Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aryanne

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Salman Rushdie forgatókönyvírásba kezd, a brit-indiai regényíró Next People címmel ír tévésorozatot a Showtime részére, írja a deadline. A televíziós projekt a kortárs amerikai élet különböző aspektusait tárja fel. Mikor pár hónapja felröppent a hír, hogy már dolgozik…..
New York a világ egyik legdrágább városa. A szállodai árak rendszerint az egekben, cserébe viszont egészen piszkos és lelakott szobákat lehet találni. Így aztán az "olcsó utazás New Yorkba" rendszerint elérhetetlen terv.Január-február az, amikor a Nagy Alma szállodáiba…..
Az eredeti Helyszínelők mellé visszajött a készítő Zuiker, hogy valami életet leheljen a 10. évadában igencsak kínlódó veteránba. A nyitó epizód mozgalmasabb és feszültebb is volt, mint az előzőek, igaz, volt egy cliffhanger az előző körből, amit fel kellett oldani, és igen,…..
Tegnap 19:26 óta másképp forog a Föld, már ha forog egyáltalán. Én sajnos nem láttam élőben a nagy dirrel-dúrral beharangozott világfordító tévés reklámeseményt, épp a végéből csíptem el egy jelenetet, amikor a nagyon trendire és fiatalosra fodrászolt marketinges (szerintem…..
A vak lány és a kasmíri terrorista románca bollywoodi körítéssel. Fanaa OST - Tere Hath Mein  A 2006-os Fanaa készítői nem kockáztattak, a vitatott hovatartozású, gyakorlatilag háborús övezet Kasmír tartomány helyett átvitték inkább az egész produkciót Lengyelországba,…..
"Ő itt Bodza. A kép néhány napja készült, a kuty épp hathetes rajta. Anyja foxi, apja puli - hogy ebből mi lesz, nem tudom. A szőre napról napra hosszabb, ám hiperaktív, rágcsálós-szaggatós eb, felmosni-söpörni nem lehet mellette, mert azonnal rárombol a mozgó partvisra, és…..
Aryanne 2009.12.11 12:22:24
@CoLeTT: kösz az érdeklődést, egy éve nem jártam ezen az oldalon, most is csak véletlen, de megláttam a kérdést: Hát így fest:

www.flickr.com/photos/anitabudapest/3342254010/
A nyár a vajaskenyér szezonja is. És mi passzolna jobban egy szelet vajaskenyérhez, mint a paradicsom? (pl a paprika, az uborka stb.:)) ..de itt most nem erről lesz só ..ill.szó:) Rémülten látom azt az egyre terjedő rossz szokást, miszerint a friss paradicsomgerezdeket* egyesek…..
Ma nagybevásárlást tartottunk, és ismét beleszaladtam szokásos problémámba: hogy egy akkora hiperszupermarketben, mint a fél kerület, nem lehet citromos joghurtot kapni. Ne röhögjetek, ez tényleg gond, ugyanis nem arról van szó, hogy a D-betűs cég nem gyárt már olyat. Gyárt. Csak…..
Félrefordítások Jól vagyok 2008.11.02 10:10:00
hariel (RJB) egy újabb találattal jelentkezik:Néhány napja az Animal Planeten (vagy a Spektrumon?) volt valami film a cápákról, amiben az egyik merülés után lementek a hajó kabinjába, és elhangzott egy szép magyarítás:- Kérsz egy csésze teát?- Nem, kösz. Jól vagyok. (Mivan?)Nem…..
A méltán híres "becsajozós" rész, sokak nagy kedvence. Gyerekkori videó, egy kísérlet a szexualitásról. A gyerek Jarod szerint ez csak biológia, reprodukció. Sydney mutat egy másik aspektust. Jarodon EKG és EEG, majd egy bizottság előtt, üvegfalon keresztül életében…..