Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicapamacs

403 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SünSüti Reklám 2014.11.17 23:10:08
// ..
Nagyon köszönöm mindenkinek ezt a sok-sok ínycsiklandó étket! Annak külön örülök, hogy a többség két finomságot is hozott Hugh River Cottag konyhájából :D Összesen 16 recept futott be, amik között találhatunk tésztaételt, kekszet, levest, halat, salátát, tortát,…..
JustGirls Reklám 2014.11.17 23:07:27
// ..
A csengő hangjára sietve kapcsoltam ki a zenelejátszót, és gyorsan a helyére tettem az utolsó elmosogatott tányért is. Sosem szerettem, ha megvárakoztattak, ezért én is próbáltam sietni most az ajtóhoz. Nem tudtam nem elmosolyodni, mikor megláttam a küszöbön álló sötéthajú,…..
Olyan csodálatos érzés volt hosszú hetek után végre Harry mellett ébredni. Kinyitni a szemem, és ölelésében megfordulva azonnal édes mosolyával és szeretetteljes tekintetével találkozni. Mikor egyszerűen csak megcsókolt, és óvatosan még közelebb húzott magához, azonnal…..
Mexikó, Popocatépetl vulkán2014.10.26.Két videón is rögzítették a múlt vasárnap történt eseményt a Popocatépetl vulkánt folyamatosan figyelő webkamerát nyomon követő UFO vadászok. Ráadásul mindketten magyarok. Tóth Anna és Novák László vette fel a képeken látható fémes…..
Carl Sagan mára ikonikussá vált sorozata több mint három évtizede indult hódító útjára. A sorozat a korábbi utódjaként az univerzum leghatalmasabb és legkisebb dimenziójú tájaira repíti a nézőket - korszerű tudományos ismeretekkel és felemelő, spirituális élményekkel…..
Én a magam részéről nem rajongok a Halloween- ért, sokkal inkább vagyok a csendes megemlékezés híve ilyentájt. Viszont ettől még vihetünk egy kis kreativitást, meghittséget, mondjuk így személyességet a temetőkbe, legyen az egy kert vagy templom. Én most így tettem és…..
Valóban úgy tűnik, hogy az igazságnak nem lehet határokat felállítani, úgyis utat tör magának. Napról napra növekszik azon bizonyítékok száma, melyek megcáfolhatatlanul alátámasztják a világ elől eltitkolt tényt, hogy az emberi faj nem egyedüli intelligens létforma az…..
Globális energia kérdésben szükség van egy gyors paradigmaváltásra, hogy megmentsen bennünket a folytonos konfliktusoktól, és a fogyatkozó fosszilis tüzelőanyagok okozta környezeti pusztulástól. A jelenlegi energia mátrix nem túl hatékony, ugyanakkor költséges, háborúkat…..
1973 május 14-én egy Saturn INT-21 típusú rakéta emelkedett fel a Kennedy Űrközpontból, mely a NASA első űrállomását szállította Föld körüli pályára.A Skylab egy 100 tonnás űrben keringő kutató és megfigyelő platform volt, mely egy zsilip modulból, egy dokkoló…..
Mexikó, Tijuana2014.10.23.Körülbelül tíz, fehér gömb formájú repülő tárgy jelent meg a mexikói Tijuana város felett, és formációban haladtak a levegőben. Franciaország, Párizs2014.10.16.Egy gömb alakú, szürke fémes színű objektum repült Párizs magasabb épületei felett.…..
Furcsa kő faragványok i.e. 8000-ből. Megmagyarázhatatlan észlelések az új világban. És egy ijesztő anomália, mely az amerikai nyugatot sújtja. Több is van Amerika múltjában, mint ami a történelem könyvekben található?Lehet, hogy a titokzatos történetek és emlékek, melyek…..
