Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KullWahad

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       " Miért folyik a politikai harc? Miért? Az erőforrások birtoklásáért. És az természetes, hogy az erőforrások működtetésében a párt a híveinek kedvez. Ne legyünk hipokriták! Ez a lényege az egész dolognak. "       (Kerényi Imre, miniszterelnöki megbízott 17 00-tól)        Ez a lényege…..
KullWahad 2016.03.11 00:28:59
@KullWahad: Kimaradt, ezért utóirat: és persze lesz ennek lefolyása után kb. 1,5 millió, amelyik szépen egészségesre nyalja az említett hátsókat...
:-(
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Sziasztok,   Húgom sztorija, kicsit felhúztam magam rajta. Okulásképp.   Munkahelyben nem bővelkedő régióban él férjével kislányával.   Középvégzettségű, adminisztratív munkakörben dolgozott pénzügyi…..
KullWahad 2016.02.27 20:09:55
@Zsuzsi25: Ezt azért még beszéld meg Tömjén Zsolttal, Köteles Lacával és Kovács Ákossal.
Mert szerintük rohadtul nem érdekes, hogy mi lesz a megszületendő gyermek későbbi sorsa, csak szüljék jól teli a Kárpát-medencét a magyar nők.
Éveken át elvoltam úgy, hogy nem jártam a Reichstag kupolájában, egyszerűen mert nem tetszett. Értem én az építmény szimbolikáját, hogy nem akarták ugyanazt az épületet helyreállítani, amit a Német Birodalom építtetett saját központjául, és melynek leégése Hitler…..
KullWahad 2016.01.22 01:45:41
"A biztonsági előírások miatt már nem lehet csak úgy feljutni - pontosabban állítólag aki helyben jelentkezik, az is bejut néhány óra múlva, de nekem nem volt kedvem kísérletezni".
A Tierpark oldalában, a Roma Áldozatok Emlékparkja mellett van egy kis épület,egy kávézó. Amellett pedig áll egy nagy konténer. Ez előtt kell hosszabb-rövidebb ideig sorba állni - valamilyen érvényes, fényképes igazolvánnyal! - annak érdekében, hogy aránylag hamar meg tudja valaki nézni a kupolát.

Ami célszerű: kb. reggel 1/2 8-ra odaérni, hogy mikor pontban 8-kor kinyitnak, ne álljanak túl sokan előttünk a sorban! :-) Viszont aznapra és még két napra előre lehet kérni belépőt, félórás időközökre. Két monitoron is láthatják a sorban állók, hogy melyik időpontokra mennyi szabad hely van még.
Miután bejut az ember, pár percen belül kinyomtatnak egy névre, igazolványszámra szóló A4-es engedélyt-tájékoztatót,amit majd a bejáratnál kell felmutatni a beengedéshez. Én 2015. dec.30-án reggel voltam ott, vagy 30 percet vártam és aznap 12:30-ra "ütemeztek" be.

31-ére akkor még félóránként 100 fő is bemehetett, igaz, aznap csak du.2-ig lehetett látogatni az esti nagy ünneplés miatt.
Az épületbe kb. a reptereken szokásos átvilágítás/vizsgálás után, egy csoportvezetővel lehet átjutni, aki az adott időpontra összegyűlteket vezeti át. A felliftezés után lehet kérni - minden ingyen!!! - több nyelvű programmal fülhallgatós lejátszót, ami kupola belsejében adott helyeken elmondja, merre mit lehet kifelé látni, meg kis történelmi ismeretterjesztést is ad.

