Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Látóhatár

63 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KTI - Közösség a Társadalmi Igazságosságért·   ..
SMS - Seres Mária Szövetségesei ..
   amazon1946 ..
osszefogaspart Facebook ..
  civilvideo   Seres Mária - a Civil Mozgalom Kampányfilmje 2010 ..
Gábor Both Az Emberiseg.hu és a TV71 felvételei vágatlanul a 2011. augusztus 26-án, Budapesten, a Bankszövetség épületénél tartott élőláncról és tüntetésről. ..
  Országbíró Zoltán nyilatkozata Strasbourgban: USA értékelések, Kínai visszajelzések az európai integráció szükségességét óvatosan, de tényként kezelik.Gazdasági és Pénzügyi Unió kereteiben olyan konkrét megoldások lépnek életbe, amely minden tagállam számára egy…..
Társaság a Szabadságjogokért Tüntetés az alkotmányozás ellen2011. április 15., 18:00, Alkotmány utcahttp://www.facebook.com/sajtoszabadsa... ..
Gyártó:  Egyházmegyei Stúdió, Székesfehérvár A családokra vonatkoztatva elmélkedték át a keresztút állomásait, a székesfehérvári Boldog Gizella Óvoda óvódásainak közreműködésével. A hagyományosan a sóstói tanösvényen zajló szabadtéri eseményt idén az…..
kormanyhu   Rugalmasabb feltételeket határoznak meg a lakhatási támogatás nyújtásánál, az erről szóló módosítások néhány héten belül életbe léphetnek - jelentette be Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára szerdán, miután…..
  kormanyhu     A pedagógusok öt szakszervezetével megkötött megállapodásban rögzített feladatok végrehajtása jó ütemben haladnak. Komoly esély van arra, hogy a nyár folyamán megszülessen az ágazati kollektív szerződés -- mondta Hoffmann Rózsa köznevelési…..
http://lehetmas.hu/ ..
Magyar Cserkészszövetség ..
© Híreink „Magyar Kurír” ..
PolgarTV You Toube A Magyar Koalíció Pártja bátkai helyi szervezete, a Balogvölgy 2008 polgári társulás, Bátka Község Önkormányzata ötödik alkalommal rendezte meg sikeresen a Balogvölgyi Falvak Találkozóját. 2010. július 31-én is színes programot kínáltak a szervezők a…..
A Pesti Központi Kerületi Bíróság mai határozatával bűnösnek mondta ki Polgár „Tomcat” Tamást közösség elleni izgatás elkövetése miatt, és egy év két hónap szabadságvesztésre ítélte, aminek végrehajtását öt évre felfüggesztette. Az ítélet nem jogerős, de…..
 kormanyhu   A kisvállalati adó (kiva) év közben is választható lesz, és bővül a kedvezményezett foglalkoztatottak köre - mondta Balog Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adóügyekért felelős helyettes államtitkára szerdán Budapesten a kormány döntésére…..
56gyurti You Toube Rabszolgák kórusa, Verdi:Nabucco c. operából ...."Mint a fecske, repülj messze földre,Színarany szárnyú gondolat repülj el!Rég nem látott hazámba kerülj el,Vár a hõn szeretett szép otthoni táj.Üdvözöld várunk száz õsi tornyát,Nézz az áldott, az…..
chanimano  http://hallgatoihalozat.blog.hu/ ..
http://lehetmas.hu/ Szél Bernadett és Schiffer András országjárában. ..
 kormanyhu Fazekas Sándor szombaton megnyitotta a VI. Budapesti Mangalica Fesztivált, valamint átadta a Mangalica Termékverseny díjait. Az eseményről készült videó-összeállításban a vidékfejlesztési miniszter, illetve a miniszteri biztossá most kinevezett Horváth István…..
A 2013-as év első 4K!-s videójában az elnökség tagjai fejtik ki álláspontunkat az ellenzéki helyzetről.(4K) ..