt kajálás, rokonok,…..
fingusz 2015.05.09 14:21:28
Az egykor népszerű argentin turistafalu a szélsőséges időjárási eseményeknek köszönhetően pusztult el. A '80-as évek közepén a települést védő gátat átszakította az árhullám, és a víz több méter mélyen betakarta a tó partján lévő falut. A Laguna Epecuén nevű…..
fingusz 2015.05.01 09:57:02
Egyik túránk során egy szinte érintetlen, elhagyatott parasztházat találtunk. Az épületbe lépve megdöbbentő dolog tárult elénk...
Semmi kedvem viccelődni. Ez annál sokkal durvább, mint hogy Habony Árpád nem létezik, nem dolgozik, nem járt iskolába, és nincs jövedelme. Putyin is itt volt, beleGÁZolt '56 emlékébe, mert joga volt hozzá, és hazament. Szóra sem érdemes, eladtuk már az anyánkat is, nem beszélve…..
fingusz 2015.02.21 11:51:36
@Darth_Vader: nehezedre esett kihúzni a fejed a seggükből hogy böfögj egyet? Dugd vissza hamar mert megfázik a nyelved te suttyó fasz!
Egy hét múlva március, ilyenkor már bizsereg a hobbikertészek tenyere, vágynak egy kis kerti munkára, legyen az akár ásás, ültetés, vagy nagyobb lélegzetvételű átalakítás. Türelmetlennek nem szabad lenni, hamarosan úgyis gőzerővel indulnak be a teendők. Az egyik…..
Middleton-by-Youlgreave talán az angliai Peak District Nemzeti Park festői kis falvai közül is a legszebb. Se egy kocsma, se egy postahivatal, de még egy vegyesbolt sem töri meg a rusztikus idillt itt Bakewell község közelében. Az egész falu csak egy templomból és néhány, több száz éves…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Panaszkodnak az X-Faktor szegény, drága mentoremberei. Mert ők hiába mondják, hogy ki jó, meg ki szar, a közönség, az nem foglalkozik ezzel, sőt, direkt ellentétesen küldik az sms-t. Pofára, nem hangra. Mindezt a Like trió kiesése után panaszolta el Nagy Feró a Blikknek, vélhetően…..
fingusz 2012.11.20 11:21:03
@zgabi: meg is érdemled:P
Az idei tévés évadban eddig minden úgy történt, ahogy annak történnie kellett, akinek kellett, elhullott (pl. Made in Jersey), amit kellett, berendeltek (pl. Revolution) és csak azon lehet csodálkozni, mi az istent szeretnek az emberek a Neighbors című rettentő sitcomon, és miért…..
A Bors információi szerint Fodor Zsóka, a Barátok közt egykori Magdi anyusa visszatérhet a képernyőre. Az RTL2-en januárban induló Szombat esti lázban komolyan számítanak rá táncosként. Bár a műsor zsűrijéről még semmi infó nem szivárgott ki, az már biztos, hogy a Csonka…..