Regisztráció Blogot indítok
Adatok
estrella_

1 bejegyzést írt és 439 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeged városa, 1729. Böjtmás havának 8. napja   Sára az utcáról behallatszó kiabálásra eszmélt. Ájulásszerű, álomtalan álmában nem érezte, hogy fázik, most azonban dideregve húzta össze mellén vékony kendőjét. Ujjai nem akartak engedelmeskedni, a törések persze meggyógyultak már, de nem jó helyen…..
Ismerős a kérdés? Nem ismerek olyan nőt, aki elégedett lenne a feneke kerekségével, formájával, és itt a fitnesz versenyző lányokat is beleszámoltam. Sokszor látom a teremben, hogy a lányok, asszonyok összeszedve minden bátorságukat lejönnek, elkísérik párjukat, edzeni szeretnének, és kapnak a…..
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
Az HBO bejelentette, melyik nap kezdődik el az Emmy-díjas Trónok harca hatodik évada, a dátum pedig egy tavaszi vasárnapra, április 24-re esik.Ekkor talán választ kapunk arra a kérdésre is, hogy életben marad-e Jon Snow. Ezen túl még azt is tudni lehet, hogy már készülőben vannak a hetedik és…..
estrella_ 2016.01.08 16:03:30
@nemorino: én pl. ketteske vagyok, de az új évadot nézni fogom, mert nem bírom kivárni, hogy kivel mi lesz. :) (De ettől még a könyvet is el fogom olvasni, mert az azért milliószor jobb.)
Nehéz elhinni, de mégis igaz, hogy a magyar társadalom a kilencvenes évek elején kitermelt magából két olyan embert, akik tudatosan felvállalták a bűnöző életformát és összeállva kegyetlen rablógyilkosságokat követtek el az ország területén. Donászi Aladár és Bene László gengszternek tekintette…..
Andrej Romanovics Csikatilo az egyik legismertebb szovjet sorozatgyilkos. A rosztovi rém néven is ismert ember 1978–1990 között 53 bizonyított gyilkosságot követett el. Ő maga 56 gyilkosságot ismert be, de a nyomozás adatai szerint az áldozatok száma elérhette a 65-öt is. A gyilkosságok nagy részét…..
estrella_ 2015.09.29 11:29:02
@gabroca: ja, a criminal minds-ban meg már a második gyilkosság után olyan profilt állítottak volna fel, hogy a fal adja a másikat :D
  Gyerekkoromban, vagyis úgy hetedik, nyolcadik osztályban, volt egy nagyon menő tevékenységünk, miszerint egy, nagy, vonalas füzet minden oldalára felírtunk egy kérdést. Állati fontos kérdések voltak, ilyen szellemben, hogy melyik a kedvenc színed, együttesed, melyik fiú tetszik…..
estrella_ 2015.06.18 09:49:34
@Alibanya1: "meghalt az anyukája is, és valahogy mai szemmel visszapergetve az eseményeket innen indultak a változások" - pszichopatáknál elég jellemző, hogy van egy trigger, amitől elszabadulnak a maradék gátlásaik.

@Diorella Queen: Csak ugye jellemzően nem rögtön pofonnal indul a dolog, hanem olyan viselkedésekkel, amiket itt többen leírtak - pl. állandó kritizálás, amit egy ebben a társadalomban felnőtt nő szinte természetesnek vesz, hiszen a tökéletlen nőkön mindig van javítanivaló, és erre egy csomó férfi feljogosítva is érzi magát. :/
A lakásom minden köbcentimétere meleg. Ebből a szempontból hibátlan, egyenletesen felszívja a meleget és betölti a mindent. Már kétszer kitakarítottam a hűtőt, mert ennek ürügyén üldögélhettem az onnan kiáradó hűvösben. Az agyacskám folyik szét, az idő olyan nyúlós…..
Mire jók a mai huszonéves lányok?.... Ki vannak égve már most pedig nem is éltek még……bezzeg a mai idősebb generáció az toppon van…süt,főz,gyereket nevel,dolgozik és semmi segítség nem kell neki hogy szexualitást sugározzon felénk…Ezeket a Nőket tisztelem….…..
estrella_ 2015.06.11 15:43:00
@mantooman: de azért egy negyvenes nő általában a korban hozzá illő férfiak közt keresgél, és azokban talán már nem dühöng annyira a szaporodási ösztön, nem? Inkább az lehet, hogy ők is elváltak, és 2x meggondolják, hogy újból lekössék-e magukat, főleg, ha gyereket is kell nevelni, ráadásul nem a sajátot.
