Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abszolút Igazság

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Nem valós veszély 2024.03.07 08:42:09
Már többször találkoztam woke idiótáknál azzal az érveléssel, hogy valami amit a jobbosok szeretnének elkerülni az "nem valós veszély". Pl. ilyen a migráció Magyarországon, hiszen nem vagyunk tele négerekkel, vagy a gyerekek transzneműsítése, hiszen nem vagyunk tele levágott pöcsű/mellű…..
Régóta lebegtettem már, hogy lesz egy ilyen cikkem, de mivel nem vagyok jómagam sem meggyőződve a kvóta 100%-os jóságáról, elég nehéz érvelnem mellette. De ellene is, mert látom, hogy egyes rétegeknek semmilyen más esélyük nem marad, csak ha megkövetelik tőlük a kvótázást. Egy ideális szemléletet…..
Abszolút Igazság 2019.11.05 21:10:29
Nem is azokkal a nőkkel van baj, akik be megütik az elvárt színvonalat és úgy akarnak bekerülni egy szakmába - csakhogy azok már benn is vannak. A kvóta nem róluk szól, hanem azokról, akiket normális munkaadó amúgy nem venne fel, mert van helyette jobb jelölt is, de nemiszerv alapon mégis fel kell vennie :-/

Azokkal van komoly baj, akik például tűzoltók akarnak lenni, de nem képesek egy magatehetetlen embert kivinni az égő házból, hát kirinyálták maguknak a kedvezményes elbírálást...

A női kvóta általában csak a minőség romlását eredményezi, de éles helyzetekben életeket is veszélyeztethet:
www.returnofkings.com/127819/australian-fire-departments-female-firefighter-quota-of-50-will-get-people-killed

Ausztrália New South Wales államában 50%-os női kvótát vezettek be a tűzoltóknál. Eddig 3-5% körül volt a nők aránya, ugyanis elvárás volt az, hogy egy tűzoltó képes legyen eszméletlen társát biztonságba menekíteni. Ezért a felvételin egy 90 kilós súlyt kellett elvinniük 20 méterre. A kvóta érdekében ezt a női tűzoltóknál 30 kilóra és 10 méterre csökkentették, polkorrektségi okokból, emberéleteket veszélyeztetve.

1. Férfi tűzoltóként rábíznád-e az életed egy ilyen kvótanő munkatársra?
2. Lennél-e ájult áldozat, akit egy ilyen kvótanőnek kellene kimentenie az égő házból?
3. Vajon a férfi vagy a kvótanői tűzoltók mennek-e be az életveszélyes helyekre?
4. Vajon azonos fizetést kapnak-e a kvótanő tűzoltók?
Pamacsblog A brit kékek 2018.09.18 20:53:44
A kívánatos típus minden színváltozatnál azonos: középhosszú, erőteljes, izmos test; erős, arányos lábak; kecses, kerekded mancsok. A fej gömbölyű, jól fejlett pofával; a fül apró, az orr rövid. A szőrzet rövid és tömör. A brit rövid szőrű macska az egyik legintelligensebb, legbájosabb cica, amely…..
Abszolút Igazság 2018.09.19 01:03:31
Ha úgy érzed, hogy az építkezés kezdetén nem vagy elég lelkes, a falazás megkezdésekor biztosan minden meg fog változni. Végre egyszerű halandóként is felfogható méretűvé válnak a helyiségek, látod a konyhapultot, a gyerekszobákat. A nyári melegben még azt is át tudod élni a csupasz falak között…..
Cikkválogatás: Mégsem macsókkal lépnek félre a nők... Miért a buta nőket szeretik a férfiak?- I. rész Miért a buta nőket szeretik a férfiak?- II. rész Egyesült Arab Emírségek: reál tudományokban tarolnak a lányok Hódítanak a modern "csajozós technikák" Hogyan hatnak a reklámok a…..
Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idő, mindig esik az eső – talán ismerős a népdal szövege. Miközben a javak, az élelmiszer, a víz és az energia igazságtalan elosztásáról több könyvtárnyi szakirodalom áll rendelkezésre; bizony sajnálatos, hogy a…..
1. Használj olyan nyelvészeti torzszüleményeket, mint a „ciszheteró”, és az öt egyetemi és jogvédő haverodon kívül senki nem fog érteni. Főleg használj ilyeneket, ha amúgy költő vagy. 2. Tegyél úgy nyugodtan, mintha a veled ellentétes véleményen lévők egyszerű, hülye…..
Abszolút Igazság 2015.09.13 00:32:23
@hazafias blog szerk.: A valóságérzékelése.
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
Egyre többeket nyomaszt, hogy a feminizmus, amely eredetileg a nők egyenjogúságáért létrejött mozgalom, mára önmaga paródiájába csapott át. A harcos és erőszakos feministáknak sikerült egy álszent, férfiellenes gyűlöletcsoporttá degradálni a mozgalmat. Eljutottunk oda, hogy…..
Abszolút Igazság 2015.07.30 19:28:47
@eßemfaßom meg áll: "Polgártársak, szereljenek minőségi zárat az ajtóra mert a betörö a könnyebb utat választja" akkor szerinted a betörések áldozatait hibáztatják?

