Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ubul111111

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábbi cikkeinkben már többször írtunk arról, hogy miként plagizálnak Újbudán informatikai stratégiát, képviselő-testületi előterjesztést, forrás megjelölés nélküli Index cikket. Ez utóbbi felelősét talán utoléri a méltó jutalma. A szerkesztőségünkbe eljuttatott…..
ubul111111 2012.12.01 11:17:57
Azt jegyeztem meg, hogy 2011-ben volt lehetősége a pártoknak két egész oldalon kifejteni a semmitmondó véleményüket, és azt tettem még hozzá, hogy már akkor is Fidesz volt, akkor is Hoffmann volt a polgármester, és - az archívumuk szerint - ez a srác volt a főszerkesztő. Azóta változott valami, az tény. Az lehet érdekes, hogy mi történhetett, hogy akkor még igen, azóta már nincs helye a pártok szövegének. Erről nem találtam semmilyen infót. Szóval nem biztos, hogy erről a leváltott főszerkesztő tehet, még csak az sem biztos, hogy a Hoffmann... (bár....) Ő csak parancsot teljesített. Valaki szólt valahonnan, hogy így jobb, az lehet az érdekes, hogy ki parancsolt így. Egy háborúban sem az az érdekes, ha a harctéren lelő valakit egy közkatona, hanem az aki ezt parancsolta neki.

És ezek tisztázása után jegyzem meg, hogy azért olyan sokat nem tett egyik párt sem az elmúlt időszakban, hogy az hírként megjelenhetne. Olyat találtam, de erről ők is beszámoltak, hogy a Gajárszki elfogott egy zsebtolvajt, meg a jobbikos hölgyet lecserélték. Ezen kívül milyen ellenzéki kezdeményezés történt? Nyilván nem végeztem óriási kutatómunkát. Megköszönöm, ha felvilágosítotok.

Azzal egyetértek, hogy ez a parancsuralmi médiacsinálás, ez rossz gyakorlat. De ezért a végrehajtók kevésbé felelősek, mint a parancsot adók. Ezért jó, hogy vannak nem hivatalos médiumok, ahonnan lehet üdítő friss véleményeket is hallani. De a vesszőparipám, hogy azért ott is hagyatkozzunk a tényekre, és azokról mondjunk véleményt.
  Kormánypárti olvasóinktól többször érkezett olyan kritika, hogy csak a negatív ügyekkel foglalkozunk, a fejlesztésekkel, beruházásokkal, az új vezetés eredményeivel sosem. Bár szerintünk a kerületben gyakorlatilag megálltak a beruházások, de az igazsághoz…..
Sasadon megint helyzet van. Öt évvel ezelőtt a farkasréti iskola ügye kavart hatalmas helyi vihart és keltett némi országos figyelmet is egyben.Ettől még messze vagyunk, helyben egyelőre csak a viharfelhők gyülekeznek és országos figyelem végképp nincs, de a helyzet egyértelmúen fokozódik. Sajnos…..
  Pár napja egy nagyon különös levéllel lepett meg Palotabarát, a BPXV bloggere, aki nem először küld remek tématippet az Urbanistára. Most egy villámelemzést készített a kerületi önkormányzatok Facebook-jelenlétéről. Ahhoz képest, hogy a plakátokon már dübörög a…..
Az elmúlt időszakban nemigen volt alkalmunk megélni, hogy kerületünk országos sajtóban címlapra kerüljön, úgyhogy nagy várakozással nyitottuk meg az index.hu cikkét, amelyik sokáig vezető hírként foglalkozott Újbuda vezetőinek legújabb ötletével. Az örömbe aztán üröm…..
ubul111111 2012.11.21 13:47:54
Kedves Szentimreváros szerkesztőség!

Nyilván van különbség egy önkormányzati lap és egy magánoldal között. Ezt nem vitatom, a felelősség is eltér. Valóban nem kell pártatlannak sem lennetek, sőt még tán tárgyilagosnak sem volna muszáj. Viszont ha már olvasok valamit ebben a nagy médiazajban, akkor számomra fontos a hitelesség kérdése. Végignézve az írásaitokat elég bennfentesnek tűnő információkkal rendelkezhettek minden oldalról. A demokrácia a legfontosabb dolog, csak sosem érdektelen a mozgatórugó, hogy valaki miért áll ki a nyilvánosság elé, mekkora körben teszi ezt és milyen céljai vannak a megszólalásával.
Az nyilván jelentőséggel bír, hogy ti épp néhány hónapja indítottátok a blogotokat a jelenlegi rezsim ideje alatt. Dicsérő anyagotok nem jelent meg a mostaniakkal kapcsolatban, hanem csak szidjátok őket. A régieket viszont alig-alig bántjátok, igaz, őket sem dicséritek.
Ez számomra azt jelentheti, hogy ti vagy a gyurcsányista DK-sok vagy a hatalomból kiszorult szocik vagytok, esetleg az sem kizárt, hogy a zsíros bödönhöz nem közel engedett volt fideszesek vagytok. Az LMP-nek és a Jobbiknak van saját helyi blogja (elég gyengék), úgyhogy nem hiszem, hogy oda tartoznátok. Persze lehet, hogy tényleg csak egyszerűen sok belső infótok van a pártoktól. Akkor érdekes informátoraitok vannak..., esetleg mentalista módszerekkel szereztek információt.
Mindenesetre én is azt vallom, hogy a tények számítanak, és nem az, ki mondja, de egyes információk hitelességét az dönti el, ki mondja és miért.
Azt is tanultuk, hogy az az információ a leghitelesebb, amit olyan fél is elfogad hitelesnek, akinek nem áll érdekében annak elfogadása.
Egyébként érdekes szellemi játék a blogotok.