Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miguALE

2 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2012.10.30 14:00:00
Omar meg a haverok. ..
miguALE 2012.10.30 16:56:13
@sélli_: WORD!
  Eddig csak a divat pápájának tartották. Ám Karl Lagerfeld ugrott egyet a ranglétrán és isteni szintre emelkedett. Nem igazán ismerjük a pasit, aki ezt tette vele. Annyit tudunk, hogy Jean Roch-nak hívják, és tavaly volt már a Kat Deluna és Flo Rida közreműködésével…..
miguALE 2012.05.17 08:21:39
Azt már mindenki kívülről fújja, hogy az Axe Angliában Lynx néven fut. Aki nem, az némi Lynx reklámtörténelem segítségével frissítheti tudását a Rugby szabályokról és frissítő tegerparti zuhany fogalmáról. Viszont tényleg nincs ember, aki ne tudná, hogy az Axe/Lynx…..
A francia udvarban a XVII. század végén, XIV. Lajos uralkodása idején hágott tetőfokára a csokoládé-szenvedély. Nem egyszerűen élvezeti cikk gyanánt fogyasztották: orvosságnak tekintették, mely szinte minden bajban segít. Egyedül a várandós nők számára volt ellenjavallt, nekik is csak azután, hogy…..
Külföldön járva, ha nem épp a szállodában szeretnék otthagyni a soook-sok pénzünket (hanem inkább másra költenénk), azért egy-egy klasszikus helyen irigykedve gondolkodunk el rajta, hogy "Hú, de jó lenne, ha a hotelszobánk pont erre nézne!". A második, eggyel…..
 Megannyi viszontagság után (előbb bejelentették, hogy nem lesz, aztán hogy mégis lesz, végül hogy kiszednek belőle pár dolgot) megérkezett a 2.3-as Android frissítés a HTC Desire tulajok számára. Üröm az örömben, hogy a dolog nem olyan egyszerű, nem “over the…..
miguALE 2011.08.02 21:56:07
@parajos tank:
Sima Desire-t használsz?
Mert arra a hivatalos info szerint nem jött sehol OTA frissités, és ami jött az is csak tegnap hajnalban(meg biztos, hogy nem települ fel senkinek auto upgrade-ként, viszont töröl minden adatot a telefonról...)
Vagy: hány sör után jött az update? :D
Ha imádja a nagy feltűnést, és szeretné megélni egyszer az életben, hogy a pesti belváros főutcáin felé forduljon minden tekintet, a járókelők megálljanak néhány pillanatra, és az autóvezetők miatta fogassák a fejüket, akkor ne érdemes Porsche cabrióra spórolni. Üljön fel…..
miguALE 2011.05.13 11:26:19
HeStyle Szigszalag nyakkendő 2010.07.22 14:10:00
Amit most mutatunk Nektek, az egy nyakkendő, szigszalagból (inkább duct tape - köszönjük az olvasóknak a javítást). 15 dollárt kérnek érte és hogy miért jó, arra azt írják, hogy "olyan, mint egy selyem nyakkendő, csak sokkal menőbb" ...Nos, szerintetek ez az állítás…..
miguALE 2010.07.22 18:44:23
barát@Peti80:
google translate, régi jóbarát.
meg is kérdeztem, hogy mondaná magyarul azt h duct tape,
és jött is a válasz: 'madzagot'.
webforditas.hu kicsit közelebb jutott : 'vezetékszalag', bár nem sokkal...
dopamin Az Ericsson 4 szárnyalása 2009.06.19 12:28:00
A finis előtt eldőlt a Volvo Ocean Race végeredménye. A világ legnagyobb földkerülő versenyét az Ericsson 4 nevű hajó nyerte. A tíz etapból ötöt ők nyertek. A brazil Torben Grael irányította vitorlás a Göteborg és Stockholm közti 500 tengeri mérföldes etapon csak…..
Nincs pénze csokira? Kevés a tojás a sütihez? A macska megcsócsálta a húst? Sebaj, minden alapanyag helyettesíthető. A nagyszülők háborús tapasztalatai alapján összeszedtem néhány trükköt, mert a gazdasági válságban sem árt a kreativitás.  Rengeteg jó indokunk lehet…..