(feminista üzemmód on)
IGEN! Ne a háztulajdonosokat tanítsák a ház bezárására! Tanítsák a betörőket arra, hogy ne törjenek be! Az áldozat nem tehet arról, ha betörnek hozzá, és a betörőnek akkor sincs joga betörni, ha tárva-nyitva áll a lakásom ajtaja!
(feminista üzemmód off)
Abszolút Igazság 2015.07.30 19:47:47
@nagybalfasz: "Ráadásul ugye ha lehet hinni a statisztikáknak"

Ez a kulcsszó. A feministák abba az irányba nyomják a közhangulatot, hogy egy csúnya nézés is erőszaknak számítson, mert minél több az erőszak, annál nagyobb szükség van rájuk. Ez is csak ugyanolyan biznisz, mint a cigányjogvédőké, kellenek az áldozatok: ha nincs sárkány, nincs szükség sárkányfűárusra sem.
Abszolút Igazság 2015.07.31 13:21:41
@Brendel Mátyás: Válogasd meg a szavaidat, légy szíves, nem őriztünk együtt disznót.
Valóban, mindenkinek joga van seggrészegen fetrengeni egy sikátorban, törvény nem tiltja szerintem. De az illető felelőssége is, hogy ezt megteszi-e, és így könnyebben válik bűncselekmények áldozatává. És nem csak a nők, egy férfit is megverhetnek szórakozásból a cigányok, seggbe kúrhatnak a buzik, kifoszthatnak a drogosok stb.
A különbség csak annyi, hogy ha egy férfi esik így áldozatul, akkor nem megy az össznépi nyígás, hogy tanítsák meg a markecolóknak, hogy markecolni tilos.
Drága Réka! Olvastam leveled, és mit mondjak, nagyon köszönöm. Jó, hogy időben szóltál, nem vettem még meg a neked szánt csokrot, sem a félárú múzeumjegyet. Most akkor nem is fogom. Mert közölted: nem kéred. Azt is megírtad szerencsére, mit kérsz nőnapra. Azaz dehogy…..
Deansdale A margó tragédiájára 2014.12.04 11:13:54
A nőkertben (link nincs) valaki egy németországi gyilkosságból akar tőkét kovácsolni a magyar feminizmusnak a pécsi rendőrség szapulásán keresztül. Tény: van a világban 1%-nyi agresszív baromállat, aki képes másokat megerőszakolni, agyonverni. Tény: ezért a többiek nem…..
Abszolút Igazság 2014.12.29 16:16:39
@Ahasverus: Szép Ernő nagy egér volt ám! Máig őrzök egy újságkivágást, Óda Lőwy Árpádhoz c. művével :-)))

A feministák és a humor, LOL. Ne felejtsük el, hogy az akkor inkább csak fura szerzet feministákat több jóindulattal nézhette a költő. Kíváncsi vagyok, mit írt volna a mi korunk harcos gendermagos fanatikjairól.
Legújabb sorozatunkban minden héten kiválogatjuk a hét legszebb-legjobb új magánhirdetéseit az Otthontérképről! Alapvetően a szép fotókat, valamint a pontos és hasznos információkat vesszük alapul. Vagyis a legnagyobb esélye annak lesz bekerülni a heti válogatásba, aki a lehető…..
Deansdale A nagy titok 2014.05.09 09:39:40
Az emberiség civilizált fele úgy tesz, mintha nem értené, hogy miért utálja egyik rassz a másikat. Pontosabban majdnem mindegyik majdnem mindegyik másikat - de kizárólag abban az esetben, ha egy területen kénytelenek osztozni. Egyszerű megoldás lenne a szociológusok által régóta…..
Abszolút Igazság 2014.05.10 13:23:40
@aldum: "Dehogynem, csinaltak ilyen felmereseket, fiktiv kisebbseggel (pirezek), bizony kiderult, hogy eleg sokan bizalmatlanok veluk szemben."

