Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chalky White

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
Chalky White 2017.09.16 10:19:09
@dr. Szopjatok Lemind 002: hát ja te is itt vagy
A politika és a vallás után a legkönnyebben kirobbantható vitatémát hazánkban a szinkron jelenti. Ellenzői és rajongói két olyan kibékíthetetlen tábort alkotnak, melyek tagjai akkor se tudnának közös nevezőre jutni, ha az életük múlna rajta. Ebből nem lenne feltétlenül balhé, csakhogy a…..
Chalky White 2017.07.25 19:38:24
@Im just here for the comments: jaja, múltkor én is visszaváltottam valamelyik filmnél az eredetire, pedig az egész heti multikultis meló után nem vágyom idegennyelvű filmekre, feliratot olvasni meg főleg nincs kedvem.

Talán lesz itt egy hangmérnök aki felvilágosít minket miért van ez.
100. Baha Men: Who Let The Dogs Out www.youtube.com/watch?v=Qkuu0Lwb5EM 99. Bryan Adams - Rod Stewart - Sting: All For Love http://www.youtube.com/watch?v=ofA3URC1wyk&feature=kp 98. Paula Abdul: Rush, Rush http://www.youtube.com/watch?v=yqyIaNWP0T0&feature=kp 97. Joan…..
A standup egy állati nehéz műfaj. Lehet monomániásnak tűnök azzal, hogy ezt emlegetem, de nem érdekel, tessék odaállni a tükör elé otthon, és csak tíz percen át folyamatosan könnyednek és viccesnek lenni. Ha megy, ki lehet állni ismeretlen emberek elé, és elmondani ugyanazt,…..
Chalky White 2016.09.24 20:49:57
@BéLóg: ha te meg magasabb szinten művelnéd a németet tudhatnád hogy az urlaub az szabadságot is jelent.
Talán emlékszik mindenki arra a kiszivárgott köztévés belsős utasításra, amely szerint nem lehet menekült gyereket mutatni a híradóban. A tiltásnak ezennel biztosan vége, az M1 most már bátran mutat fiatal migránsokat. De még hogy! Reggel többször is leadták, a honlapra pedig…..
Nem túl gyakran írok ennyire friss, gőzölgő kupac szar fölött, de most... Deutsch Tamás makog a tévénkben, a nappalinkban. Esküszöm, a két kutya vonyít. Az állatok sokszor okosabbak, mint a politikusok. Mindig. Mint egy felhúzható pléh majom, Tamáska úgy nyomja. Levegőt sem…..
Chalky White 2015.10.07 06:38:48
Az Új Időszámítás első hete után pont ugyanolyan zavartalanul áramlanak keresztül rajtunk a menekültek, mint a Régi Időkben, mégsem volt teljesen értelmetlen a röszkei zavargás kirobbantása. Lehet mutogatni micsoda erőszakos állatok ezek, és tanári módon szopórollerre…..
Ügyesen alkudozott a szerződéséről Szabó Zsófi akkor, amikor átigazolt a TV2-ről az RTL Klubra: havi egymilliós gázsit kap akkor is, ha egy percet nem szerepel a képernyőn, márpedig tavaly ősz óta mindössze 25 alkalommal láthattuk RTL-műsorban. A Bors infói szerint a színésznő…..
Elérkeztünk kommunikációs tréningünk harmadik fejezetéhez, amely talán a legnehezebb. Arról szeretnék számot vetni, hogy mi az, amivel a férfiakat lehet halálosan felidegesíteni, vagy kibillenteni a béketűrésből. Egyébként egy, egy poszttal is, amit nő írt, azt már látom,…..
Nagyon örül az egyszerű ember lelke, mikor a nemzeti együttműködés rendszerét nagy atomcsapásként éri a valóság, mégpedig a benne résztvevők közreműködésével. Nincs is annál szebb élmény, mikor az ilyenkor felszínre kerülő keresztény nemzeti konzervatív értékek…..
Bizonyára parázs vita kerekedik majd arról, valóban ez az öt dolog volt a legnagyobb baj a kétharmados többséggel. Mivel a Szegedi Kattintós nem tartja magát tévedhetetlennek (ellentétben néhány politikussal), nyitottak vagyunk minden vitára azzal kapcsolatban, hogy el lehetett…..
Chalky White 2015.01.22 19:14:13
