Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sceurpien

343 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Y Nuzlocke Versailles felé 2016.06.25 17:15:56
A Route 5 ugye még a Le Nah fejlődés előtt odaadta nekem Blob-ot, a Gulpint, így onnan más nem jött. Camphrier Town az a hely, ahonnan nagyon hiányzik egy Gym, emiatt lett kicsit buta az XY felépítése. Szóval ott semmi izgalmas nem volt, közben Sauroff Ivysaur lett, Jellygirl pedig Floette. Innen…..
Y Nuzlocke Ha videóznék... 2016.06.24 16:13:25
Jut eszembe. Tudja valaki, hogyan lehet a legegyszerűbben felvenni egy 3DS képernyőt? Mert amiket neten találtam beépített megoldásokról szólnak, amik csak japánban elérhetőek. Ha lenne, lehet, hogy mehetne mindez youtube-ra is. :)..
Y Nuzlocke Le Nah és Blob 2016.06.24 16:11:05
Egy kis Combino-n utazás megtette a hatását, és kimerészkedtem a Route 5-re, csak hogy szembejöjjön egy Gulpin. A biztonság kedvéért befogtam, és Blob névre kereszteltem, most pedig irány vissza a Le Nah, hogy ő is kicsit magasabb szintre lépjen, mielőtt megyek tovább...
Y Nuzlocke Sycamore és Le Nah 2016.06.24 00:59:33
A professzor odaadta a Bulbasaurt, ami a méreg miatt fontos lehet később a tündibündik ellen. A neve Sauroff. És most jön egy kicsit uncsi dolog, de legyilkolom párszor a Le Nah éttermet, ami sok XP-t ad, és pénzt is. Itemet csak pokélabdát használhatok, de a TM-ek miatt, amiket itt tudok venni…..
Y Nuzlocke Lumiose City 2016.06.24 00:26:48
Ez a gyönyörű virágos kert jól indult: Flabébé-t, azaz Jellygirl-t befogtam. Aztán rögtön a következő Pokémon egy Ralts volt, aminek jobban örültem volna, és nagyon mérges lettem. Aztán érkezett egy Skitty, és ismét hálát adtam az égnek. Egyébként viszonylag laza út volt, Voeri fejlődik szépen…..
Y Nuzlocke Santalune City 2 2016.06.23 22:25:57
A Route 22es kitérő Mao halálával, és az első sikertelen Pokészerzéssel végződött. Pedig Mao halála után nagyon is megörültem, amikor a fűben először egy Farfetch'd jött szembe. De egy szomorú Critical hit sajnos véget vetett a befogási kísérletnek :(. 14es Voeri viszont egyedül végigverte a gymet,…..
Y Nuzlocke Rövid gyászjelentés 2016.06.23 21:58:56
Mao, 10es szintű korában elhunyt. Nyugodj békében drága Pidgey-m...
Y Nuzlocke Santalune City 2016.06.23 18:56:43
Kis oda-vissza mozgással, és minden NPC után Voeri (ő Fennekin) már 13as. Még az erdő előtt az első pokét befogtam, így érkezett egy Pidgey (Mao), valamint az erdőben egy Scatterbug (Felesleg), akit azóta be is dobtam a boxba. És aki nagyon is szívetmelengető, egy Azurill, aki a Zrika nevet kapta a…..
Y Nuzlocke Y Nuzlocke 2016.06.23 15:51:25
Sziasztok! Ezt is elkezdem. Elsősorban azért, mert szerintem nem is olyan nehéz. Remélem, hogy meg fogom bánni. A szabályok, ha valaki nem ismerné: Új játékkezdet, egészen a játék végéig. Ha a Pokémon "fainted", azaz elájult, akkor halottnak kell tekinteni. Vagy szabadon engeded, vagy elrakod…..
A Fidesz kedden benyújtotta a választási eljárásról szóló törvényjavaslatot. Ha egy konszolidált európai demokráciában élnénk, egy ilyen törvény aligha érdekelné az embereket. A választás technikai részleteit tartalmazza ugyanis, a választási eljárás tisztaságát pedig…..
Sceurpien 2012.09.20 16:15:26
@tanna: Azért aljasság (ami benne is van), mert hazugság mondatokra épít fel egy egész koncepciót, amit jónak állít. Ez aljasság.
Sceurpien 2012.09.20 16:56:47
@gwe: Gyengíti, mert létezik ez a fogalom. Ha a gyilkosságért életfogytiglan jár, de megváltoztatják mondjuk maximum 5-évig terjedő börtönre, akkor annak a súlyosságát gyengítik. Itt a gyengítést, a csorbulást azon értjük, hogy nem olyan egyszerű lesz szavazni, és nem minden esetben tudsz szavazni. Két éve akkor szavazhattam, ha
1. Magyar voltam
2. 18 elmúltam
3. Ráértem aznap

Két év múlva akkor szavazhatok, ha
1. Magyar vagyok
2. 18 elmúltam
3. Fel tudtam adni egy levelet fél évvel korábban, vagy elmentem a jegyzőhöz (ami tizedannyi van, mint választókerület)
4. Ráértem aznap

