Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tisza-tavi Móni

123 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a tavasz! Jaj de jó… Túrázni milyen jó!Mindenki nagy örömére kezdetét vette a tavaszi évszak, mind csillagászati, mind meteorológia értelemben is; az idő egyre melegebbre fordul, nő a napsütéses órák száma és hosszabbodnak a nappalok, míg az éjszakák rövidülnek és…..
Most csütörtökön, március 27-én kezdődik a „Menjünk Világgá…!” Utazási Kiállítás Miskolcon, melyen a turisztikai kiállítások soraiban – a budapesti Boat Show, FeHoVa, Utazás és a debreceni kiállítást követően – március 27-29. között a Tisza-tavi régió ismét…..
Tudtad-e, hogy több mint 20 éve; 1992 óta ünnepelik a Víz Világnapját világszerte, felhívva a figyelmet a víz kiemelten fontos szerepére életünkben.Ha teheted, bárhol is vagy az országban, válassz egy vizes vagy fürdős programot most szombatra az országos kínálatból!…..
Ma reggel, 2014. március 17-én, megkezdődött a Tisza-tó tavaszi feltöltése, a nyári vízszint kialakítása. A Tisza-tónál ugyanis külön téli- és nyári vízszint létezik. Ez is egy különlegessége a Tisza-tónak, hogy a vízjárása szabályozható. A legfontosabb tény, hogy a…..
Első alkalommal kerül megrendezésre a Tisza-tó partján, Abádszalókon május 2- 4. között a Tisza-tó Expo  rendezvénysorozat, mely boatshow, horgász és utazás kiállítás egyszerre!És hogy miért is érdekes ez? A Tisza-tó, Európa szinte egyetlen olyan összefüggő, nagy…..
„Tisza-tavi templomok útján” elnevezéssel tematikus túraútvonal kerül kialakításra.Az Európai Unió és a Magyar Állam által támogatott turisztikai projekt hét Tisza-tavi település (Abádszalók, Kunhegyes, Kunmadaras, Tiszaderzs, Tiszaszőlős, Tomajmonostora, Újszentgyörgy) 13…..
Ne feledd; ma van Torkos Csütörtök, mely napon az immár kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő népszerű akcióhoz csatlakozó éttermekben és vendéglátóipari egységekben 50 %-os kedvezménnyel étkezhetünk  a teljes ’a la carte’ kínálatból, helyben fogyasztás mellett, a…..
Aki részt vesz március 8-án (szombaton) a VIII. Tiszator Böllérfesztiválon örökre megjegyzi, Abádszalókra nem csak a nyári idegenforgalmi szezonban érdemes ellátogatni! A rendezvényen felelevenítik, megőrzik és tovább adják az évszázados hagyományokat, miközben szakértői…..
Beharangozóként osztom meg veletek, hogy immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a népszerű Torkos Csütörtök nagyszabású akció a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében!Tudjátok, ezen a napon az akcióhoz csatlakozó éttermekben és vendéglátóipari egységekben 50 %-os…..
Tudtad-e, hogy 1985 óta számos országban ünneplik az Idegenvezetők Világnapját, amely némely európai fővárosban egy hétig tartó ünneppé fejlődött?! A budapesti idegenvezetők szinte a kezdetektől csatlakoztak az eseményhez, idén a fővárosban február 20-24. között kerül…..
A február 13-16. között megrendezésre került két rangos kiállítást, a Budapest Boat Show-t és a FeHoVa-t követően, melyek együttes látogatottsága elérte a tavalyi rekordlétszámot: az ötvenezer látogatót, mindjárt itt a nagy Utazás Vásár! A nemzetközi turisztikai…..
Most csütörtökön megnyílt a Budapest Boat Show és a FeHoVa (21. Fegyver, Horgász és Vadász nemzetközi kiállítás), melyeken a Tisza-tó is bemutatkozik.Ha még nem tervezted, de megteheted, gyere el Te is eme rangos rendezvényekre, nagy érdeklődésre számot tartó kiállításokra,…..
