Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuszkusz1

0 bejegyzést írt és 1012 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem szeretnék szerénytelennek tűnni, és nem vitatom, hogy hajlamos vagyok a köldöknézésre, de szerintem az MSZP és a Párbeszéd stratégiájának helyességét igazolta a rossz eredmény.” (Karácsony Gergely a Népszavának) „Mi van?” (Tálos Lőrinc, a Reflektor blogon)..
kuszkusz1 2018.05.03 15:28:17
@Ad Dio: Ez nagyon jó, én el is csórom!
Mert egyedül Orbán Viktor képes megvédeni az országot a migránsoktól. (1 pont)Mert kaptam egy trafikot és nem szeretném visszaadni az előző tulajdonosának. (100 pont)Mert én is részesülök az intézményes korrupció áldásaiból. (100 pont)Mert csak ez a kormány támogatja a családokat. (1 pont)Mert…..
kuszkusz1 2018.02.04 13:24:24
@mafi mushkila: Az országot személyek irányítják. Pl. Angliának azért volt olyan óriási nyereség Margaret Thatcher kormányzása mert Thatcher személyisége olyan volt amilyen.

Elsőrendű fontosságú az ország irányítójának lényegfelismerő képessége. Plusz még egy csomó más.

A kérdésedre válaszolva: pillanatnyilag a legjobb politikai erőnek (lásd fent) a Fideszt tartom. Minden általuk elkövetett dévajság ellenére. Ezért fogok rájuk szavazni. De nagy szükség lenne normális ellenzékre. Pillanatnyilag ott tartunk hogy az ellenzéki örjöngésre fideszes demagógia a válasz. Nem tudom hibáztatni ezért Dömötör Csabát aki azzal kezdi hogy 2010-ben amikot átvettük a kormányzást ...és jön a felsorolást hogy most mennyivel jobb. Nem csak a bernus emelkedik üvöltésre a parlamentben, ez az ellenzéki divat.
Egyetlen esetre emlékszem, a Józsa szoci képviselő kérdezett valamit. még régen - normális, emberi hangon. Mintha nem is a magyar parlamentben lennénk. A válasz normális emberi hangon érkezett fideszes részről - mintha nem is a magyar parlamentben lennénk.

Nagyon hiányzik a normalitás, a normális hangnem, a normális kormánykritika.
Hisztéria de turbó van.
kuszkusz1 2018.02.04 13:34:03
@velőtanya: Az úttörő ott segít ahol tud! Fordul hozzám máskor is bizalommal.
          Kicsit megbolondult Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd közös lista (höhö) miniszterelnök-jelöltje. Ami nem baj, szavaztam én már kicsitbolondokra az életemben, semmi problémám nincs a kicsitbolond emberekkel, amíg nem kezdenek bökdösni az ujjukkal, és egyelőre nem látszik, hogy Karácsony…..
kuszkusz1 2018.02.02 11:58:43
@közösperonos átszállás:

Ez nem cikk, ez videó ahol karácsony kifejti.

Pillanatnyilag nem arról van szó, hogy mit tesz a választások után karácsony miniszterelnök. Hanem arról hogy mi a túró predesztinálja őtet a miniszterelnök jelöltségre és hát én csak a griberliket találtam.

Valóban: hogy süllyedhet valaki olyan mélyre hogy nem követi a mi a f...nak hagytam magam rábeszélni karácsony minden rezdülését. Ilyen emberek vannak, hát most mondd meg....
kuszkusz1 2018.02.03 08:39:37
@ámbátor: Érdeklődésedet köszönöm. Eddig azt hittem a karácsony mérlegelése folyik abból az alkalomból hogy a miniszterelnök jelöltté lőn. Viszonyom az eposzi jelzőkhöz, vö: Hókarú Nauszikaá, mi a f...nak hagytam magam rábeszélni karácsony akkor válik esedékessé ha én jelölöm magamat a posztra.
Lázár János olyan magabiztossággal tud beleállni a legabszurdabb ellentmondásokba is, hogy olykor talán még Orbán Viktor is megirigyeli a határozottságát. Legutóbb Hódmezővásárhelyen komcsizott egy hatalmasat, csak arra nem gondolt, hogy saját kormányának jó részét is elküldte ezzel a balfenékre.…..
Nagyinterjút készített Németh Sándorral eheti számában a Figyelő. A beszélgetést szemlézte a 444, az index és a 24.hu is, de az összefoglalókból több fontos rész kimaradt. Most pótoljuk. (A teljes interjú a Figyelő 2017/6 számában olvasható.)..
A pártszóvivő közölte,  ki az a "közíró", akiről Gyurcsány Ferenc beszélt az évértékelőjén, aki a DK-t, de különösen Gyurcsány Ferencet próbálja kitolni bármilyen ellenzéki együttműködésből, a 2018 utáni Magyarország politikai térképéről...
kuszkusz1 2017.02.05 18:00:05
@Ezek Mennek: Egyszer majd kérünk magától valamit, Lengyel Elvtárs!
kuszkusz1 2017.02.05 18:18:17
index.hu/belfold/2017/02/05/gyurcsany_baloldal_kiralycsinalo_belharc_beszolas/