Filmekben láttam már hasonlót, több változata is van. Egyik amikor a nagyon titkos, hidegvérű ügynökök így cserélik ki, a még titkosabb adatokat és egyéb feneveszélyes dolgokat, hogy két egyforma bőröndöt, illetve aktatáskát egymás mellé tesznek, majd elcserélve távoznak.…..
estrella_ 2015.06.09 14:12:34
@csepke: pedig a megúszás néha nagyon vonzó tud lenni, én ahogy öregszem, egyre pompásabban le tudom beszélni magamat dolgokról csak azért, hogy kudarcot kerüljek. Persze ez egyben a legbiztosabb út az unalmas élethez is, az tény. :D
   Kora reggel elkeseredetten támaszkodok a ruhásszekrény ajtajának, miközben átjárja a tudatomat a zsigerből jövő, frusztráló érzés, hogy az egész napom el van cseszve, pedig még hét óra sincs. Rekkenő hőség lesz ma is, jó lenne valami könnyű nyári holmit felvenni, ami…..
estrella_ 2015.06.05 11:56:24
@maxval bircaman szerkesztő: Kivéve, ha nadrág helyett hordja az illető (ami sajnos gyakran megesik). :D
Számos okból kifolyólag vehet az ember szexi fehérneműt a férje szeretőjének... Mikor a címet olvastam: The Day I Bought My Husband's Mistress Lingerie, őszintén szólva egyáltalán nem arra gondoltam, ami végül kikerekedett a sztoriból. Ha ezzel a címmel kellene fogalmazást…..
estrella_ 2015.04.20 15:14:39
@Ingeborg: Nem, nem is a törődés-függetlenség a törésvonal nálam, hanem a törődés korlátozottsága bizonyos testrészeimre, képességeimre, határozott időre. Ez nekem egy idő után megalázó.
estrella_ 2015.04.24 09:48:05
@Ingeborg: Nem hinném, hogy hülyeség, viszont én úgy látom, hogy nagyon személyiségfüggő - valaki alkalmas a révben maradásra, valaki nem. Ha kardhal két feltételéből indulunk ki (emberi jelenlét minősége és szexuális összhang), akkor én például eddig minden kapcsolatomban a szexen buktam el előbb vagy utóbb. És ma már tudom, hogy ezen akkor sem tudok jelentősen változtatni, ha beleszakadok, és ez nagyon komoly kudarcélmény számomra.
estrella_ 2015.04.24 11:36:53
@Ingeborg: ja
A jó hír tehát: George R.R. Martin újra klaviatúrát ragadott, és írni kezdett! A rossz hír viszont: ez sajnos nem A tűz és jég dala-ciklus várva várt hatodik és hetedik kötete lesz, hanem egy vadonatúj HBO-sorozat... A Captain Cosmos egy fiatal sci-fi íróról szól…..
Noha a hűtlenségnek nincs egyértelmű definíciója, többé-kevésbé mégiscsak az a leggyakrabban hangoztatott nézet, hogy akkor beszélhetünk hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról és még sorolhatnám a fogalmakat, ha szexuális kapcsolat létesül az elsődleges kapcsolaton…..
estrella_ 2015.03.25 11:43:33
@skarlát betű: Azért az ún. sztereotípiák népi megfigyeléseken alapulnak, szóval bőven van bennük igazság. ;) Nekem volt pár olyan férfival dolgom, aki csak dugni szeretett velem, semmi mást.
estrella_ 2015.03.25 16:16:25
@Neverand: félreértések elkerülése végett, nem én kértem tőlük, hogy csak dugni akarjanak, bár egy ideg tűrtem, az tény :D
estrella_ 2015.03.27 10:18:54
@Ingeborg: "egyszerűen nincs épeszű közös témája" - vagy már eleve úgy kezd a viszonyba, hogy nem is akar beszélgetni, meg semmi mást csinálni a dugáson kívül, védendő a határokat, amiken túl nem akar semmibe belebonyolódni. Ez teljesen érthető álláspont, csak megfelelő partnerovát kell hozzá találni.