Február 13-án, csütörtökön kezdődik a 21. Fegyver, Horgász és Vadász nemzetközi kiállítás, melyen a Tisza-tó, mint minden évben, idén is bemutatkozik.Az A pavilon 210/A1 standján a megjelenés idén is egy látványos madármegfigyelő toronnyal történik, melynek egyik oldala…..
Ne feledd, mindjárt itt a Valentin nap! Ráadásul Idén február 14-e péntekre esik, így akár egész hétvégére szóló élményekben; színes programokban lehet részünk és kedvezményes Valentin-napi hétvégi csomagajánlatok közül válogathatunk országszerte. Valentin napja…..
Ezzel a mottóval vár Téged most hétvégén a Tisza-tavi Ökocentrum, Poroszlón! Február 8-án igen különleges programokban lehet részed: Jégszobrász bemutató és téli kalandtúra a Tisza-tavon csónakkal vagy a már többször beharangozott kétéltű járművel – mely kétséget…..
Izgalmas „Fürdőtúra” játékra invitállak, mely során játszva ismerkedhetsz Magyarország gyógyfürdőivel és wellness szolgáltatásaival és még értékes nyereményt is nyerhetsz! Összesen 50 darab páros fürdőbelépő talál gazdára, főnyereményként pedig egy wellness…..
Reméljük Te is ellátogattál már Tiszafüred-Örvényre, a Szabics kikötőbe és részt vettél már egy speciális túrán – felejthetetlen élményekkel gazdagodva?! Ha még nem, akkor idén feltétlenül vezesd fel a túra naptáradba, de visszatérőként is biztosan új élményekben…..
Ma ünnepeljük a Magyar Kultúra Napját, mely kapcsán országszerte számos kulturális rendezvényt és több napos eseménysorozatokat rendeznek, így a Tisza-tavi régióban is; mint színházi előadások, könyvbemutatók, kiállítások, irodalmi estek, népművészeti és komolyzenei…..
Ez évben; január 18-án, szombaton 10 órakor nyit a látogatók előtt Poroszlón a Tisza-tavi Ökocentrum! Hogy jól induljon az év, érdekességekkel, újdonságokkal várnak minden Kedves Érdeklődőt:10 órakor „az év első vendégének” köszöntése a főbejáratnál11 órakor az…..
Új év = új programlehetőség a Tisza-tónál!Ez a kétéltű kalandtúra!A már tavaly beharangozott és elindított új Tisza-tavi turisztikai attrakcióval; a kétéltű terepjáróval kapcsolatosan 2 cikk is megjelent a tegnapi napon az origo.hu, illetve az index.hu oldalain - az MTI…..
Meghitt, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog, Sikerekben, Örömökben Gazdag Új Esztendőt Kívánok Minden Kedves Partnerünknek és Blogolvasónknak a Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóságának nevében!..
A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság és a Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóság túravezető képzést hirdet mindazok számára, akik szakmailag felkészültebben, szakszerűbben kívánják tájékoztatni, túráztatni vendégeiket a Tisza-tavi régióban illetve annak védett…..
A tavalyihoz hasonlóan idén is meglátogatta Poroszlót és a Tisza-tavi Ökocentrumot VIZAPUKKI, a Tisza-tavi Ökomikulás. A várva várt vendég december 7-én, szombaton érkezett meg a késő délelőtti órákban és mivel "Európa legnagyobb édesvízű akváriumának" lakói idén is jól…..
Mikulás, Mikulás, öreg Mikulás!Mikor jössz, mikor jössz, minden gyerek vár!Szaloncukor, csokoládé, jaj, de jó!De a virgács jó gyereknek nem való!Mikulás, Mikulás, öreg Mikulás!Mikor jössz, mikor jössz, minden gyerek vár! …És már csak egyet kell aludnunk és megérkezik a…..
Szereted a finom disznótoros ételeket és a jóféle házi pálinkát? Akkor december 14-én, szombaton Karcagon a helyed!A Disznótoros és Házipálinka Verseny mellett a kicsiket Adventi Játszóház várja és Diri-Dongó együttes interaktív koncertjén is részt vehetnek és a felállított…..