Addig marad az ember, ameddig akar (ill. este 10-ig, ha jól emlékszem).
Azt mondták nekem, hogy interneten sokkal hosszabb "sorállás" van, kb.2-3 hétre előre.
       ( Rituális prelúdium : Lánczi Andrásról elmondhatjuk, brutálisan megbukott egyetemi professzorként, hatvanéves korára egyetlen egy C kategóriás publikációja van. G.Fodor Gábornak értékelhetetlen a tevékenysége. Nulla. Ez a két ember áll a Századvég mögött, amely…..
KullWahad 2015.11.19 10:41:14
Orbán Viktor hazai pályán 2-1-re legyőzte a hajrában szépítő Norvégiát az Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján, ezzel kettős győzelemmel, 3–1-es összesítéssel kijutott a 2016-os franciaországi kontinenstornára. Több szempontból is történelmi jelentőségű…..
KullWahad 2015.11.17 01:04:53
           Édes bóbitás Magyarországocskám, úgy áll rajtad az ötvenhat, mint tehénen a gatya.  Tapsolsz te mindennek, ami mozog. Egy ideig csak hazudtad, hogy forradalmár voltál, de ma már hiszed is, mert úgy könnyebb. Pedig hogy beszartál, amikor a Jenőke megtalálta a…..
KullWahad 2015.10.25 00:40:04
Kerényi Imre bejelentette, hogy emberiességi okokból segélycsomagot kapnak a hazai befogadó-állomásokon lakó menekültek. A csomag várható tartalma: egy 2012-es IKEA-katalógus nagymagyarországos kulcstartó spongyabobos szexmaszk egy vödör csemperagasztó a megmaradt…..
KullWahad 2015.09.22 13:15:43
A 444.hu c. portál arról tudósít, hogy "Bencsik András, Bayer Zsolt és nagyon sok nyugdíjas azért vonult a szerkesztőség elé, mert a lap szögesdrótból Hitler-bajuszt rajzolt Orbánnak." Közben egy volt maszopos kormánytag "Őrzik a kerítést - zseniális képaláírás a CÖF…..
Amikor egy civilizáció nem tud megfelelni a saját magas igényeinek, avagy szükségképpen kirekesztővé kell válnia, mert az igényei érvényesítéséhez gyenge, akkor csak rossz választások vannak a civilizáción belül. Ilyen korban élünk, amiről éppen olyan kevéssé tehetünk…..
Ha már eljutottunk Skóciába, fillérekért előttünk hever a csodálatos felföld is. Leírhatatlan tájak, civilizáción túli hangulat, se térerő, se tömegközlekedés. Az Applecross-félsziget egy csoda, ha épp megmutatja magát a felhők között.   Az egész úgy kezdődött, hogy…..
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
Eddig valahogy úgy képzeltem el a Nagy-Magyarországot visszasíró Wass Albert-fan bőgatyás szubkultúra képviselőit, hogy ha valami fontos nekik, akkor a szép magyar nyelv ápolása biztosan az. Mert ugyan hogy is lehetne kipicsázni a románokat Erdélyből, ha minimumként nem beszéljük…..
A fülkeforradalom győzelme után az Orbán-kormány számos olyan törvényt hozott, amelyek a közbeszédben „lexekként” híresültek el. Közös jellemzőjük, hogy vagy a kormányzati erőkhöz közel álló személyeket/gazdasági szereplőket hozzák előnyös helyzetbe, vagy éppen…..
           Írország népe ma óriási többséggel beemelte az ország 78 éves alkotmányába a melegházasság intézményét. Az ország egészségügy minisztere, az Európai Néppárthoz tartozó Fine Gael tagja azt nyilatkozta: "Mindig egyenlő polgár akartam lenni. Ma az lettem".…..
A GDP-növekedésünk forrásai: - csökkenő -- ám agyontámogatott, tehát hosszasan nemzetgazdasági veszteséget produkáló -- külföldi beruházások termőre fordulása, az egyenleget csak a Jóisten tudja, - rezidens külföldi (multi) működőtőke és tőkepótlás, - multik magyar…..
Pár hónapja mutattam egy videót a budapesti állatkertről, és említettem, hogy a Vidám Park egykori területének egy részét is elkezdték benépesíteni, egyelőre félideiglenes jelleggel. Ez a cukiság-cluster például nem akárhol hangoskodott... ... hanem az egykori…..
Mindenki szeret a győzteshez húzni, így még 2014-ben is csak úgy nyomakodtak a hírességek Orbán Viktor mögött, ha beszédet mondott saját közönsége előtt. A korábban minden gátlás nélkül biodíszletnek állt emberek közül ma már sokan másként emlékeznek a közelmúltra. A…..
A Defacto blog elég világosan megírta a napokban, hogy a romák leszakadása a társadalomtól az általános iskola felső tagozatára már gyakorlatilag kész tény. Továbbmegyek, tény a születésük pillanatában is. A cigányság a társadalom alsó jövedelmi tizedeiben koncentrálódik,…..
          Kedves állampolgár, kérjük töltse ki az alábbi kérdőívet.            1. Mostanában sokat lehet hallani arról, hogy a miniszterelnök egy közönséges gazember, aki eladta Magyarországot az oroszoknak. Ön mennyire tartja fontosnak azt, hogy az országot ne…..
              Orbán Viktor hazudott. Nem tudjuk, hogy pontosan mi történt, annyit tudunk csak, hogy az nem történhetett meg, amit Orbán és a bunfordgerdái állítanak. Orbánék nem csak sejtették, hogy a Quaestor csődközelben van, hanem nagyon pontosan tudták. Olyasmit is…..
KullWahad 2015.03.28 23:06:14
@Kettes: "Hát én nem vagyok hajlandó ebben bízni. Akkor már inkább nem bízom semmiben. "

Van egy jó kitűzőm a következő felirattal:
Since I gave up hope I feel much better.
Lázár János mondá: "“Egyéni választott képviselő vagyok, akinek majdnem százezer választópolgára van, és nem találkoztam még olyannal, aki azt szeretné, hogy a felesége vagy a lánya vasárnap dolgozzon egy áruházban eladóként.” Brühühű. Elképzelem, amint a…..
... es 286 forint a dollar. ..
KullWahad 2015.03.10 22:52:44
KullWahad 2015.03.10 22:54:55
@KullWahad: - francba már...

a +1-et nandras01 2015.03.10. 13:29:23-hoz szándékoztam adni, véleményével való egyetértésem jeléül
KullWahad 2015.03.10 23:00:21
@ingyenebed: hogy mi van ma... ;-) veled is mélységesen egyetértek. A fekáliás államkötvényeiket nemsokára átnevezik békekölcsönjegynek. Ja,az nem jó: legyen harci,hiszen Orbán mindennel és mindenkivel,valamint folyamatosan harcban áll.