Erkölcsös vagy erkölcstelen egy nő? Az attól függ, melyik korban és milyen társadalmi rendszerben akarjuk értelmezni. De egy biztos: ha erkölcsöt emlegetünk egy nővel kapcsolatban, nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy lop-e a boltban, és hazudik-e a barátnőjének. Csak az számít,…..
estrella_ 2015.03.19 13:44:42
@Ingeborg: I'm game! ;)
estrella_ 2015.03.20 09:36:26
@Ingeborg: azért ne csináljunk már úgy, mintha VI meg nem értett, jóságos, szende kis virágszál lenne, akinek tehetetlenül kell tűrnie, hogy bántsák. :P
estrella_ 2015.03.20 16:25:05
Néha nehéz eldönteni, hol végződik a vásárlók manipulációja és hol kezdődik a maflaság. A vélt fogyasztói elvárások kielégítése érdekében néha egészen furcsa szövegek kerülnek a kozmetikumok dobozaira. Bár apró betűvel mindig megtalálhatóak (mert muszáj) az…..
Sokféle típusú ember lép félre, vagy szándékozik félrelépni - és egyáltalán nem biztos, hogy az kapja a nagyobb pofonokat, akinek több van a rovásán. Vegyük például a legkisebb kilengést és hátsó gondolatot is bevalló egyének esetét. Hacsak nem komoly, ideológiai…..
estrella_ 2015.02.25 13:21:52
@kardhal77: Szerintem lehet őszinte a jelzés simán, én-üzenet meg minden. Én az esetleges hatását nem tartom feltétlenül őszintének. Ugyanakkor viszont nem tudom, hogyan lehet másképp élhetővé tenni kapcsolatokat hosszú távon.
estrella_ 2015.02.25 16:48:32
@kardhal77: Neeem, én a jelzés alatt konkrét mondatokat értettem, amiket kimondok a kis számmal. Ez azért, azt gondolom, alapvetően őszinte, hiszen azt fejezem ki, hogy mit szeretnék.
A hatás annyiban nem feltétlenül őszinte, hogy a másik csak a kedvemért, vagy a békesség kedvéért vagy bármi más okból reagál rá pozitívan, de nem azért, mert ő is úgy akarja. Viszont tényleg nem tudom, hogy ha két ember nem beszél ilyen dolgokról, akkor hogyan tudja mégis működtetni a kapcsolatát.
estrella_ 2015.02.27 12:15:42
@kardhal77: Abszolút.
A vasárnap esti Saturday Night Live-különkiadás odavert a nézettségi versenynek, de alaposan: a The Walkig Dead nézettsége 22 százalékot esett vissza a múlt hét vasárnapi félévnyitóhoz képest, és “csak” 6,2-es ratinget tudott 18-49-ben, és 12,3 millió nézőt a teljes…..
Előző hűtlenséges posztom itt, a szesza blogon átalakult a kommentek révén olyan vitaposzttá, amely rengeteg kérdést felvetett, de aki nem tartozik a kemény maghoz, az persze észre sem vette. Nos, mivel a téma sokakat, szinte mindenkit érint, kényes és muszáj beszélni róla,…..
estrella_ 2015.02.18 13:48:23
@kardhal77: De aztán a szinte varázserejű, csodálatos Fehérlófia ugyanezt műveli a hétszünyűvel. Annak is lenne homoerotikus felhangja? :o
estrella_ 2015.02.18 15:38:37
@kardhal77: Ja, de mondjuk arról már nem szól a fáma, hogy királylány-férjként mennyit járt aztán terápiába a "lekötözött" homoszexualitása miatt. :D
estrella_ 2015.02.19 10:58:28
@kardhal77: @skarlát betű: Nektek írnotok kéne egy magyar népmesés Bettelheim könyvet koprodukcióban! :)
Nézem a Masters of Sex sorozatot, és ezúton mindenkinek ajánlom is, aki esetleg még nem találkozott vele. Érdemes belekezdeni, sőt, néha úgy érzem, bizonyos momentumait iskolai tananyaggá kéne tenni. A sorozat persze nem reprodukálja egy az egyben a valódi történetet, de Dr.…..