Két hétre eltűnt a Főnök. Hiányzott, na. Mert ne szépítsük, nélküle káosz volt. Még egy olyan, normális esetben piszlicsáré és triviális ügyben is, mint egy útdíjkiterjesztés. De most itt van és megmondta a tutit. Tudjuk, hogy indult: szólt a Miska, kell a della. Pár nap…..
Nagyjából senkit (na jó, rendkívül kevés embert) érdekelhetett 2012-ig Hashima szigete, ami nem is csoda, hiszen egy teljesen elhagyatott helyről van szó, ahol folyamatosan pusztul minden. Aztán jött James Bond és a Skyfall… Valószínűleg nem csak a megrögzött James…..
El a kezekkel Váradytól!Szabad kábítószerezést a nagyhangú milliárdosoknak!Picsába az oknyomozó újságírással, ha új-szoclib celebecskék disznóságai derülnek ki!  (Deutsch Tamás)         1. Deutsch Tamás haverjai általában úgy lettek milliárdosok, hogy bementek…..
Örülnek a balliberális oldalon, hogy Orbán összerúgta a port Simicskával. Nehéz elhinni, hogy tényleg ennyire rövidlátó emberek vannak az ellenzék soraiban, akik nem képesek tovább látni a saját orruknál. A kommunista gyökerű ellenzék és médiája háttérbe…..
Vasárnapra virradóra helyére került a német megszállás áldozatainak emlékművének szoborcsoportja. Az éjjeli órákban, kordonok és rendőrök védelmében emelték be a már álló oszlopok elé az angyalt és a sast. Az eddig sem dicső, eddig sem méltóságos történet…..
Van az a jelenet a Gyalog galoppban, amikor megjelenik az isten a lovagoknak, és azok mindenféle baromságot csinálnak, térdre borulnak, irgalomért könyörögnek, nem vetik rá a tekintetüket meg ilyesmi, az úr meg tökre felbassza magát, hogy már csak az hiányzik, hogy rázendítsenek…..
Ha valakinek a véleményére még súlyos szükség volt az egész kormány kontra RTL Klub pofozkodásban, az nyilván Rogán "Louis Vuitton" Antal, akinek a legújabb Facebook-posztja szerint egészen addig tetszik a bulvár világ, ha ő mondja meg, hogyan mutogassák benne. Most nem úgy…..
A Nagy Médiaháború hetedik napján az RTL Klub Híradója újabb frontot nyitott, és kicsit megpiszkálta Orbán Viktor lányának esküvőjét is, illetve az ott történt Sajnálatos Események utóéletét, egy olyan csodálatos riportban, hogy azóta is csettintgetünk. Van itt minden, de…..
Megvan a magyar közéletnek a maga slampos bája, amivel vidám pillanatokat tudunk okozni barátainknak. Mikor egy megbeszélés késői szünetében fölugrasz a netre megnézni mi a pálya itthon, és nem lepődsz meg, hogy a kormány igyekszik minimalizálni az új adó okozta veszteséget a…..
Chalky White 2014.06.11 20:07:49
@Benjamin Eisenberger: istenem te kibszott egy idióta vagy. Szerinted ki fizeti a végösszeget? Amúgy itt nem a lóvéról van szó ha esetleg túl korán kapcsoltál el.
Salgótarján, ismét. "Politik ohne Populismus -- das ist eine Illusion." - kezdődik a német arte.tv videójának leírása, és a mondatot nyelvtudás nélkül is érti mindenki. A német tv-stáb a magyarországi szociális feszültségekről és a szélsőségek megerősödéséről…..
Chalky White 2014.04.21 11:49:37
@kormányváltó Wartburggal: pl engem, mert nem csak magáról állít ki szegénységi bizonyítványt ezzel a mutatványával.

Emlékszem még azokra az időkre nemrég amikor az osztrák boltokban ki volt téve hogy magyar ne lopj.

Ilyenkor én szégyenlem magam a "polgármester" asszony helyett is.
Emelje fel a kezét az, aki, hallott már Rogán Antalról. Most azok engedjék le, akik nem hallottak a vagyonnyilatkozatáról. Jól van, Obersovszky fiam, kimehetsz. És ha lehet, a büdös életbe' a lábadat be ne tedd egyetlen olyan intézménybe se, aminek bármilyen köze is van a…..
Chalky White 2014.04.08 14:48:28
@exlex4: ó nézd már egy fidesz szavazó :-D