Örök kérdés, de most a fiú volt fiatalabb, de összesen sem idősek. Számít e a korkülönbség vagy nem? Bárcsak soha nem beszéltünk volna arról a szar kocsiról!!!! Egy 24 éves csajszi vagyok, aki másfél évet töltött el egy kapcsolatban 21 éves â01Eálom pasijávalâ01D.…..
miguALE 2010.01.05 09:33:36
@Caddy: igazán nem azért, de szted csak mert valaki huszonéves, még nem találhatja meg/vesztheti el élete nagy szerelmét?
érdekes elmélet...
A hirtelen ránkszakadt sok érdeklődő miatt a szabad jelentkezést sajnos fel kellett függesztenünk, de ez ne tántorítson el senkit! Néhány szabálynak kell mindössze megfelelni, hogy szuper legyen a séta: Több mint 50-en jelentkeztetek, sokan plusz főket írtak. Ne hozz, légyszi,…..
miguALE 2010.01.02 00:25:45
@bodzasfanta_: kissé késve, meg ugye már nem lehet jelentkezni, de mennék én is, van sisakom is, meg ahogy látom van aki visszamondta, ugyhogy próba szerencse
Imádok a két ünnep között dolgozni. Lehet antiszociálisnak bélyegezni, de valahogy jól esik már ilyenkor egy kicsit kiszabadulni a húsz éve permanensen haldokló nagynénik gyűrűjéből, akik az éhes hiéna fürgeségével vetik rá magukat az ajándékra, két pofára zabálják az…..
miguALE 2009.12.28 23:36:59
@Winston Smith: Igazad van, erre fölösleges elpazarolni egy szabadnapot, de akkor mért csak egyszer votlál meózni a két ünnep közt??:D:D
A Macrumors figyelt fel a különös bejegyzésre egy bizonyos iSlate.com névvel kapcsolatban. A domaint először 2004-ben regisztrálták, majd 2007-ben a MarkMonitor.com szerezte meg, az a cég, ami többek között az Apple-nek is rendezi a domainekkel kapcsolatos ügyeit.Ez ugye még nem…..
miguALE 2009.12.26 15:46:02
Most kaptuk a hírt methantól, hogy lehetőség van újabb épülő metróállomásokat bejárni, mégpedig személyesen az ő vezetésével! Ez az egyetlen épülő metróvonalunk Gellért és Móricz Zsigmond körtéri állomása lenne, sajnos a határidő ismét elég közeli, szeptember 20-án…..
Ismét régen nem hallhattunk a magyar kábítószerhelyzettel kapcsolatos híreket, de a hétvége eseményei megmozgatták a sajtót. Egymásnak ellentmondó hírek sokasága jelenik meg arról, hogy tulajdonképpen mi is okozta a fogyasztók halálát. Egy biztos, a hétvége folyamán többen…..
2008 május 24-én, szombaton 10.00 és 14.00 óra között nyílt nap lesz a Közlekedési Múzeum raktáraiban, ahol restaurálásra váró kerékpárokat, valamint motorkerékpárokat és autókülönlegességeket nézhettek meg. Restaurálás előtti állapotban mutatják meg a…..
Nem éppen friss hír, van már egy hetes is legalább, de tegnap találtunk hozzá adalékot, így csak jó, hogy vártunk vele: spinoffot (testvérsorozat) kaphat a FOX egyik legnépszerűbb sorozata, a House, amit itthon is imádnak a nézők, és a C:c teljes stábja is. Persze a kérdés jogos:…..
Most kaptuk a hírt, hogy az Urbitális majális keretében nyílt napot tartanak az épülő 4-es metró Bocskai úti és Rákóczi téri állomásán. A látogatók szakértő mérnökök vezetésével tehetnek látogatást az állomásokon, 2008. május 16-án pénteken, 12 és 18 óra között,…..
Tux gyermekei Mese 2007.12.07 09:34:30
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy öreg háromszög, ennek volt három szöge: Alfonzó, Bétamás és Gammatyi. A legöregebb - Alfonzó - és a legkisebb - Gammatyi között a korkülönbség p/2 volt. Az öreg háromszög, amikor úgy érezte, hogy rövidesen átköltözik a másik…..