A közelmúltban a Vandenberg Légibázison landolt X-37B mini űrsikló nagy meglepetést okozott a NASA-nak. Információk szerint a NASA nukleáris robbanófejeket akart feljuttatni a titkos küldetésű személyzet nélküli űrrepülőgéppel a Nemzetközi Űrállomásra, de számításukba…..
Azokkal a különböző történésekkel folytatva, amelyeket, hitvány módon elfedtek, fontos tudni, hogy a Föld-Gea-Gaia és minden létező dolog, annak ellenére, hogy azt elhitették velünk, nem olyan világ, amit ki kell zsákmányolni, ki kell szipolyozni, az erdeit ki kell irtani, a…..
Amerikát mindig is nagyon érdekelte a németek technológiai tudása. 1947 elején a híres amerikai sarkkutató, Richard Byrd admirális expedíciójával eljutott Antartktisz partjaihoz, melyet teljes egészében az amerikai haditengerészet finanszírozott. Az expedíció fedőneve High Jump…..
Dél-afrikai bányákban talált gömbök tartják izgalomban a kutatókat már évtizedek óta, akik komolyan kíváncsiak azok eredetére.Michael Cremo, és más őskori kultúrát kutató szakértő szerint ezek a gömbök bizonyítékul szolgálnak arra, hogy értelmes élet létezett a Földön…..
Extant - 1. évad 3. rész - Bárcsak itt lennélEthan megkezdi első napját az általános iskolában, miközben John és Molly megpróbálja meggyőzni fiuk osztálytársának szüleit, hogy Ethan nem jelent veszélyt a gyermekeikre. Sparks igazgató kitalál egy történetet, hogy megmagyarázza…..
Több forrás is arról számolt be, hogy 2014 október 17-én a Sárkány család átvette a Federal Reserve Board nemzetközi műveleteinek irányítását, és ennek következtében az összeesküvés ISIS és Ebola kampánya, melyek tárgyalási taktikaként szolgáltak, felszámolásra fognak…..
Dolores Cannon 2014 október 18-án végleg maga mögött hagyta a Földet. Modern életünk egyik legkiemelkedőbb spirituális tanítója 1931-ben született az Egyesült Államokbeli St. Louis-ban.Egy nyugdíjas haditengerész feleségeként Dolores majdnem ötven éves volt, amikor elkezdett…..
Felettünk az ég tele van rejtéllyel. Ezt a - kissé merésznek és bulvárosnak tűnő - állítást mi sem támasztja alá jobban, mint hogy Európában alig van kormányzat, melynek ne lenne titkos „ufómappája”, melyben a nehezen magyarázható, vagy épp teljesen megmagyarázhatatlan…..
Újabb két hónap telt. Két nyomorúságos hónap. Sosem így képzeltem el a terhességemet. Képzeletemben mindig egy kiegyensúlyozott, az érzelmektől néha kissé túlságosan is elragadott kismamát láttam, maga mellett a szeretett férfival. A terhesség a tévé képernyőjén keresztül…..
Egy Ghánában élő ember azt állítja, hogy az amerikai kormány vitte oda az Ebolát, hogy biztosítsák az olajellátásukat (többek között a számos egyéb ok miatt), és hogy a hazájában mindenki tudja ezt. Az Ebola járvány csak azért történt, hogy egybeessen az ENSZ 3 fő oltási…..
Úgy hangzik, mint egy science fiction, de ez már tudományos tény. A boldog gyermekkor egészséges felnőtt élethez vezet. Ezt állapították meg tudósok, amikor megvizsgálták a gyermekkori megpróbáltatások hatását a DNS-re. Azt találták, hogy kromoszómáink apró védőlemezkéi,…..
Van egy bizonyos pozitív titkos társaság, mely drámai hatással volt ezen bolygó sorsára, mivel létrehozott egy energia áramot, amely közvetlenül felelős az űrkutatásért, mely az Első Kapcsolatfelvételt fogja óhatatlanul eredményezni.1510-ben egy Leonardo Loredan (1) nevű velencei…..