Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajekcsaba

10 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami a híradásokban a főhelyet kapja: Európa kancellárjai, miniszterelnökei, mindenféle nyakkendős halljakendjei egymást túllicitálva nyüszítenek, és könnycsorgatva sajnálják a népüket az energiaárak emelkedése miatt. Ami a híradásokból kimarad: Mindeközben az ásványolaj-társaságok hatalmas…..
Számomra egyértelműen jó hír, hogy ez a párt (FPÖ), ez a szélsőjobboldali-populista, idegengyűlölő párt, amely a saját szavazóbázisának növelése érdekében most éppen a pandémiát használja fel a kampányának mocskos hátterére, magát lavírozza oda, ahova elődei, a nácik is valók.A történelem…..
Méghogy a pénznek nincs szaga? Dehogynem. Messziről bűzlik a rénszarvas-ürüléktől. A Télapó meg bűzlik a pénztől. Megölték a krampuszok ezt a jólelkű öregembert, és bedobtak helyette egy bekokainozott porszívóügynököt (…vagy az a szerencsétlen kaporszakállú nem tudta tovább fizetni a rénszarvas-szán…..
Segítsetek! Van-e jogom a házikedvencként tartott (…tudom, egy felsőbbrendűségi izében szenvedő állatkínzó vagyok…) cicánk tévesen bejegyzett ivari állapotát (…nem, nincs neme, olyan nincs) a helyes változatra módosíttatni? Csak papíron! Hozzá se nyúlunk a micsodájához, azt már valaki bő 15 éve…..
Az austro-náci FPÖ bemutatta az év végi politikai képmutatás iskolapéldáját. Merthogy jó dolog ugyan a lázadósdi, a szabadságharcosdi (ugye magyarok?) sokat segít a pártnak is, de ha közben az FPÖ kötődésű vállalkozók nem tudnak rendesen pénzt keresni, az már az öntökönrúgás minősített esete. Na…..
hajekcsaba Zombitámadás 2021.12.13 11:51:34
Az eredeti felállás az volt, hogy JOGUK LEGYEN NEM oltatni magukat. Most már a zombik AZT A JOGOT TÁMADJÁK, hogy más, saját akarata szerint oltathassa magát. Kórházat támadtak meg, és már több helyen is agresszíven zaklatták az oltószemélyzet az oltásellenes banditák Ausztriában. Néhány orvos…..
Megindult a Közösségi Nyálcsere Program. A járványtagadó közösség új formát talált ki az összetartozás kifejezésére. A majmok bolhászkodnak, jópár emlős szeretetteljesen mosdatja a másikat, a vizilovak farkuk gyors csóválásával egy kis friss ganéval spriccelik be a csorda többi tagját. Ez a közösség…..
Hulla pedig legyen ám…! De nem akármilyen. Nem kell, hogy szép legyen, se fiatal, de legyen szófogadó hulla. Olyan, aki tudja és érti halálának üzenetét. Árulókból van elég, legalább a hullák mondjanak igazat! Belehalt az oltásba. Ennyi. Nem kell variálni. Ezen már hetekig csámcsoghatnak a frissen…..
Mi magyarok (elnézést: Magyarok) kevés dologban értünk együtt bárki mással ki nem ugyanabból az ős-turuli seggből pottyant alá, na de az utáljunk mindenki mást…ebben bárkivel. Feltéve, ha hajlandó azt utálni, akit mi kijelölünk neki. Ja, és ha hajlandó azonosulni a hitvallásunkkal Jézus árpádi…..
Gratulálok! Így kell stílusosan orcánfosni egy teljes nemzetet. A mosolygós, fehérgalléros osztrák elit megtalálta a legjobb módját annak, hogyan lehet megalázni a covid-cellákba zárt népességet. Hogyan kell két-három pohár 200 eurós pezsgő felcuppantása után, felduzzadt hólyagból vizelve…..
Év végi kínzó kérdésnek kaptam ma egy vádlotti idézést a bíróságtól indoklás és iratok nélkül, úgyhogy most fogalmam sincs konkrétan melyik ügyről lehet szó (nagyon sokan fenyegetőztek már ezzel a praxisom során), és a téli törvénykezési szünet végéig valószínűleg…..
hajekcsaba 2010.12.28 21:17:21
@szimplalány: De. Mindet bejelöltem egyszerre, és működik. :-)
w Azurák Csaba, baszd meg 2006.12.10 20:03:00
...ha simán lenyúljátok a sztorit, akkor csak marad minden a régiben. De - ha már felhívsz, - ha megígéred, hogy meghivatkozzátok a forrást,- ha én csinálom meg és küldöm el nektek a chates accountot,- ha ezután még azt is elmagyarázom, hogy azért nincs attachment, mert a képek a…..