Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Véghné Oláh Ibolya

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AikiMag Seggre ülve 2014.10.04 09:02:00
Írhattam volna térden állva III-at is címnek, de úgy gondoltam a seggre ülve sokkal jobban kifejezi azt, amit most megosztok veletek. Igen, kitaláltátok, ez térdes kalandom harmadik - de még korántsem befejező - része. Azért nem kell aggódnotok, nem foglak éveken keresztül untatni…..
Amit leirok arról lehet vitatkozni, de nem vita indítónak szánom hanem a VÉLEMÉNYEMET hozom nyílvánosságra. Persze ezt is ketté szeretném venni. Nem a gyerekekről beszélek hanem olyan felnőttekről, akik nem gyerek korukból hozták a betegséget. Ez egy teljesen külön téma és…..
Szia! Véghné Oláh Ibolya vagyok. 1968 11.12-én születtem Budapesten. Életem első lépcsőfoka, hogy elvégeztem az OTE EÜ. Főiskola Védőnői Szakát. Hosszú évek kihagyásával úgy gondoltam ideje az eredeti útra visszafordulni és első lépésként elvállaltam a Bolabor…..
Földsugárzásról általában.. Véghné Oláh Ibolya A FÖLDSUGÁRZÁS... Sokan sokféleképpen gondolkodnak. Most arról olvashatsz, hogy szerintem hogyan működik a világ. Földsugárzások mindig is voltak, hiszen a földgolyónk része. A földsugárzás egy olyan fizikai jelenség,…..