Sőt, az eredeti tervek szerint ha időközi választások lesznek, akkor is azon fog múlni, hoyg ezt előtte megcsináltam-e
Sceurpien 2012.09.20 17:40:27
@gwe: Az a baj, hogy megnézni, hogy mi sül ki belőle marha egyszerű lenne két közvéleménykutatással. Ellenben ők azon az áron akarják megnézni, hogy mi lenne, hogy még kétszer tuti kétharmaddal hatalomra jutnak...
Béla szerint naponta akár többször is előfordulhat a Lufthansa járatain, hogy az összes utan többtonna poggyászát tartósan elkavarják:Nemrégen érkeztem haza Chicagoból egy egyetemi képzésről, és hazafelé elkövettem azt a hibát, hogy a Lufthansaval repültem. Mint rendszerető…..
Sceurpien 2011.03.31 14:24:14
@Secnir: csak viccből mondtam, nem kell mellre szívni :) (A magyarok tényleg hülyék tőled függetlenül)
Ha valaki azt hitte volna, hogy a hirhedt Centrum Kft emberei bűnözők, a többi, önkormányzati parkolócég viszont korrekt káderállománnyal dolgozik, az döbbenten fogja elolvasni Névtelen Fogyasztónk levelét. Mi egész higgadtak maradtunk. Olvasónk szemtanúja volt annak, hogyan…..
Sceurpien 2011.03.09 12:14:05
  A Líbiai Arab Népi Szocialista Dzsamahirijja Budapesti Népi Irodájának gondozásában jelent meg magyarul a Líbiai Szocialista Népköztársaság Szeptember 1-jei Nagy Forradalmának Vezérének alapműve, A Zöld Könyv. Ez Líbiában olyan kötelező olvasmány, mint Hitler…..
A legjobb filmzenék Párosítsd! 2011.02.01 19:59:11
Engem, mint vérbeli filmzenefanatikust, nagyon zavar, hogy a legtöbben egy-egy filmnek csak a főtémáját ismerik, pedig vannak éppoly, ha nem még zseniálisabb melléktémák, dallamok. Rengeteg példát lehet erre mondani, de a legegyszerűbb, ha egy játékban jön rá mindenki, mennyire is…..
Nah visszatértem, most végre rendesen, napi egy blogbejegyzéssel. Hogy ezt megpecsételjem (magam előtt is), így folytatom a 100-as listám újabb tagjának feltöltését. Trevor Jones zenéje klasszikus, aki ismeri a filmet, az biztosan a főcím-dallamot sem felejti el egyhamar. Nem maradhat…..
A Studio 60 című elkaszált, de egyébként jó kis sorozat egyik részének endingje, egy szép kis dallammal. ..
Mivel a régi találd ki videóknak is volt egy kis sikerük, remélem a felújított sorozatnak is lesz egy kevés :)  A videóban három rövid zene van, ezek közül a kritikusok szerint a harmadik a legszebb, ugyanis annak hála a zeneszerzőt a kategóriáján belül díjazták is.  A…..
Ahogy néhány korábbi cikknél felvázoltam már, de azért itt is megteszem, az idei év a két évvel ezelőttinek egy újragondolása, legalábbis ami a díjátadókra készített filmeket illeti. Nincs ez máshogy a filmzenék esetében, sőt itt talán még több hasonlóságot láthatunk a…..
Az idei év már első pillantásra jobbnak ígérkezik, mint a tavalyi, legalábbis ami a fesztiválokra és díjátadókra elkészülő filmeket illeti. Az elmúlt év gyenge közepes átlaga után idén újra jönnek a nagyágyúk: Darren Arronofsky és Peter Weir is újra kész lett egy…..
 Ha van valaki, aki gyűlöli a Cover-eket, akkor az én vagyok: a számokat csakis a saját szövegükkel, kiejtésükkel, hangmélységükkel szeretem, azaz ha egy számban énekelni kell, és nem az eredeti, nálam már bukta. Ezzel szemben a múltkor egész véletlenül találtam rá egy…..
SziasztokVolt egy kis szünet, nem tagadom, de a héten újra lesz időm foglalkozni a bloggal, és remélhetőleg ez most így is marad. Hogy mire számítsatok?- Az átmeneti design, amit nemrég felvett magára a honlap szép lassan el fog tűnni, és átveszi a helyét a szerintem végleges…..
 Moore a szórakoztatás nagymestere, ezt el kell ismerni, de valahogy ez a könyve nekem kicsit inkább csalódás volt. A Biff óta úgy vagyok vele, hogy valamiért nagyon bejön nekem a szerző, aztán jött a Mocskos meló, és teljesen elvarázsolt. Nem nagyon olvasok vámpíros…..
Nem nagyon szoktam politikai témájú lenni, most sem leszek az, csak kicsit hippi. Ez a szám jobban üt, mint akármelyik buzdítóbb dal...  Immediate Music - Bring The Boys Back ..