Regisztráció Blogot indítok
Adatok
utazom.com

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az embereknek egy vakmerő csoportja, a hegymászók, akik újra és újra felkerekednek dacolva a zord időjárási körülményekkel, feszegetve testi és lelki határaikat több órán vagy akár napokon át mindössze néhány euforikus pillanatért. Igen, azért a néhány pillanatért,…..
Világutazó Adventi séta Bécsben 2012.12.19 10:06:39
November közepétől Bécs legszebb terei csodálatos karácsonyi vásárterekké alakulnak. Puncs, forralt bor és egyéb karácsonyra emlékeztető finomságok illata lengi be a tereket. A Wiener Adventzauber (bécsi adventi varázslat) karácsonyi vásár alkalmából a Rathausplatz és…..
Ha csak néhány mondatban kellene bemutatnom London Covent Garden városrészét csak ennyit írnék: nappal színes piac, éjszaka bulizás. Az egykor gyümölcs- és zöldségpiacáról híres Covent Garden mára London egyik kiemelkedő kulturális központjává vált. Napközben az egykori…..
A horvátországi Trogir a középkori mediterrán kultúra egyik legszebb emlékhelye. Az adriai tengerpart egyik legősibb városa Splittől 25km-re fekszik. Óvárosában sétálgatva visszarepülhetünk a múltba. A sikátorok a gyönyörű főtérre vezetnek, ahol valahogy lassabban telik az…..
A legszebb olasz emlékeink közül most a napsütötte Toszkánából ragadunk ki egy tipikus reggeli pillanatot: a tejeskávé szertartását. A reggel itt is reggel: csak itt nem az irodába vezet az első utunk a fogkefét letéve, hogy a kapitalizmus végső győzelemre segítésén…..