Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogggolok

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A páromnak közeledett a születésnapja. Elég régóta együtt vagyunk, a közös fénykép, vágyott ajándék, kézzel készített apróságok ideje lejárt már kapcsolatunkban. Most már valami nagyobb, különlegesebb dolgot szeretnék neki adni. Egy élményt, amit nem felejt el, és még…..
Egy új címet találtunk az internet segítségével . A buvohelyek.hu oldal tette nyílvánosságra melyet a helyszínek menüpont alatt meg is találhattok ! ..
Hamarosan elindul egy új búvóhely oldal .. A tudomásom szerint az összes nagyobb búvóhely oldalt foglya összetartani egy rendszerbe ! Már nagyon várjuk ! ..
Megtaláltam a facebook közösségi portálon a legújabb még el sem indult búvóhelyek weboldalának facebook oldalát. Ezt az oldalt a https://www.facebook.com/pages/buvohelyekhu/306498642797798?ref=hl oldal találhatjuk meg !  Érdemes lesz nyomon követni munkájukat !..
Manapság nagyon sok fiatal menekül szállodákba , panziókba . Mi segítséget nyújtanánk nektek abban , hogy olyan búvóhelyes weboldalakat ajánlanánk amelyek segítségetekre lehet .  Kezdjük is a Budapesti oldalakkal 1;…..