estrella_ 2015.02.05 17:16:22
@Ingeborg: hááát.... :D
estrella_ 2015.02.06 09:50:23
@skarlát betű: Az tényleg tuti, hogy nem a női lapokból fogod megtudni, mit szeretnek a férfiak, ugyanis ezeket a lapokat az nem érdekli. Egész egyszerűen a kicsit emancipált, dolgozgató, de igazából jól férjhez menni akaró, monogámiahívő női szerepre vannak a tanácsaik kalibrálva, ami sok nőnek valóban megfelel, hiszen ezt várják el tőle, és nem is kell hozzá sokat gondolkodni. :P
estrella_ 2015.02.06 15:38:43
@Ingeborg: Érdekes ez, mert még amúgy normális, odafigyelő szülők is adhatnak olyan üzeneteket a szexről, amit inkább nem kéne, pusztán megcsontosodott erkölcsi okokból. Emlékszem, hogy apu például mennyire tiltotta a smink legkisebb nyomát is tizenéves koromban, vagy mondjuk 15 évesen egy nyaraláson nem engedett el az üdülőben szerzett, korombeli barátokkal diszkóba, mert ki tudja, mi fog ott történni. Biztos vagyok benne, hogy csak féltett, de nekem leginkább az jött le belőle, hogy nem is lehetek rendes lány, ha az ilyesmi érdekel. Szóval nekem ez pl. negatív üzenet volt a saját szexualitásommal kapcsolatban.
A fiatalabbaknak biztosan nem kell hosszasan bemutatni, miben is áll a szexting, ha nem csinálták még, azért hallani hallottak róla valószínűleg, de induljunk ki abból, hogy vannak itt kevésbé tájékozottak is. Nos, a szexting nem más, mint szexi szövegek és képek küldözgetése…..
Nagyon fiatalon nem szeretünk belegondolni, hogy a szüleink generációja is él szexuális életet... De hogy a nagyszüleinké is, na, az végképp nem izgat bennünket, sőt, szerintem sokan gondolni se akarnak rá. Mintha szégyen lenne, bűn, vagy szentségtörés.  Ahogy múlik az idő…..
estrella_ 2015.01.20 09:33:41
@skarlát betű: "sportos embereknél kevesebb toleranciát tapaszatalok, kimeletlenebbek magukkal és másokkal is"

Haha, ez tényleg így van, a rendszeres mozgás és az odafigyelés az életmódodra fegyelmet és lemondást kíván, amit gyakran kíméletlen lenézéssel kompenzálunk azok irányában, akik erre nem képesek vagy nem érdekli őket. Érdekes ennek a pszichológiája... :D
estrella_ 2015.01.21 09:34:41
@Tylia cordata: Pontosabban a hatása a sportnak a fizikai jóllét, miközben csinálom, nekem bizony izzadás és szenvedés, bár mondjuk akkor is van egyfajta eufóriaérzés, hogy meghaladom a határaimat. De nyilvánvalóan az a nagy plusz a sportban, hogy rugalmas, izmos és jól működő a testem, és ez minden áldozatot megér. Nekem is kényelmesebb lenne otthon tespedni és krémest zabálni, de nem teszem, ilyen értelemben gondoltam a lemondást és önfegyelmet.
estrella_ 2015.01.21 12:04:33
@Lars.Lares: Hajlamos vagyok SB-vel egyetérteni, hogy a sport megélése genetikailag meghatározott. :)

@skarlát betű: Nem, abszolút nem várok el ilyesmit, libsi vagyok. Amúgy én sem vagyok fanatikus, messze nem, de nagyon jó érzés rugalmas testben élni, ezt megtartani a célom, semmi más. És viszonylag későn találtam meg azt a mozgásformát, ami az enyém, addig én is belekezdtem mindenfélébe, amit nem szerettem, és jól abba is hagytam.

@kardhal77: Erre, mifelénk, mintha egy csomó ember bedobná a törölközőt 40 körül, nem?
Vajon mely országokban a legelégedettebbek az emberek a szexuális életükkel? Ha tippelni lehetne, szinte biztos vagyok benne, hogy nem ez a sorrend jönne ki, és persze elégedettséget, boldogságot mérni mindig macerás feladat, de mindjárt kiderül, mire jutott a Durex.  Először…..
estrella_ 2015.01.08 11:40:06
@Neverand: "A szembenézősdi tényleg tök izgi." Sőt, nekem szex közben intimebb, mint maga a dugás, csak olyan partnerrel csináltam, akivel volt valami szikra is a szimpla kívánáson kívül.