Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stronghand

109 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spirituális Klub 2014.07.23 09:11:44
// ..
Cím: Az elitÍró: Kiera CassFőbb szereplők:  America Singer, Aspen Legel, Marlee Tames, Ashley Brouillette, Celeste Newsome, Maxon Schreave A harminc öt lányból, most már csak hatan maradtak versenyben. America egyike a hat lánynak, akik még mindig Maxon kegyeiért harcolnak. Valljuk…..
Menedék Hely Kreatívkodás 2014.07.09 20:39:00
 Sziasztok! Végre egy év után látom egyik legjobb barátnőmet. Azt sajnálom, hogy csak egy nap lehetek vele, de ez is jobb mint a semmi. Legyünk pozitívak. Úgy döntöttem, hogy mivel most volt a születésnapja júniusban és ő is vett nekem valamit a születésnapomra, - amit…..
Cím: PárválasztóÍró: Keira CassFőbb szereplők: America Singer, Aspen Legel, Marlee Tames, Ashley Brouillette, Celeste Newsome, Maxon Schreave America Singer egy csodálatos énekesnő, remekül zongorázik és hegedül és mindemellett gyönyörű. Vörös haja és kék szeme megbabonázza…..
Menedék Hely Változás 2014.07.09 15:53:00
 Sziasztok!:) Tegnap elmentünk a barátaimmal a Vekeri tóhoz egy kicsit kikapcsolódni, együtt lenni és szórakozni. Tudtu, hogy esni fog, de mégis kimentünk. Hatalmas zöld területet képzeljetek el, ahol lehet vízibiciklizni, focizni, röpizni, fagyizni, horgászni. Egyszóval mindent,…..
Nyll Sziasztok!:) Eljött a Július. Ez annyit jelen, hogy rohamosan közeledik a nyári szünet közepe, talán már el is hagytuk, nem tudom. Valamint a júliusi hónap magában hordozza a napsütés emlékét, a könyvek illatát és a lapok surrogását. Emlékszem, amikor régen az…..
Cím: Az öröklétű - Sophia útjaÍró: Rebecca HamiltonFőbb szereplők: Sophia Parsons, Paloma, Charles Liette, Adrian, Ivory/Sarah/Lenore  Sophia Parson édesanyját egy ördögűzés során vesztette el, az apja már régen meghalt. Ha ez nem lenne elég a kisvárosban élő emberek csomó…..
Menedék Hely Gyors beszámoló 2014.06.30 14:37:00
 Sziasztok! :) Tegnap elmentünk barátnőimmel bowlingozni és erős késztetést éreztem, hogy bemenjek a Pláza legújabb és hatalmas könyvesboltjába. Már előző bejegyzésben meséltem Az emlékek őréről, de azt a könyvet sajnos csak kölcsönbe kaptam, így megvettem tegnap.…..
Menedék Hely Az emlékek őre 2014.06.25 14:02:00
Cím: Az emlékek őreÍró: Lois LowryFőbb szereplők: Jonas, Asher, Lily, örökítő Ez a könyv egy olyan világot jelenít meg az olvasó számára, ahol nincsenek gondok, nincs éhezés, munka hiány, nincsenek különbségek az emberek között, mindenkinek ugyanannyi van mint a másiknak.…..
Menedék Hely A vándorló palota 2014.06.24 12:20:00
Cím: A vándorló palotaÍró: Diana Wynne JonesFőbb szereplők: Sophie Hatter, Howl, Calcifer, Michael, Lettie Hatter, Martha Hatter Szeretem Japán. Szeretem az animéket és a legtöbb Japánnal kapcsolatos dolgot. Régóta nézek animék és ennek köszönhetően találkoztam először a…..
Menedék Hely Happy :) 2014.06.22 13:43:00
 Sziasztok!:) Tegnap elég későn jöttem haza, kb fél 1 felé. Az egész napot barátnőmmel töltöttem Debrecenben. Elmentünk moziba, beszélgettünk, üldögéltünk, fagyiztunk és pizzáztunk is. Úgy indultunk a moziba, hogy a Szél támad című animációs filmet nézzük meg, ami egy…..
 Mostanában nagyon rászoktam a Cool Tv-re, minden szabad időmben (nincs mostanában valami sok) azt nézem. Tegnapi napon egy nagyon jó film ment és gondoltam írok róla pár szót. Annyira jó volt maga a történet, hogy egyből rákerestem nincs-e könyvben, de sajnos nem volt, pedig…..
Menedék Hely Szerelmem egy angyal 2014.06.15 21:19:00
Cím: Szerelmem egy angyalÍró: Federica BoscoFőbb szereplők: Mia Foster Benelli, Nina Dewayne, Claire Bewley, Patrick Dewayne, Paul, Leatitie, Elena  Történet egy lányról, akinek az élete a balett. Történet egy lányról, aki halálosan szerelmes volt. Egy lányról, aki mindent…..
