Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antalya

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorra jönnek a hírek, hogy az állam ott spórol, ahol csak tud, a legújabb, hogy rabokkal építtetnének új börtönöket, Szabolcs megyében nem fizetnek a túlórákért a rendőröknek, csak szabadságot kapnak ellentételezésként, valamint a pedagógusok törvényileg garantált alapbérét csökkentették…..
Ha nyolcvanezer forintra emelnék Magyarországon a nyugdíjminimum összegét, a nettó átlagfizetéshez képest az akkor is kevesebbet érne, mint egy hasonló nyugellátás Brazíliában. És akkor mit kezdjünk a mostani 28 és fél ezer forinttal? A Magyar Szakszervezeti Szövetség a parlamenti választás előtt a…..
Az ember az FNA-ból kettesével-négyesével lakhatna, ehetne otthon megfőzött olcsó dolgokat, vehetne olcsó ruhákat, meg mondjuk hetente elutazhatna állásinterjúra. Minden másra csak ezek rovására tudna félrerakni. Domonkos Tamás válasza  Istvánffy András a Feltétel Nélküli Alapjövedelem = A…..
A spanyolokról általában az a kép él az emberekben, hogy finoman szólva sem kapkodják el a dolgokat, így Svájci S(CH)apka és párja joggal indultak úgy neki az ingatlanvásárlásnak, hogy az elviszi minden idejüket. Nem így történt, persze azért szerencséjük is volt. Ma tehát egy…..
Antalya 2016.10.08 16:50:57
@Csodabogár: Hat persze, tudom ,de Antalya annyira csodas es hangulatos gyonyoru szep varos, hogy ott sohasem voltak meg politikai botranyok. :)
Antalya 2016.10.08 23:17:35
@svajcineger: En ismerem az egesz varost Antalyaban es a hegyek labanal levo Konyaalti varos resze gyonyoru, a magas hegyekkel es a sotetkek szinu tengerrel egyutt meg a szuper jo shopping centerekkel illetve az igazi torok termeszetes es olcso elelmiszer piacokkal egyutt. Szoval számomra ez maga a foldi paradicsom. Ott nincs nagykepuseg es nincs magukat megjatszas, mint olyan sok helyen itt Mo-on, pedig itt fogalmuk sincs arrol, hogy milyen szegenyek es nyomorultak az itt elo emberek a vilag gazdagabbik reszehez kepest :) Szoval nekem ugy gyonyoru es ugy szepseges Antalya, ahogy van es mar kb. 20 alkalommal voltam ott. :)
Antalya 2016.10.09 10:02:03
@Muscari: Tudom, nem jol, de az 800 km es 1000 km-re volt Antalyatol, mert azert ott nagy tavolsagok vannak. Torokroszag egy 1000 km X 2000 km-es hatalmas orszag, nagyreszt egy felsziget. :)
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..
Antalya 2014.06.14 09:31:09
@avocado_: Hello Avocado! Tudod,itt nem is volt soha rendszervaltas, mert hulyebbek, gonoszabbak es irigyebbek es ostobabbak meg agresszivabbak lettek az emberek sokkal, mint amilyenek regen voltak. Itt a diktaturahoz es az onkenyuralomhoz meg mindig ugy ragaszkodanak 2/3-os birka szavazatok formajaban, mint az agyonvert es megnyuzott kutya a vele rosszul bano gazdajahoz! Isten hozott Magyarorszagra 2014-ben! Egy kenyszebol itt elo es itt szenvedo kanadai-magyar. A magyar reszet nagyon szivesen letagadnam! Mielott megkerdezik, hogy miert nem megyek vissza Kanadaba: Azert nem megyek meg vissza, mert meg sok elintezetlen dolgom van itt a helyi magyarokkal!