Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megélhetési Rettegő

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre műsort kap Erdélyi Mónika, ujjong a Bors. A tavaly a Tv2-höz igazolt, de azonnal mellőzött műsorvezető egy év után végre kamera elé ülhet Joshi Bharát oldalán. Részletek itt. Szepesi Niki nem ugrik fejest a pornóiparba, konstatálja szomorúan a Blikk. "Egy pillanatra…..
Megélhetési Rettegő 2013.07.09 15:05:01
@É2I: " akkor olvasás nélkül is be lehet zárni azt a fület és meg van oldva a problémátok. "
Tevedsz, nem olyan egyszeru a dolog, hogyha nem tetszik, akkor nem katintok ra.

A bulvar szenny pusztitja rombolja a tarsadalmat a vilagot. Erositi a felelmet a gyuloletet, az ostobakat, meg ostobaba teszi. Fokuszalja a buta emberek, primitivseget, kegyetlenseget, felelmet, gyuloletet. Es mivel en is ebben a vilagaban elek, ezert nem tudom kikerulni egy katintassal.
Ezert a tarsadalami rombolasert BUNTETNI kene a bulvar letrehozoit, es szereploit. Evtizedes borton jarna ezeknek az ujsagoknak, es szereploiknek.
Megélhetési Rettegő 2013.07.09 16:56:20
@közmunkás bérkommentelő: Igen Hitler sem csinalt mast, csak az emberekben mar meglevo gyuloletet fokuszalta, most ugyanezt a bulvar csinalja. Hasznot huz az emberekben meglevo felelembol, gyuloletbol. Ezt szerintem nem szabadna megengedni meg akkor sem, ha az emberek millioinak ez tetszik. Ebbol senki sem tudja magat kivonni, hiaba nem nezi, olvassa a mediabol arado fost, mert kenytelen a gyulolettel atitatott primitiv ostoba, gondolkodasra keptelen embertomegek kozott elni. Akik egy gyozike vagy monika show utan elmennek, es mondjuk az mszp-re szavaznak, mert azt mondta nekik a gyozike, hogy az meno, meg kiraly.
Libertarian Ki itt a bérrettegő? 2013.04.07 21:38:05
A jobboldal állandó mániája, hogy a ballibeket bérrettegőzi. Mert a tüntetők folytonos vegzálása, az Ügy nélkül egészen érdektelen Klubrádió ellen folytatott harc, az Alaptörvény-ellenes törvények Alaptörvénybe írása, a hivatalok káderekkel való kibélelése, a kapitalizmus minden téren való…..
A zsidó képviselők összeírásáról beszélő politikus bocsánatot kért, de nem mond le... Köves Slomóék viszont feljelentik, de beszóltak a kormány erőtlen reakciója miatt is... Erről ordít ma a hazai politikai sajtó és a blogszféra. Pedig nem erről kéne – hanem a…..
Nagy Navarro Balázst az év műesésével vádolta a Heti Válasz mai cikkében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda utcai gyártóbázisánál tartott november 19-én tüntetéseken történt atrocitások miatt. Ezt egy összevágott videóval is…..
Ami engem illet, nem csak a diktatúrától félek, hanem még annál is inkább a rosszindulatú hülyék önkényuralmától (a gyengébbek kedvéért hülye =/= buta). Sőt, a hülyeség az egyik legfőbb érv a diktatúra ellen. Az hogy az emberiség úgy általában képtelen kivédeni a…..