  Sziasztok!!:) A tegnapi napon hivatalosan is kezdetét vette a nyár és vele a nyári szünet. Szeretném élvezni végre a napsütést, a strandot, a kirándulások, az olvasást és a semmit tevést. Ám vár még rám egy nagy feladat a jövő héten. Még meg kell lennie az informatika…..
A jégkrém múltja, jelenje és jövője: a következetesség trükkje  A gyerekek nagyon jók az egyszerű irányok követésében: ”Melegem van, szomjas vagyok, van jégkrém a hűtőben – kérdezzük meg anyát.” Ez egy egyszerű kérdés: „Kérhetnék egy jégkrémet?” De anyának…..
Menedék Hely Kirándulás 2014.06.02 20:57:00
 Sziasztok! Vasárnap jöttünk haza a két napos osztálykirándulásról. Nagyon nagy élmény volt, a legtöbb olyan dolgot kipróbáltam, amit már nagyon régóta szerettem volna, ráadásul nem egy emberben pozitívan csalódtam.  Kb. 9 órakor indultunk el a sulitól. Amikor odaértünk…..
Még az "ego" és a személy is csak egy gondolat magunkról... szép kis csapda :)..
 Sziasztok! Mint látjátok mostanában keveset írok ennek részben az az oka, hogy az előzőleg elolvasott könyvekről fogok még egy ideig írogatni, a másik oka az, hogy közeledik az év vége a suliban. Ez azzal jár, hogy sokat kell javítanunk, tanulnunk, még az utolsó dolgozatokra…..
Menedék Hely My life. 2014.05.16 23:05:00
  Sziasztok!:)  Mostanában nagyon keveset írok, mivel a délutáni egyhetes tanítás miatt ritkán tudtam, leülni a gép elé, vagy olvasni, esetleg mindkettő. Mindezek mellett volt egy fellépésem zongorából, ami nagyon jól sikerült pénteken pedig informatikából érettségizem, így…..
Meggyőződésünk és előítéletünk eltorzítja a valóságot. Ha gondolatainknak hiszünk a dolgok tényleges állása helyett, érzelmi vesszőfutásba kezdünk. Ezt nevezhetjük szenvedésnek. A szenvedés természetes védelmi reakció, amely arra figyelmeztet, hogy a kívánatosnál jobban…..
Menedék Hely Május. 2014.05.04 12:34:00
  Sziasztok!:) Amint látjátok májusban ez az első bejegyzésem. Mivel megfogadtam, hogy áprilisban több bejegyzésem lesz, mint márciusban, így bevallom kicsit csaltam. Pár könyvet kaptam kölcsönbe az osztálytársaimtól, vettem, rendeltem is újakat és a könyvtárból is…..
Menedék Hely Éjféli mese 2014.04.29 12:28:00
  Sziasztok!:)  Régen írtam már a saját dolgaimról. Először is sikerült az informatika osztályozó, ötös lett. Annyira örültem neki. Az első és legkönnyebb tételt húztam a szóbelin. Remélem az érettségi is hasonlóképpen fog zajlani és sikerülni fog. Mindent megteszek. …..
Menedék Hely A lány és a farkas 2014.04.28 19:24:00
Cím: A lány és a farkasÍró: Sarah Blakley-CarwrightFőbb szereplők: Valerie, Suzette, Peter, Lucie, Henry Lazar, Claude, Rose, Adrien Lazar, Cesaire, Roxanne, PrudenceHIGGY A MESÉBEN! ÓVAKODJ A FARKASTÓL!A jó kislányok nem állnak szóba vérfarkassal. Mindenki ismeri a Piroska és a…..
Menedék Hely Gallagher lányok II. 2014.04.28 19:22:00
Cím: Görbüljek meg, ha igazat mondokÍró: Ally CarterFőbb szereplők: Cameron 'Kaméleon' 'Cammie' Morgan, Rebeccak 'Bex' Baxter, Elisabeth 'Liz' Sutton, Macey McHenry  Egy újabb félév veszi kezdetét az Ifjú Hölgyek Gallagher Akadémiáján. Újabb félév, újabb rejtélyekkel, még…..
Menedék Hely Akkor szakítsunk 2014.04.27 17:04:00
Cím: Akkor szakítsunkÍró: Leiner LauraFőbb szereplők: Lia, Norbi, Csabi, Eszti, Szilkó, Ákos, Miklós,  Semmi sem tart örökké, a legjobb barátságok is megfakulnak egyszer. Ám ez nem jelenti azt, hogy nem lehet megjavítani a dolgokat és az emberek nem jönnek rá, hogy mennyire…..