Kívncsi vagyok Botka reagálására - ugyanazt csinálja-e végül amit Bajnai, aki a végén nyögvenyelősen, de a nyakába vette még Gyurcsányt is - avagy karakánnak mutatkozik és nem cseresznyézik vele egy tálból. Nem bánnám, ha karakánnak mutatkozna, pláne mivel az eddigiek alapján nincs róla olyan nagyon jó véleményem.
Az a mi nagy bajunk, hogy nem nézünk eleget Lőrinc tévét, ezért csak 3 nap csúszással jut el hozzánk olyan fényes szellemi nagyságok, mint Bayer, Lovas vagy Bencsik spirituális iránymutatása...
kuszkusz1 2017.01.26 16:30:55
Döbbenetesen újszerű dolgokat mondott Donald Tusk, az Európai Tanács lengyel elnöke: Európa tartsa kontroll alatt a saját határait és azt, hogy ki léphet be a saját területére. A soha nem hallott, elképesztő gondolatok nyilván meg fogják rázni Brüsszelt és az EU tagállamainak…..
Passauban a minap bíróság mondta ki, hogy Angela Merkel meghívta a migránsokat Németországba. Hogy a bíró az év viccét sütötte el, vagy komolyan gondolta, hogy emiatt két év felfüggesztett is elég az illető embercsempésznek, azt egyszerűen nem tudom eldönteni − de remélem,…..
Van egy találós kérdésem. Ki az a magyar médiaszemélyiség, pontosabban az a kettő, konkrétan egy házaspár, akik igen baráti viszonyt ápolnak egy másik jeles közéleti házaspárral. Segítek. Az egyik Magyarország egyik vezető televíziójának hírszerkesztésért felelős…..
Ezt a poszt nem született volna meg, ha csak egyetlen olyan blogbejegyzést sikerült volna találnom, amely épeszűen foglalkozik a Nógrádi-kérdéssel. De megint csak a szokásos: a minden bokorban nácikat sejtő Vincentnél indoklás nélkül is evidens, hogy az ember egy minden rezsimet…..
kuszkusz1 2015.10.25 17:38:54
@Dr_utcai_arcos:

Érezheti is. Csak ritkán osztogatok efféle kegyeket, kéretik megbecsülni az alkalmat.
kuszkusz1 2015.10.25 17:43:28
@[medi@slag]:

Te is fiam, Brutus?

Én is így vagyok vele - Orbántől kiütéseket kapok, de a migránspolitikájával egyetértek.

A szenvelgő ájtatos manóként viselkedő ellenzéktől meg sírógörcsöt kapok.

Úgy is mint ellenzéki.

Neked hány ismerősöd ment világgá a facebookon?
Engem szinte mindenki kiszórt.
Baloldali értelmiségiek nyilatkozatot tettek közzé a menekültekért. A szöveget teljes terjedelmében közöljük.   Nyugat-Ázsia és Észak-Afrika válsága egyre mélyül. A másfél évtizede zajló fegyveres konfliktussorozat amerikai, európai kulcsszereplői és térségbeli…..
Ahogy az várható volt, a rendszerbontónak nevezett népszavazási kezdeményezés már az aláírásgyűjtésnél elbukott. A fő felelős a Fidesz, amely szigorítva átírta a népszavazási törvényt, de hibásak a javaslatot végig nem gondoló civilek is. A szükséges 200 ezer helyett…..
   " A kossuthisták pártja április 24-én népgyűlést tartott Élesden, de a szónokoknak azt kiáltotta a tömeg: „Éljen a szociáldemokrácia!” A csendőrök felszólították a sokaságot, hogy oszoljanak szét. Ettől kezdve azután összezavarodnak a szálak. Állítólag kétszer…..
A Modern Magyarország Mozgalom értékelése a  2014-es országgyűlési választásról Eltelt néhány nap a „kormányváltó” baloldal katasztrofális veresége óta. A csatazaj még távolról sem ült el (valószínűleg sosem fog, amíg Orbán Viktor vezeti a Fideszt és ezt az…..
Két nappal a választás előtt Bajnai Gordon kreatív stábja észbe kapott, vagy csak iszonyatosan beszívott, és elkezdtek tolni egy formabontó kampányt az eddig sótlannak ismert fasziról. Elég viccesek a képek, amik a Jobbik mutogatós kampányát figurázzák ki, biztos nem vidámak…..
kuszkusz1 2014.04.05 15:34:27
@Geeronimo:

Édes Istenem, hogy neked mennyire igazad van!
De a viktoriánus mocsok tapad, a jobboldal hülyéi meg szajkózzák rendületlenül.

Na meg az is igaz, hogy egy tutyimutyi alak a Bajnai, hát sajna az. Jó gazdasági szakember, tisztességes ember, de szabadúszó politikusnak roppant gyér.
A Konzervatív Párt nevében beszélek amikor azt mondom: mert nem hisszük, hogy különösebben veszélyben volna a demokrácia, és bár a jogállam nyugati sztenderdje nyilvánvalóan jelentősen sérült a Fidesz kormányzása alatt, a demokrácia kialakult centralizált-zárt formáját a…..
Minél közelebb kerülünk a választásokhoz, annál több jel figyelmeztet arra, hogy Magyarországon természetesen megszűnt a jogállam. Korábban hihetetlennek nevezhető intézmények és döntések születnek (és ezek nyomán megengedhetővé válnak olyan rég elfeledett képességeink,…..
A Polgári Konzervatív Párt keresi a 2014-es új Országgyűléssel párhuzamosan felálló rendszerellenzéki Nemzetgyűlés tagszervezeteit, amelyek érdekeltek egy alternatív nyilvánosság és politikai kultúra létrehozásában. Jelentkezni lehet az ezamihazank@gmail.com címen. Keresünk…..
kuszkusz1 2014.02.19 12:17:53
Orbán unalmas, ami a tömegkommunikációra épülő korunkban a politikusnak is a halála. Azoknak, akik az átlagnál intenzívebben kísérik nyomon a politikát egyre torokszorítóbb érzés, hogy a nagy plagizátor, a nép felkent majma ásítóan unalmassá vált az utóbbi hónapokra.…..