Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BiztiBoy

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét összeválogattunk néhány gyönyörűen kivitelezett cctv rendszert csak nektek csak most :D Jó szórakozást!:D Ez az igazán átgondolt és alapos munka!!!:DD Egy kicsit felakasztotta magát... A NAGY TESTVÉR MINDIG FIGYEL Biztos felvette a garázdákat, alapos és…..
Üdv minden kedves bloggernek/olvasónak. Elnézést, nem volt időm az elmúlt néhány hétben időt fordítani a blogra,de ne csüggedjetek, nem sokára jön az új bejegyzések időszaka:)   ..
A legtöbb kamera ugyan azt a chip-et használja. a különbség a kamerák közt általában csak a "doboz", a lencse, és az energia felhasználás a működéshez. A megfelelő kamera kiválasztása a DVR-hez (Digital Video Recorder) nem is olyan egyszerű mint elsőre gondolnánk. 6 fajta…..
"Aki keres az talál" tartja a mondás. Egy kis csokorba összeszedtünk néhány gyöngyszemet a technikusok rémálmaiból. Jó szórakozást! ..
Ahogy az első cikkben már említettem, a statisztikák alapján az összes betörés 9% - a történik a garázson keresztül, vagy annak segítségével. A leggyorsabb és legegyszerűbb bejutási lehetőség egy ingatlanba a nyitott garázsbejárón keresztül vezet. A garázs az egyik kedvenc…..
A legjobb hely a kamera elhelyezésére több szemponttól is függ, például a kamera felvételi minőségétől, annak a megfelelő installációs lehetőségeitől.Jó észben tartani, hogy az eszközt úgy kell elhelyezni, hogy folyamatosan teljeskörű felügyeletet biztosítson otthonod vagy…..
Az Egyesült Államokban minden 8. másodpercben törnek be valakinek az otthonába. A statisztikák szerint hogyan érik el céljukat a betörők? Hol jutnak be az épületbe?Sok ember megrökönyödve fogadja a tényt, hogy legtöbbször a bejárati ajtón keresztül vezet az útjuk(34%) a…..