A szóban forgó közvélemény-kutatásban az volt a kérdés, hogy befogadna-e piréz menekülteket az országba. Ennyi és nem több. www.tarki.hu/hu/news/2008/kitekint/20081001.html

Az átlag polgár agyában kb. a következő játszódhatott le: pirézek, még sose hallottam róluk, csak valami nagyon távoli nép lehet, a hangzása alapján tán valami őserdei törzs. Ha idejönnek nyelvtudás nélkül, dolgozni sem nagyon fognak tudni, nekünk kell majd eltartanunk őket is. Hát ne jöjjenek. A másik egyharmad meg talán arra gondolt: szegény menekültek, hát ha üldözik őket, kapjanak menedéket, ennyit kibír a költségvetés.

Ha az lett volna a kérdés, hogy "utálja-e Ön a pirézeket?", és arra születik közel 2/3 igenlő válasz, akkor lenne helye itt ilyen következtetéseknek, hogy a magyarnak mindegy, csak utálhasson valakit.

Na. De a pirézektől nyilván senki sem retteg. Viszont, ha valaki nem fogadna be egy ismeretlen, soha nem is hallott népet, az még elég messze van az utálattól, a bizalmatlanság pedig teljesen jogos.

Ezért durva az a csúsztatás, mikor értelmes, tájékozott emberek is azon szörnyülködnek, hogy hát hogy lehet utálni egy kitalált népet - pedig a felmérésből csak annyi derült ki, hogy egy ismeretlen, egzotikus nép menekültjeit nem szívesen fogadnánk be.
Az internet kurva veszélyes hely, pár óvatlan klikkolás, és az ember menten a szellemi nyomorúság legmélyebb bugyraiban találja magát (nem, nem a valovilag.hu-n), ott ahol ilyeneket írnak:  A kauzális asztrológia a súlypontokat a horoszkóp ábrákban levő negatív karmikus…..
Abszolút Igazság 2014.01.17 22:22:55
@Peter_Cs: Pedig kuruzsló és nyilván képtelen érdemben segíteni az, aki a saját válsághelyzetét is láthatóan csak elmélyíteni képes, megoldás helyett.
Abszolút Igazság 2014.01.17 22:27:48
@Gerle Éva: Mondom én, hogy nem vagy hajlandó észrevenni a helyzetedet :-) Nem csak az én véleményem, olvass vissza, hányan próbáltak már jóindulatúan szólni neked, hogy okosabb lenne leállnod. De szerinted nyilván mind trollok meg Férfihang-aktivisták, hát ne is hallgass rájuk, hadd menjen tovább a cicaharc!
Abszolút Igazság 2014.01.17 22:53:06
@Peter_Cs: Ne viccelj már, mi a fenéért irigykednék rá?
Deansdale Csak az idióta 2013.05.14 19:06:49
Igen, jól látod, csakazolvassa, ez neked szól, az idióták vezérének, a hülyeség zászlóshajójának. És nem érdekel, hogy ezután a blogodon megírod, hogy most csúnyát mondtam rád, nahát, ide süllyedtem - teljes mértékben hidegen hagy a véleményed. Majdnem végig bírtam…..
Abszolút Igazság 2014.01.06 15:12:28
@calealenta: Nem én találtam ki, elhiheted. Maga a bloggerina dicsekedett ezzel a blogján. Olvasgass a decemberi bejegyzései között.
Félreértések elkerülése végett: tévésorozatokról fogok beszélni, mert arra van kedvem. További tisztázásképpen azt is közölném, hogy tévém ugyan nincs, de netem az van, ezért belenézegetek pár izgalmasnak ígérkező sorozatba, többnyire angol eredetiben. Naszóval... Zsibbad…..
Abszolút Igazság 2013.03.06 18:36:22
@zriff: A rém rendesben mindenki szánalmas idióta, és éppúgy kifigurázza a férfiakat, mint a nőket. Az a sorozat abszolút gendersemleges módon kigúnyol mindenkit, aki csak megérdemli. Annak azért örülök, hogy a feministák is kapnak néha egy kisebb oldalba rúgást.
"This is No Ma'am's land!" :-)
Mottó: "Feminists do not want equal status with men; they want equal status with the men at the top." ---------------------------------------------------------- Gyakran felmerül feminista részről az igény, hogy nincs egyenjogúság (és láthatatlan patriarchális elnyomás van), amíg nem…..
Abszolút Igazság 2013.03.06 18:30:09