Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f72t

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán még emlékeztek, a múltkor írtam arról a bécsi konferenciáról, melyen volt szerencsém meghívottként részt venni. A beszélgetés akkor a határ menti együttműködésről, a munkaerőpiacokról, munkaerő-vándorlás aktuális kérdéseiről szólt. Megígértem, hogy az akkori…..
A 2011. március 11-én kezdődött fukushimai atomkatasztrófa rémületes időszak volt az egész világ számára. Egyes korai beszámolók írtak arról a sugárzásról, amit a szél az USA és Kanada nyugati partjaiig is elvitt és több nemzetközi cég elmenekítette a személyzetét…..
A cikksorozat előző részeiben a tavaly novemberi kaliforniai népszavazásról, az idei washingtoni kezdeményezésről, és más államok korábbi vagy újra aktuális GMO-jelölési törekvéseiről, termesztési tilalmairól esett szó. A mostani befejező részben az Európai Unióban és…..
f72t 2013.02.27 13:09:50
@Bob_: Telesen egyetértek miután vegyi anyag előállítással foglalkoztak és foglalkoznak most is. Hiszen mindenki által most már köztudott, hogy a gmo növényeikhez csak az ö kemikáliái használhatok. De igazából én azt nem értem, hogy egy olyan céget ami már világhírű felháborodást keltett mért kell be engedni és hagyni, hogy folytassa tevékenységét